Şimdi biliyorum bir çok yorum gelbilir.
Kriter koyalım bizde
1. Normal sohbet yani günlük hayat havdan sudan , bel altı düşünenler ya da başka türlü kafa açanlar boş yere lütfen yazmayın. Yaş 21-25 aradı olursa iyi olur dkskdj
Şimdi biliyorum bir çok yorum gelbilir.
Kriter koyalım bizde
1. Normal sohbet yani günlük hayat havdan sudan , bel altı düşünenler ya da başka türlü kafa açanlar boş yere lütfen yazmayın. Yaş 21-25 aradı olursa iyi olur dkskdj
Adamın biri uçakla yolculuk için uçağa binmiş , yanına güzel bir kadın oturmuş , adam kadına yakın olmak için sizinle konuşabilir miyiz der.
Kadın o anda bir dergiye bakmaktadır hafifçe dergiyi kapatır ve adama sorar hangi konuda konuşalım diye. Adam genel kültür olur Teknoloji olur diye cevap verir. Kadın hemen sizinle konuşa bilirim ama size bir soru soracağı bilirseniz konuşuruz tamam mı der. Adamda salyaları akarak tamam olur der.
Kadın sorusunu sorar At da ot yiyor , inekte ot yiyor koyunda ot yiyor.! at saman gibi sı. ıyor, inek çamur gibi sı. ıyor koyunda boncuk boncuk neden böyle deyince. adam bilmiyorum der. Kadın gülerek adamla alay eder gibi bey efendi sen bir boktan anlamıyorsun ki ben seninle teknolojinin nesini konuşayım. :D
Bende yazabilirmiyim 😂😂yaşım tutmuyor ama Abdülhamit le olan hikayelerimi anlatabilirim
Etmiyelm🙃😒😒
Konuştum 🎶😀
Hiç te yerinde çenem 😒
You are welcome
benn olur valla güzel olur dertelşeck birine ihtyacım var
Olur tabi
Sevinirim
Cevap
15Cevap
Kadınla erkek arasında asla o sohbet "normal" kalmaz.
Hobin varsa ve sevdiğin işi yapıyorsan konuşabiliriz. Madem kriter koyuyoruz.👻
1 yaşla kaybeden oldum
Hayır senin için 25 olsun😀😄😄
26 olsun kırılma yeter ki 🙏🌷🍁
sizin yaşınız 34 ama , yaşınızdan küçük kişilerle sohbet etmenizdeki amaç nedir?
Sohbet nasıl geçti
Kraker balık krakeri? Skxlcnsnx
Senin için senin için ninini...
Ede biliriz istersen
Kriterlere uymuyorum üst sınır 25 demissin ben 35
İstersen yapalım sohbet
Günün nasıl geçti
edelım canım :D
olur. buyur
olabilir
Senin yaşın kaç
İyi gelir aslında