Yerim, saatin pek önemi yok benim için. 😄 Sabah döner biraz ağır kaçabilir ama can çektiyse de insanın önünde çok fazla seçenek kalmıyor. Yanına ayran ve biraz domates, biber tamamdır. Zaten “sabah döner yenir mi?” diye düşünürken döner çoktan yarıya gelmiş oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yerim, saatin pek önemi yok benim için. 😄 Sabah döner biraz ağır kaçabilir ama can çektiyse de insanın önünde çok fazla seçenek kalmıyor. Yanına ayran ve biraz domates, biber tamamdır. Zaten “sabah döner yenir mi?” diye düşünürken döner çoktan yarıya gelmiş oluyor.
Demin hatayda yemek istedim. Ama ben tavuk döner sevmediğim için yemedim. Et dönerde yokmuş
Yemezdim
Bendeki mide kimsede yok. Geceden kalan pizzayı yer, ısınmış kolayı bile içerim. 😅
Tabi diyet uygulamıyorsam.
😂
Evet yerim, şu sıralar tek başıma olunca kahvaltı yapmak sıkıntı oluyor ama kardeşimle bir araya geldiğimizde kahvaltıda yiyemeyeceğimiz bir şey yok
Ay yok , bu sıcak ta 😳😧
Onun yerine , karpuz peynir, domates birde bazlama olucaktı 🤩tamamdır
ben de yemedim zaten ya. hava cidden çok sıcak :D
Mide fesadı geçiririm valla 🤭
Sabah canım çektimi adana kebap , lahmacun üstüne şalgam içerim hiç fark etmez canım istedğn yeterki jsksksks
İki tane varsa birini yiyebilirim. Altı buçukta kahvaltı yaptım.
erkencisin
Her zaman öyleyim.
Her allahin gün yiyorum döner kebap tavuk ama gel gör 67 kilo alamıyorum kilo
İnanmicaksın ama aynısını bende arkadaşa söyledim döner yiyelim kahvaltıda diye beni kınadılar😅😅
Saat yonunde donerse yerdim ama saat yonunun tersine donerse canim bile cekmezdi
Aydın'da güzel yapan yerler vardı.. Kırşehir'de de öyle onlar olsa günün her saatinde yerdim valla
Benim canım bol acılısından kebap çekti 🙄
Acabaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yerdim kesin yerdim ya
Şu anda da yerim karnım acıktı sanırım.
Hayır. Canım menemen çekiyor şu sıralar...🙄
Tabiki yerim. Yemek canavarı Gökhan. 😅😋😅
Yerdim ama kilo almamam lazım
Yerim getiren olsun yeter ki her türlü dönerim
Yerim affetmem. Yemek için saat kavramım yok benim
Ismarlarsan yerim😋😄
Ne saçmalıyorsun tozunu bile bulamazlardı
su an benmde cekti evet