Doğum günümü kimse kutlamıyor şu an 4 gün var ve ben yine 18 ağustosa ağlayarak giricem?

Bu zamana kadar yaptığım tüm arkadaşlıklarımda eski dostlarımda dahil doğum günleri için günde 4 5 kutlama yaparlardı okulda ben yaz ayı doğdum kimse doğum günümü 1 kere bile kutlamadı hep hayalimdi ufakta olsa bi hediye almak benim üniversitede param yoktu veya azdı yemeğimden kısıp onlara hediye alan insandım pastalarını bile ben alıyodum yeri geliyodu onların bahanesi çok var yaz tatili diye beni kandirdılar bi ara kutlarız diye ve doğum günüm kutlanmadı. Bir yakın dostuma bunu söylemiştim ağlamıştım baya oda söz verdi dediki senin doğum gününü çokk güzel kutlıycam İstanbul'da rivada restoranta götürcem sana o beğendiğin montu alıcam falan demişti bende inandım tabi o günü aklımdan çıkaramıyorum 28 Kasım 2021 hep böyle her doğum günüm ağlayarak mı geçicek ailem zaten doğum günümü hatırlamıyo ben kendime küçük kek aldım geçen sene ağlayarak kutladım sizin doğum gününüz kutlanıyomu 23 olucam ama kimsem yok gibi

Doğum günümü kimse kutlamıyor şu an 4 gün var ve ben yine 18 ağustosa ağlayarak giricem?