AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Türbeye gidip, çaput bağlayıp, öğrencilere burs verirsen çok kısa zamanda evlenirsin.
Bu işler kısmet gerçekten tanışan bı şekilde tanışıyor
Bu saaten sonra seni ancak 55 yaş üstü erkekler alır. o da çocuklarına bakman icindir
Elbet çıkar, beklentin neler ki hep karşına kötü insanlar çıkıyor?
Nasip işi evlenmek kendin gibi bul birini bula biliyorsan evlenn 👍
Ben de aile kurmak istiyorum fakat erkekler takılmalık istiyor genelde. Bu da bana gelmez.
Yapabileceğim en büyük tavsiye kendimi tavsiye etmek ama bende beğenemiyorum iste sorun burda🙄
Ben 15 gün sonra 33 yaşına giriyorum, Ben de bekarım
Allaha Hep dua et karşıligını verecektir Allah abla
Cümle bozukluğu var dikkat et aman sil
@ŞevkiyeDeyze nerde bozukluk var söylermisin
@ŞevkiyeDeyze?
Cevap verir misiniz?
Acele etme geç olsun temiz olsun önemli olan huzuru bulmak
Çalışıyorsan para biriktir kendini kariyerine işine ver yükselmeye bak, bakımını da ihmal etme
Evlenirken sonuçta bunlar lazım olacak :D
Ben de bekarım yaşım 36, kısmet bu işler napalım...
2 ay sonra 27 olacağım evde kalmış olmak bence güzel bir şey özellikle bu devirde
33 yaşındayım hâlâ bekarım nedense çıkmıyor karşıma
Nasip bu işler hangi sehirdesin beklentin ne ki
Belli sosyal yaşantısına çok takıyorsunuz bu yüzden olmuyor
Akışın da olsun. Evlenmek için evlenmiş olma. Olmadı görücü usulü denersin. Bende evlenmedim ama para konusu biraz sıkıntılı.
Bende 30oldum evlenmedim öyle bir çabam yok iyi insan kalmamış devir menfaat devri olmuş ne yazık ki.
Maalesef oyle herkes bir cikar pesinde.
Muhtemelen bir işin var ve ekonomik özgürlükten dolayı evlilik 2. planda kalmış.
Aynen oyle oldu
sizin yaşlarda tanıdık kızlar var akraba içi. Evlenmiyorlar 31 33 oldular. Ekonomik özgürlük olunca kızlarımız evlenmekte geç kalıyor geneli
E yani evlenmek için mi evlenecen bu mu ne geri zihniyet, ne saçma bişey
Ne zaman doğru kişi çıkarsa o zaman zamanı dır evli olmak için evlenmek ne, başarı mı size göre ne saçma ya
Evlenmek icin evlenmek diye birsey demedim ben sevdigim biri ile evlenmek isterim tabiki kendi yuvami kurmak
18 yaşındaki kız, 30 yaşındaki kıza akıl vermesin
Ne zaman doğru kişi çıkarsa o zaman doğru an dır evli olmak için evlenilmez.
Ben de ayni seyi diyorum tekrarlamana gerek yok :) dogru kisi cikmadigi icin uzuluyorum sadece
@Copernicus :)
İnşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi biri çıkar karşına
Bana da de kiz 😄
Amiin cumlemizin insAllah
İnşallah seni mutlu eden ömür boyu seven biri çıkar karşına @copernicus
Dua et hayırlı biri çıksın diye
Bu zamana kadar küçücük bir şeyi bile bahane edip burun kıvırmışsın şimdide aday yok diyosun
Gönlüne göre birini bulursun insalla bende de aynı durum
Bu konuda çok uzun konuşabilirim zira kadınlar için 24-28-30-32-33-35-37 çağ atladıkları yaşlardır.
Çağ atladıkları derken kısaca bahseder misin olgunlaşma bâbında mı?
Evet olgunlaşmada var ama sapıtma ve ne olduğunu unutmaktakda dahil. Burada kadının psikolojik yapısının değişim süreci önemli çünkü beklemediğin kadınlar en tuhaf hallere bürünebiliyor. Tecrübeyle sabit
Biraz daha detay verir misiniz
Yazdım size
30 u bitirmek üzereyim hala bekarım. Şahsi algılama hepimizin ortak problemi
selam canım evlılık evet nasıp ısıdır ama sen gorusmelerını kesme bırılerını tanı evlencem dıede acele etme 1 kez evlenıyosun kımse evlenıyım olmadı bosanırım tekrar evlenırım dıe evlenmez
Evet evlenmek nasip işi. Ama sizinde onun samimi niyetinde olmanız gerekli. Çok seçici davranmayın. Herdaim Allah'ım sen bana hayırlı bir eş nasip et diye dua edin.
