Yeme & İçme 1 ay Sabah sabah canım döner çekti. Olsa yer miydin? ChocolateChef Fenomen Takip Et FacebookTwitter 34 Rüyamda görmüş gibi kalkar kalkmaz canım döner çekti. 😂 Olsa yer miydin? Güncellemeler: Takip Et 34 Paylaş FacebookTwitter Sabah sabah canım döner çekti. Olsa yer miydin? 2517 Görüşünü yaz
nordun_gadasi | Yeme & İçme konusunda 8,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Demin hatayda yemek istedim. Ama ben tavuk döner sevmediğim için yemedim. Et dönerde yokmuş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet yerim, şu sıralar tek başıma olunca kahvaltı yapmak sıkıntı oluyor ama kardeşimle bir araya geldiğimizde kahvaltıda yiyemeyeceğimiz bir şey yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KaanCarry Xper 7 1 ay Sabah canım çektimi adana kebap , lahmacun üstüne şalgam içerim hiç fark etmez canım istedğn yeterki jsksksks Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aydinsedat Xper 7 1 ay Her allahin gün yiyorum döner kebap tavuk ama gel gör 67 kilo alamıyorum kilo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
qwerty24680 | Yeme & İçme konusunda 108 görüş paylaştı. Bilge 1 ay İnanmicaksın ama aynısını bende arkadaşa söyledim döner yiyelim kahvaltıda diye beni kınadılar😅😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Xper 6 1 ay Saat yonunde donerse yerdim ama saat yonunun tersine donerse canim bile cekmezdi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DawnGuard | Yeme & İçme konusunda 118 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Aydın'da güzel yapan yerler vardı.. Kırşehir'de de öyle onlar olsa günün her saatinde yerdim valla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SSerzeniSS | Yeme & İçme konusunda 79 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Ay yok , bu sıcak ta 😳😧Onun yerine , karpuz peynir, domates birde bazlama olucaktı 🤩tamamdır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ChocolateChef 1 ay ben de yemedim zaten ya. hava cidden çok sıcak :D Yorumla SSerzeniSS 1 ay Mide fesadı geçiririm valla 🤭 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ | Yeme & İçme konusunda 639 görüş paylaştı. Master 1 ay İki tane varsa birini yiyebilirim. Altı buçukta kahvaltı yaptım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla ChocolateChef 1 ay erkencisin ѵαℓεɳƭเɳσ 1 ay Her zaman öyleyim.
HardChoice | Yeme & İçme konusunda 121 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bendeki mide kimsede yok. Geceden kalan pizzayı yer, ısınmış kolayı bile içerim. 😅Tabi diyet uygulamıyorsam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla ChocolateChef 1 ay 😂 Yorumla
23gazipolis46 Xper 5 1 ay Acabaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kedilerbeniyer Xper 4 1 ay Yerdim kesin yerdim ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KıyametAlameti | Yeme & İçme konusunda 593 görüş paylaştı. Master 1 ay Şu anda da yerim karnım acıktı sanırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
padisahinkizi | Yeme & İçme konusunda 953 görüş paylaştı. Guru 1 ay Hayır. Canım menemen çekiyor şu sıralar...🙄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YLTGöksu Xper 5 1 ay Tabiki yerim. Yemek canavarı Gökhan. 😅😋😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BanaNeHa | Yeme & İçme konusunda 526 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yerdim ama kilo almamam lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Yeme & İçme konusunda 785 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yerim getiren olsun yeter ki her türlü dönerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı | Yeme & İçme konusunda 1,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Yerim affetmem. Yemek için saat kavramım yok benim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sofistikepalyaço_- | Yeme & İçme konusunda 81 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Ismarlarsan yerim😋😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bubanayapılırmıbe | Yeme & İçme konusunda 303 görüş paylaştı. Bilge 1 ay su an benmde cekti evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1725Demin hatayda yemek istedim. Ama ben tavuk döner sevmediğim için yemedim. Et dönerde yokmuş
Evet yerim, şu sıralar tek başıma olunca kahvaltı yapmak sıkıntı oluyor ama kardeşimle bir araya geldiğimizde kahvaltıda yiyemeyeceğimiz bir şey yok
Sabah canım çektimi adana kebap , lahmacun üstüne şalgam içerim hiç fark etmez canım istedğn yeterki jsksksks
Her allahin gün yiyorum döner kebap tavuk ama gel gör 67 kilo alamıyorum kilo
İnanmicaksın ama aynısını bende arkadaşa söyledim döner yiyelim kahvaltıda diye beni kınadılar😅😅
Saat yonunde donerse yerdim ama saat yonunun tersine donerse canim bile cekmezdi
Aydın'da güzel yapan yerler vardı.. Kırşehir'de de öyle onlar olsa günün her saatinde yerdim valla
Ay yok , bu sıcak ta 😳😧
Onun yerine , karpuz peynir, domates birde bazlama olucaktı 🤩tamamdır
ben de yemedim zaten ya. hava cidden çok sıcak :D
Mide fesadı geçiririm valla 🤭
İki tane varsa birini yiyebilirim. Altı buçukta kahvaltı yaptım.
erkencisin
Her zaman öyleyim.
Bendeki mide kimsede yok. Geceden kalan pizzayı yer, ısınmış kolayı bile içerim. 😅
Tabi diyet uygulamıyorsam.
😂
Acabaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yerdim kesin yerdim ya
Şu anda da yerim karnım acıktı sanırım.
Hayır. Canım menemen çekiyor şu sıralar...🙄
Tabiki yerim. Yemek canavarı Gökhan. 😅😋😅
Yerdim ama kilo almamam lazım
Yerim getiren olsun yeter ki her türlü dönerim
Yerim affetmem. Yemek için saat kavramım yok benim
Ismarlarsan yerim😋😄
su an benmde cekti evet