Ailemle aram çok kötü evden kovuldum ne yapmam gerek?

Olayı söyle anlatmak gerekirse ben lise 1 giderken maddi durumumuz kötü diye okulu bıraktım işe girdim çalıştım eve destek olabilmek için ve 5 seneye yakın çalışıyorum yaşım 20 onun haricinde bazı işlerden kendim çıktım yapamadım zorlandığım için zorlandığı işi bir insan yapamaz normal olarak onun haricinde evde kaldığım ve iş aramaya başladığım halde evde annem tarafında yemediğim laf dayak kalmadı annem merhametsiz biridir daha bugün bıçak çekti ve seni öldürürüm dedi bana annem eskiden babamı aldattı küçük yaşımda bunlara şahit oldum ama sesimi çıkarmadım babama bunu hiç söyleyemedim küçüklükten beri hala da söyleyemiyorum kardeşlerim var diye Annem benimle son 4 senedir uğraşıyor durumda oldu hayla uğraşıyor benimle bu zamanlarda babamı bana karşı doldurmuş evden ayrılmam için sürekli 20 yaşına gelmişsin sana bakmak zorunda değilim diyorlar başının çaresine bak diyorlar ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 2 senedir bu baskıyı yaşıyorum psikolojim bozuldu artık kendimi orta kalmış gibi hissediyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ailemle aram çok kötü evden kovuldum ne yapmam gerek?