Bende bu yuzden 21 22 gibi evlenmek istiyorum, 30dan sonra cocuk zor oluyor
samimi isen sana işe yarar nasihatler verebilirim takiple
Bütün çevrene haber ver mutlaka biri bulunur Çünkü Arayan bulur
bende evlenmeyi çok ama çok istiyorum eğer istersen tanışalım sanada uyarsa görüşürüz olur mu
bende aynı dert içindeyim, benim beğendiklerim beni beğenmiyor, beğenmediklerim beni beğeniyor
Valla aynı sorunu bende yaşıyorum hangi kıza yazsam ya sevgilisi var ya nişanlı beni beğenenleri de ben beğenmiyorum evde kaldık galiba
Evlilik işi kısmet meselesidir her ne kadar inanılmasada gerçek budur ama birazda çabalamak gerek hayırlısı olsun hakkında üzülme
Bende evlenmek istiyorumda kimseye guvenemiyorum benimle tanisirmisin belki iyi anlasiriz yalan soylemem hic
Her şeyin olduğu gibi bunun da vakti vardır zamanı gelince gelir o seni bulur dert edecek ya da üzülecek bir durum yok
herşeyin bir zamanı var demini almadan gelmez.
Illa evlenicem diye sacma sapan sevmedigim adamla evlenme yeter. Insan 45 yasinda da evlenir
sorma bende 30 um daha bu yaşıma kadar bir tane seviglim olmadı içime kapanık birisiyim sessiz sakin ondan galiba
tanışalım istersen ben de bekarım, en kötü sohbet muhabbet yapmış oluruz :)
Tek hayalin evlenmek mi yani ye iç gez evlenip ne yapıcaksın
Bende 30 yaşındayim aynı senin durumdayım çünkü bakire değilim Evde kaldım
evlenmek zorunda değilsin ki 😊😊 hem herseyin hayırlısı derler
Dediğin gibi aradığında çıkmaz karşına tamamen nasip işi hayırlısı olsun diyelim hakkında 😌
Evlenmek için yaşı bir kenara atıp doğru insan ile tanışmayı umut etmelisiniz gerisi önemsiz
Evlenmek ben e büyük bir hata ama hayatını yöneten sensin senin kararın
Vakti geldiğinde Rabbin sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak..
-Duha suresi 5. ayet
Ben de istiyorum da olmuyor, ikimiz güçlerimizi mi birleştrsek
Eeee sonuç?
Ben de 30 gireceğim ve senin gibi bekarım merak etme
Hayırlı akşamlar
En son ne zaman ayrıldın sevgilinden.
Trol heralde sorun. Büyük basari
3 ay once. Ne trolunden bahsediyosun.. herkese yetismem imkansiz
Evlilik isteğinin trol olduğunu düşünüyorum. Sebebi de şu fol yok yumurta yok. Evlenmek istiyorsun ama sana yazanada olması gerektigi gibi davranmıyorsun.
Benim ne isteyip ne istemedigimi sen nerden bilebilirsin. Isinamiyorum herkese seciciyim dogrudur sen her kizla olurmuydun hayir degilmi.
Seçmek elma seçer gibi olursa üzülen hep sen olursun. Dışına göre çok karar veriyorsun. Biraz öze bakmalisin
Denedim olmuyor.. bu soruyu sormamin sebebide denedim dun biri ile mutsuzdum nezaman bitecek diye bekledim. Zorlamak ne derece mantikli sence. Konusacak konu zor bulduk
Kendimi cok mutsuz hissettm psikolojm bozuldu eve gelince sanki
Ne zaman bitecek derken? İliskimi
Yok gorusme ilk gorusmeydi begenmemistm dedm bir sans vereym isinamadim... cicek falan getirmis sagolsun *
Ama*
Ben elimden geleni yapiyorum hayirlisi..
Ozaman sorun sende birazda sen kusursuz degilsin. Kimsede kusursuz değil kusursuz birini bulamazsın bunu unutma
Herkes zengin yakışıklı falan ister ama herkes zenginl evlenebilseydi ozaman zaten kimse zengin olamazdi birileri fakir olucakki birileri zengin olucak. Yanlış anlama sohbet amaçlı diyorum sakin hakaret olarak algilama
Haklisin ama sende bana hak veriyorsundur eminim
Evet ama orta yolu bulman lazim. Aksi halde hep yanilirsin
Orta yolu olmuyor ya evettir ya hayir
Ahaha aslında sende ben gibisin :) evet hayır derken yazacakmisin
taliplilerin mı arttı..
Kismetini bekle acele etme
Gez toz çalış keyfine bak
Peki sen iyi biri misib
Birilerini bulma çabasında olmalısın
İnstagramdan Gülis Özhan ı takip et 🙂
Al benden de o kadar, evde kaldık
Dul birilerini bulmayi dene
İzmir'de yaşıyosan tanışalım
Ne üzülüyorsun kızım, bende 40 oldum eliem kız eli değmedi daha erkek olmuşken?
Nee?
Lan olue öyle boş ver