Ben artık nasıl davranmam gerekiyor?

Annem çocuklumdan beri ben sevmiyor kısaca benden nefret ediyor varsa yoksa erkek çocukları çocuklumdan beri sinirlendiğinde sinirini bende çıkarıyor hata yapmadım suçu bana atıyor tersliyor
Bugünde aynısın yaptı bir yere gittik yok ordan geçip bineceğiz dedi tamam dedim ondan önce gitti için biliyor dedim sonra
Yolda da bir yandan ben haritaya bakıyorum
Yanlış yere gittini anladım
yanlış yerde inince suçu bana attı sen yüzünden oldu bilmem ne Yolun ortasında ağlamak için kendimi zor tutum
Eskiden babamın ailesi ile yaşadı sorunlar yüzünden benden nefret ediyor
Küçükkende yardım edeyim derken bana dedi ki “ git sonra babanın ailesi sana iş tutturdum diye ağızını açarlar” sonra üzerime büyük 10Lt fazla üzerime buz gibi suyu döktü
Ve çocuklumdan beri hep beni susturdu benim kızım konuşmaz ilk laf konuşmaya bilmez deyip duruyor hep beni beceriksiz bellidi bir şey beceremez gözü ile bakıyor
şimdi ise onun ve babamın yanında bile oturasım gelmiyor oturmayınca yine bana kızıyorlar bizim yanımızda oturmaz diye
Ben tam olarak ne yapıcağım? Nasıl davranmam gerekiyor?
sabrediyorum ama bende de bir yere kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Birde sinirlendiğinde hakaret ediyor sonra bir şey olamamış gibi kendisi söylemememiş gibi unutumuş gibi mi yapıyor yoksa unutuyor mu onu da bilmiyorum
Ben artık nasıl davranmam gerekiyor?