2 çocuğunu SMA hastalığından kaybeden aile 3. çocuğu doğurup onunda SMA hastası olduğunu öğrendi. Neden bu kadar sorumsuz aileler var? Gerçekten anlayamıyorum bir insan daha ne kadar akılsız olabilir?
2 çocuğunu SMA hastalığından kaybeden aile 3. çocuğu yapıp onun da hasta olduğunu öğrendi. Neden bu kadar sorumsuz aileler var?
Sma tedavisi olmayan bir hastalık değil bir tane iğneye bakıyor. Ama pahallı bir iğne. Devlet sgk eşcinsellerin trans ameliyatlarını tamamen karşılayıp bedavaya yapıyor bu sapkınlık ameliyatlarını ama sma lı hastalara git para topla zolgensma iğnesi yaptır diyor. Burada eleştirilmesi gereken bu aile değil devlettir sağlık bakanlığıdır sgk dır.
Cehalet.. Doğurmak marifet değil. İşte olmuyor demek ki neden zorlayıp el kadar çocuğa eziyet ediyorsunuz. Böyle insanlar bana göre yargılanmalı.. İstismardan başka bir şey değil.
Her zama söylüyorum ülkede çocuk icin belirli bir eğitim düzeyi lazım, cahil cüheyla hastalıklı genler çocuk yapmasın böyle beyinsizlere katlanamıyorum
Hamileyken test yaptırıp öğrenebiliyorsun. Ayrıca test yaptırmasan bile 2 tane çocuğunu SMA’dan kaybetmiş.3. Çocuğunun da hasta olabileceğini akıl edemiyor mu?
Ya olmazsa? Ne kadar kolay geliyor size, bekara karı boşamak kolay tabii tuzun kuru atıp tutuyorsun. Senin de sakat ya da engelli çocuğun doğarsa görürüm ben bu tavrını. Olmaz sanıyorsun ama hiç belli olmaz.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 2 çocuğunu SMA hastalığından kaybeden aile 3. çocuğu yapıp onun da hasta olduğunu öğrendi. Neden bu kadar sorumsuz aileler var?