Bu sabah sokakta avazım çıktıgı kadar bagirdim sinir kirizi gecirdim çok doluyum beni dinler misiniz?

Bana hep kafanda kuruyorsun diyip sizofrenmisim gibi hissettiriyorlar bu sabah işe giderken sokakta avazım çıktığı kadar bagirdim çığlık attim sinir kırizi geçirdim çok ağladım. 1 buçuk yıldır bir yerde calisiyorum işimi eksiksiz yapiyorum ama patronum günlerce bana karşi tavii tripliydi. Yüzüme bakmiyor bakınca dik dik bakıyor bir sey soylerken sover gibi soyluyor bu sabahta geldi esyalarimin yerini degistirme dedi ama uslup var uslup var sonra anahtarini çarpıyor masaya Bende bugun dayanamadim sordum bir problemmi var diye ne gibi dedi. Benimle ilgili yani bana karsi tuhaf davraniyorsunuz dedim ne tuhafi betul ben boyleyim bilmiyormusun tuhaf muhaf ne diyiyorsun dedi. Bende yani bana karsi sinirli gibisiniz bana dik dik bakiyorsunuz. Seni gordugum mu var kafanda turetip durma git işine dik dik baksam ne olacak sorup durma felan dedi. Peki dedim. Başka iş bulamadan cikamiyorum yoksa çok yeltendim cikmaya patronum istemedi cikmamida istemiyor ama bana neden boyle davranıyor yuzume bakmiyor bakinca dik dik bakiyor tavirli ve hiç muhattap olmuyor benimle
Bu sabah sokakta avazım çıktıgı kadar bagirdim sinir kirizi gecirdim çok doluyum beni dinler misiniz?