AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
246Cevap
var hepsi şimdi yalan oldu, onlar mal mal takılıyordu biz geziyorduk onlar ilerde iyi bir şirtkette çalışacak ben ise onların patronu
wayyyy :D
bizzat kendisi olurum. efendi çocuk, dersleri de iyi falan filan işte. sizin gibi "sosyal" tayfa arasına almıyor da o yüzden tanımıyorsun kim olduklarını.
Beni elalemle kıyaslaması pek uzun sürmedi, tanıdığı herkesin menfaatçi sahtekar olduğunu anlayınca bitti.
Kaç sene surdu anlayalı. s. Bizimkiler ne zamn anlıcak acaba. s. s
Ortalama 10-15 sene.. Ama bu mesele çözülünce de "Herkes nasıl geziyor tozuyor eğleniyor" derdi çıktı ve galiba bunun cevabını alması için gereken fırsat çoktan elinden kaçtı daha önce böyle kibirli ve huysuz davranışları/davranışlarımız olmasaydı hayatımız çok erken zamanda düzene girebilirdi... Şimdi bu sorunun cevabını bulamıycak ama asıl soru "Niye elalemle kıyaslamışız birbirimizi?"
Kıyaslamalarının sebebini bilmiyorum kimse kimseden üstün değil sonuçta... belki her konuda daha başarılı olmamızı istedikleri içindir ama bu bnde yan etki yaratıyor ben isterim ki kimseyle kıyaslanmayım kimsede bni kendi evladına kıyaslamasın... psikolojikmen insan bir çok şeyde çöküyor bir işi başarmak istese de sırf bu yüzden içinden bişi yapmak gelmiyor...
Hiç sorma eskiden beni kıyasladığı bir komşum vardır boks yapıyordu anamda onu gösterip en azından spor falan yap diyodu, ben jimnastik istiyodum ama o gerizekalı velet boks yapıyor diye boksa başladım.. 6 ay sonra ringde ağzını burnunu kırdım sonrada boksu bıraktım.. Sonra eve gidip anne örnek gösterdiğin çocuk çok maharetli çıktı 2 round zor dayandı dedim.. Anlayacağın adamın o kadar damarına basıyolarki bişeyleri düzeltmek şöyle dursun iyice içine etmekten başka bişeye yaramıyor..
Annen sana elalemi örnek veriyorsa sende o elalemin annesini örnek ver... bak analar neler doğuruyormuş :))
Haha:D onu çok yaqıyorum banane elamin anasından diyor :D
Sende banane elalemden de :P
O dediğin aynısın tıpkısını söyleyince onada bir cwq veriyor anamda laf tükenmez :D
Benimde babam senin ananın karakteristik özelliğini taşıyor aynı babamı anlattın :)) başkalarıyla kıyaslamak yanlış elbette ama bu alışkanlıktır vazgeçmesi zor :))
O zamn başa gelen çekilir :D naqalım kıyaslasın bakalım bir gün gelir tam tersi olur:D
Gün olur devran döner :) o kıyasladıkları kişinin ilerde nasıl bir hayata sahip olacağını kimse bilemez sen sabrederek belki ondan daha iyi bir hayata sahip olacaksın dimi... annene bu konuda kulak asmaman tavsiyemdir ama sadece bu konuda başka konularda anneni dinlemelisin... zira ana gibi yar olmaz dimi ama :))
Çok sağol söylediklerin için (:(: çok haklısın
Rica ederim :)
şu ana kadar ele geçirilemeyen, ulaşılamayan ve kimsenin tam olarak bilmediği tanımadığı bir grup o :)
el alem ve çocukları , sanırım illimünati :))
El cinliler :D
yürürken ayakları yere bile değmiyormuş, öyle diyorlar :))
Hayalet :D
birde '' kolu komşu'' var :) onlar daha beter :)))))
Elalemin oglu kizi ellerinde puskevitler cikolatalar yiyor bizim cocuk bakiyor ve diyor ki anne benim niye bir puskevitim cikolatam yok diyor:)))
Hahah :D
Karşı komşumuz Ayçin ama bu sefer ben onu geçtim o ikinci öğretim ben birinci öğretim onun annesi kudurdu bu sefer ama benim annem yetinmeyi bilmedi bana dediği şu aman kırk yilda bir iyi bir şey oldu olacak tabi görevin madalya mi bekliyorsun dedi
hep karşı komşunun çocuğu ile kıyaslardı annem okuyup memur oldum o çocukta fabrikaya gidiyor şuan. annem hiç sesini bile çıkarmıyor artık Aslan oğlum Diyor :D
:D yaa heq ole olur
