Merhaba kız kardeşim evleneli 10 gün oldu düğününde bulunamadım hamileligimden dolayı riskli ve tansiyonum var avrupada kalmak zorunda kaldım düğünü memlekette oldu turkiyede
Her neyse düğünü anladığım kadarıyla annem az çok anlattı 200 kişi bile yoktu bomboş tu müzik yoktu ilahili düğünü oldu dedi kameraci video çeken kişi videoyu güzel hazirlamamislar fon müzikleri birsey yapmamışlar yetmezmiş gibi takı merasiminde oğlan tarafı sorun çıkarttı sözde altınlar falan kıza oğlana kalacaktı kaynanası herseyini aldı dedi şok oldum dün ise kız kardeşim kaynanası ile annemlere gelmiş usb anahtarını koymuşlar tvye takı merasimi olunca kaynanası kalkıp balkona çıkıp sigara içmiş daha sonrası kız kardeşim hemen kaynanasının yanına gitmiş düğün pastası olmadı havai fişekler olmadı çok şey eksik olmuş düğününde annemle hiç sohbet etmemiş kız kardeşim insan hal hatır sorar onu da yapmamış neden böyle soğuk sessiz suskun oldu bilmiyorum bana gelince aileme gelince doğruları konuştuğumuzda tersliyor birden annem diyor çok değişmiş eskisi gibi değil dedi bu durum açıkçası üzüyor ciddi anlamda beni neden böyle oldu bu kız diyorum içimden ablası olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer