Yeme & İçme Sabah sabah canım döner çekti. Olsa yer miydin? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Rüyamda görmüş gibi kalkar kalkmaz canım döner çekti. 😂 Olsa yer miydin? Sabah sabah canım döner çekti. Olsa yer miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Demin hatayda yemek istedim. Ama ben tavuk döner sevmediğim için yemedim. Et dönerde yokmuş 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yemezdim 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bendeki mide kimsede yok. Geceden kalan pizzayı yer, ısınmış kolayı bile içerim. 😅Tabi diyet uygulamıyorsam. 1 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl 😂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Evet yerim, şu sıralar tek başıma olunca kahvaltı yapmak sıkıntı oluyor ama kardeşimle bir araya geldiğimizde kahvaltıda yiyemeyeceğimiz bir şey yok 0 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Ay yok , bu sıcak ta 😳😧Onun yerine , karpuz peynir, domates birde bazlama olucaktı 🤩tamamdır 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de yemedim zaten ya. hava cidden çok sıcak :D Yorumla SSerzeniSS +1 yıl Mide fesadı geçiririm valla 🤭 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sabah canım çektimi adana kebap , lahmacun üstüne şalgam içerim hiç fark etmez canım istedğn yeterki jsksksks 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İki tane varsa birini yiyebilirim. Altı buçukta kahvaltı yaptım. 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl erkencisin ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Her zaman öyleyim.
aydinsedat Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Her allahin gün yiyorum döner kebap tavuk ama gel gör 67 kilo alamıyorum kilo 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl İnanmicaksın ama aynısını bende arkadaşa söyledim döner yiyelim kahvaltıda diye beni kınadılar😅😅 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Saat yonunde donerse yerdim ama saat yonunun tersine donerse canim bile cekmezdi 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aydın'da güzel yapan yerler vardı.. Kırşehir'de de öyle onlar olsa günün her saatinde yerdim valla 0 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim canım bol acılısından kebap çekti 🙄 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Şu anda da yerim karnım acıktı sanırım. 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır. Canım menemen çekiyor şu sıralar...🙄 0 0 Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Tabiki yerim. Yemek canavarı Gökhan. 😅😋😅 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yerim getiren olsun yeter ki her türlü dönerim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yerim affetmem. Yemek için saat kavramım yok benim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. afiyet olsun- yemezdim 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Döneri her türlü yerim 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben öğlen yemeye karar verdim Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Dönmeyince olmuyormu 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl olmaz :D Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Yerimm 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok ya yemem 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yerdim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Yenir yeni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Demin hatayda yemek istedim. Ama ben tavuk döner sevmediğim için yemedim. Et dönerde yokmuş
Yemezdim
Bendeki mide kimsede yok. Geceden kalan pizzayı yer, ısınmış kolayı bile içerim. 😅
Tabi diyet uygulamıyorsam.
😂
Evet yerim, şu sıralar tek başıma olunca kahvaltı yapmak sıkıntı oluyor ama kardeşimle bir araya geldiğimizde kahvaltıda yiyemeyeceğimiz bir şey yok
Ay yok , bu sıcak ta 😳😧
Onun yerine , karpuz peynir, domates birde bazlama olucaktı 🤩tamamdır
ben de yemedim zaten ya. hava cidden çok sıcak :D
Mide fesadı geçiririm valla 🤭
Sabah canım çektimi adana kebap , lahmacun üstüne şalgam içerim hiç fark etmez canım istedğn yeterki jsksksks
İki tane varsa birini yiyebilirim. Altı buçukta kahvaltı yaptım.
erkencisin
Her zaman öyleyim.
Her allahin gün yiyorum döner kebap tavuk ama gel gör 67 kilo alamıyorum kilo
İnanmicaksın ama aynısını bende arkadaşa söyledim döner yiyelim kahvaltıda diye beni kınadılar😅😅
Saat yonunde donerse yerdim ama saat yonunun tersine donerse canim bile cekmezdi
Aydın'da güzel yapan yerler vardı.. Kırşehir'de de öyle onlar olsa günün her saatinde yerdim valla
Benim canım bol acılısından kebap çekti 🙄
Acabaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yerdim kesin yerdim ya
Şu anda da yerim karnım acıktı sanırım.
Hayır. Canım menemen çekiyor şu sıralar...🙄
Tabiki yerim. Yemek canavarı Gökhan. 😅😋😅
Yerdim ama kilo almamam lazım
Yerim getiren olsun yeter ki her türlü dönerim
Yerim affetmem. Yemek için saat kavramım yok benim
Ismarlarsan yerim😋😄
Ne saçmalıyorsun tozunu bile bulamazlardı
su an benmde cekti evet