onada yardımcı oldum sınavlarında felan ama olmadı hiç bir zaman üstünlük belirtisi göstermedim ona karşı sonuçta arkadaşım
ayyyy sormaaa.. hele bide kizkismi olayi var.. neyin kafasini yasiyolar anlamiyom:D
Hiçbir şey dışardan göründüğü kadar basit değildir ;)
Vaaar ben iste 2 uni bitirdim isime girdim ev araba aldim cok iyi yemek yaparim, utu yaparim, duzenliyim, sakinim, durustum, galatasarayliyim, spor yaparim, buyuk kucuk bilirim... vs :)) buldunmu, rahata erdinmi :)
Erdim erdim Allah razı olsun senden :D:D
var :) ama annem o örnek verdigi kizlarin gercek yüzünü ben anlatinca bir daha elalemin kizini örnek vermedi :)
Bnde mi anlatsam napsam :D ama olmaz kuzenm olmasalardı iyiydi :D:D
valla ben kuzen muzen dinlemedim kimleri iyi diye bildiyse ic yüzünü anlattim :) sonucda bizler "elalemin kizini" annelerimizden iyi biliriz ama tabi anlatirken yalansiz iftirasiz anlattim
İyi yaqmışsın o zamn en azından ruhun rahatlamıştır
O el cocuklarından biri benim. bizimkiler demez öyle şunun oğlu kızı diye de sayımlar kuzenlerime falan der :-D
bir arkadaşımın annesi arkadaşıma hep beni övermişti ilkokulda. notlarım hep 95 100 idi, annesi hep beni örnek almasını söylermiş hahahaha Ç:D
Hahahah:D
evet itiraf ediyorum. o 'elalemin çocuğu' benim :/
Annen ahlakli kizlari sana gösteriyor ama ergenlerde ahlak ve akil hak getire
Annemin ahlaklı olarak gösterdiği kızların heqsini orda burada şurda görüyorum bn
O onlari iyi biliyor ve seninde iyi olmani istiyor. Çevrende dogru düzgün kizlar mevcutsa onlarla arkadaslik kurman anneni mutlu eder. Yok ortam kötüyse, bunu da annene söyle. Böylece çözüm bulablirsiniz. Ve sürekli enpati yap ve sunu düşün, eğer sen, bu halinle senin kizin olsaydin, bir anne olarak bu hallerin hosuna gider miydi.
Yanlış anladın ahlaksızlık yaqan biri değilim huyumu suyumu ailem çok sever sadece üşengeç biriyim yemek yapmam gereken yerde yorgunm der yatarım annem bana maharetli olanları över
O zaman annene söyle örnek gösterip durmasin. Daha ne istiyor bu devirde
sanırım daha iyisini yaqmamı istiyor
üst komşunun oğlu var bizim onu bir dövesim var. hep annem onu örnek al der :p
Salla gitsin :D git döv Osmanlı tokadını hak eder ölesi :D:D
ya bir saattir "annelerin çocuklarını dövdüğü" diye okuyorum :D
Tobe tobe oda güzel, sesli güldüm sayende :D:D
ben de çok güldüm sonradan :D
::9
Bütün annelere şizofreni tanısı konulmalı, böylece el alemin çocuğu da açıklığa kavuşacaktır.
:)) bak karşı komşunun oğlu müslüme 1 gün geç eve gelmiş mi annesi ne demişte yapmamış ya sen... :):):) die devam ediyo
Anelik içgüdüsun vermis olduğu paranoik halisler olduğu icin dikkate alinmayip , hee hee anne hatta emmi ogluda vaar onu unuttun deyip dalgaya alınabilecek bir konu :D :D
Onlardan biri benim. Mahallede efendiliğim tavan yapmıştır. Ama evdeyken aynı senin durumdayım. Dışarda melek evde şeytan:D
Aynen yaa:D
Hahahaha cadı seni:D
Aaa hiç, cadıya benziyomuyum :D:D
Gözler çok tehlikeli kısık kısık bakmışın yeme beni:D
Hetgün isimlerini duyuyorum henüz tanışamadım bir tanışsam öyle mükkemmel bir insanı hemen gelin alıcam :d
Hahah :D doğru dedin bole mükemmelleri kaçırmaya gelmez :D:D
Üst komşu Meralin kızı. Yok hukuk fakültesini kazanmışmış daa. Kız tam inek ögrenci modunda kalın siyah gözlük falan :d
Böğt :D:D çalışsın çalışsın insanlığa bir hayrı dokunur yafrucağızın dimi ama:D:D
tanimazyim hepside pardon o* nun teki ama anneme kalsa melekler bunlar illumunati den guclu bir topluluk :D
Hahaha:D
18 senedir beni ailenin fotoğrafçısının KIZI olmak üzere karşılaştırmadıkları çocuk kalmadı sonuç beni patavazsız yaptı..
