Teşekkürler ❤️
Daha önce hiç kayboldunuz mu?
Teşekkürler ❤️
Ben yakın zamanda hiç kaybolmadım ancak çocukluğumda kaybolmuştum ve ne kadar kötü bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Peki ya siz daha önce hiç kayboldunuz mu?

Kendi içimde defalarca kayboldum, bazen kaybolmak için çocuk olmaya gerek olmayabiliyor, insan her yaşta kaybolabilir kendisini terk ederek, kendisine yabancılaşarak, kendini seçmeyerek, kendine yardım etmeyerek, kendi iyiliğini istemeyerek.
Tabiki çok küçükken çocukluk arkadaşımla erkek bizi tanıdılar belki de anons da oldu ne oldu yürüdük yollarda baya ilerledik balıkçı bizi tanıdı galiba geri döndük annem beni azarladı
Çocukken bir panayırda annemin elini bıraktığım anı hiç unutmuyorum. Bir anda kalabalık büyümüş, sesler yükselmişti ve içimi tarifsiz bir korku kaplamıştı 😔 O küçücük kalp çarpıntısını hâlâ hatırlıyorum. Kaybolmak insana yalnızlık ve kontrol kaybı hissettiriyor. Senin o duyguyu hatırlaman çok doğal 🌿 Ama güzel tarafı şu, o an geçiyor ve insan güçleniyor 💛 Şimdi geriye baktığında içinde kaldıysa biraz sarıl kendine 🤗
Cevap
23Cevap
kaybolmadım
Kaybolmadım ama küçükken öğrenciler beni kayboldu sanıp karakola götürmüşler böyle değişik bir anım var dsfd
Yani sadece bir kere çocukken oldu ama bir arada ayaklarım tuttuğunda kendime gelene kadar kayboluyordum
Evet öxnsm en sonunda buldum yolu ama yine de biraz tedirgin olmuştum. Sokakta yürüyen tek kişi bendim. Hep arabalar vardı
Küçükken denizde kaybolmuştum. Benden çok annem telaş olmuştu sonrasında da aramızda birtakım tatsız olaylar yaşandı :D
Yok hiç kaybolmadım. Uslu bir çocukmuşum ben :D
İki sene önce kayboldum. Asla kaybolmamam gereken bir yerde shshdjgl
Evet kafam güzelken kayboldum kayboldugum için beni arayanlara katılıp kendimi aradım
Hayır olmadı 😃 Keşke olsaydı da zengin biri evlat olarak alaydı 😂🤣
Küçükken kaybolmuştum, önümü tinerciler kesip elimdeki suyu almıştı 😄
Küçükken otogarda kaybolmuştum. Beni bulduklarında "buldum sizi" demiştim. 😂
Evet bende küçükken travma kaldı awm de yumsrlak kıyafet yerleri olurdu içine girdim çıktım annem gili bulamadım ağladım güvenliğin yanına gittim çikolata felan verdi bana ve ailemi buldu okadar kötü oldu yani
kayboldum oldurmedi zor buldum kafamdaki son vurgun, SEBEBI AAAAASSSSSKKKK
Belki çocukken olmuştur
evet çocukluğumda kaybolmuştum. çok korkutucu bir deneyim ama sonunda annemi bulmuştum. seninle aynı hissi paylaşıyorum kötü bir duygu
Bende cocukken kaybolmuştum bir yerlere gidiyorsun nereye gittigini bilmiyorsun Şükür bulunmuşum
Mezarlıkta kayboldum küçükken ya
ben kaybolmam antepin her yerini biliyorum
Çocukken kayboldum ölüm gibiydi
Küçükken kaybolmuşum sonra kendim buldum evime
Minnakken bdjd
Hayır kaybolmadım
Evet kayboldum yabancı bi yerdi
Pazarda
evet daha dun gozlerinde kayboldum
Yön duygum sıfır
Kucukken kayboldum
He evet küçükken tuvalete kaybolmuştum🤣🤣
O nasıl bir beceri 😂
@Mardinli343447 sorma ya terminal da mola vermiştik annemle de gitmedim çok küçüktüm tuvalete bulmustular beni korkumdan tuvaleten çıkmadım sesimi de etmiyordum 🤣🤣🤣🤣
Sen kendini kaybetmek için çaba sarf etmişsin Bir de ses etmiyormuş tuvalette 😂
@Mardinli343447 🤣🤣🤣sjsjsjsjsj
Evet kaybolmuştum küçükken.
Bir kere evet
Hep öyleyim ben
YYok
Hayır
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?