Küçükken hiç kayboldunuz mu?

Küçükken hiç kayboldunuz mu? Nasıl oldu? Ben başlıyorum o zamanlar 6 yaşındaydım ilkokula başlamıştım 1. sınıfa geçtim okulda bize uzaktı servisle eve gidip geliyordum o zamanlar da okulun ilk günüydü sonra akşam okul çıkışı okulun bahçesinde giderken servise binecektim ama orada bir sürü servis gördüm ve servisçimi de tanımıyordum o zaman neyse gittim 1 servise bindim ama meğersem bindiğim servis başka yanlış servismiş neyse bindim servise Sonra servisçiye abi beni evime götür evim şerefiye mahallesinde dedim sonra servisçi bana yanlış bu servis o mahalleye gitmiyor dedi sonra bende orada kayboldum diye ağladım sonra o bindiğim yanlış servisin şoförü bana senin servisçin kim bulayım dedi ama bende ağlayarak abi bilmiyorum dedim sonra bi 40 dk falan o serviste oturdum bekledim Sonra zar zor sevisçimi buldular ama meğersem servisçi de benden önce babamı arayıp oğlunuz kayboldu demiş Sonra eve gidince de babam bana çok kızdı niye kayboldun dedi bende tekrar ağladım işte buda böyle bir anımdır aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamıyorum.

Küçükken hiç kayboldunuz mu?