Boş ver patavatsızlık iyidir kimsenin lafının altında kalmazsın
Umursamıyorum ki kalayım
En iyisi
sende şöyle cevap ver; ''madem öyle diyorsun, neden sen millet gibi çocuk doğurmadın? bak elalem ne çocuklar doğuruyor'' desene :D
Hahah :D kesin solicem bunu mantıklı :D
:D :D
Var 1. sınıf arkadaşım ufuk halen onu örnek gösterirler artık dua etmeye başladım evrim geçireyim de ufuk olayım asfasdfsd
Sen sen ol başkası gibi olma :D seni de övülecek bir yanın vardır (:
Teşekkür ediyorum :D bakalım fark ederler benim de övülecek yanımı elbet
Zamanında o elalemin çocuğuna öyle metler yağdırıp nerdeyse atom çekirdeğini bile çekip kahve bile yapar dediği gençler şu an da iki tanesi işsiz bir tanesi de şok markette kasada :)
onlar gizli işsizler zaten. biz yeri geldiğinde güzel şey yapıp bak elalemden daha iyisni yaptım dersınız annelerde sen onlara ne bakıyorsun onlarla sen bırmısın der :) bir turlu yaranamazsın :)
çevremdeki tüm çocuklar övülürdü. ne de olsa ben hepsinden eksiktim.
O benim işte, serzenislerinizi alabilirim itinayla^^
Dovun bunu! Bunun yuzunden neler cektim :(
Çok adaletsiz bir kıyaslama yaparladi benden 7 yaş büyük biriyle cüşş yani dimi
Benimle kelime oyunu oynamak isteyen özelime yazabilir mi canim kelime oyunu oynamak istiyo
yok artık diyorum :D
Niçın
biz çok gördük onlardan orta okulda derlerdi liseye geçince sınıfta kaldı. ben simdi üniv. okuyorum o parayla zor okuyor.
kendimden biliyoruym bir çok anneye ilham olmuşumdur..
İlham, kaynağı @kartafilis :D
Yok ben el alemin cocuklarını değil bu aralar sebastianı arıyorum yakalarsam basacam :D
Sebastianla ne işin var yff:D
Yok öyle bir çocuk annem bilir derse ertesi gün döveceğimi çocuğu :)
Sende çok, marazsın demek ki,:D
:) rekabeti sevmem pek
Bnde pek severim kapışalım mı,:D
bayanlara el kalkmaz kitabımda :)
3 kişilik bir grup düşün a kişisi b kişisi c kişisi bu üçü arkadaş
a nın annesi b ve c ile takılınca bozuldu bu çocuk kötü arkadaş a ve b
c nin ki b ve a
b ninki a ve c herkese göre diğer ikisi kötü çocuk hep geri kalanlar iyi
Hiçbirinden birşey olmadı yaşasın ben şimdi annemin başına gidiyorum bak neler olmuş elalemin çocuğuna^^
baba mehmete bak akşam rakıyı fazla kacırıp duvara girmiş
derim bende
:D :D
Var knki birisi kocaya kaçti digeri de okulu birakti simdi hic sesi cikmiyor annecigimin
hahha :D vah vah desene kıyaslıcak kmse kalmadı :D
Aynen :)
Alemin Çocugu Ev Almiş
Alemin Çocuhu Araba Almiş
Alemin Çocugu Ailesinin sözünden Çikmiyor
Alemin Çocuğu Akili
Alemin Çocuğu Para Kazaniyor
vs vs
Alemin Çocuğunu elime Geçirirsem Ayağimin Altina Alicam !!
Çok çektirmişler belli bnden sana izin eşek sudan gelene kadar döv. s. s
Benim evet o elalemin oglu benim :)) arkadaslarim hep der annem seni övüp bir pot kır biseyde başarısız diye bana yakınırlar
evet
o elalemin cocuğu benim :))
bir yakalaşam eşekleri geçirtecem ırzlarınada yıllardır bende yakalayamadım şerefsiz akraba oğullarını :D
Hahah keşkem gizliden yazsaydın bunu o, şerefsiz dediğin akraba oğulları görürse kan çıkar demedi deme :D:D:D
delikanlı adamın geri vitesi yoktur hacı. okader :D
:D:D
Küçükken bir elalemin çocuklarından bide annemin nereye kaçsam bumerang gibi isabet eden terliklerinden nefret ederdim :)
ben hala nefret ediyorum :D
Terlikten mi? :D
Terlik ve kırlet :D
komşularımız oğlu yoktu birkaç sene önce vardı bir tane alt katta çocuğu döverdim en sonunda taşındılar sizde deneyin işe yarıyor :)
:D:D benim elim hafif yerime döversen sewinirim
olur :)
Hakikaten kimdi bunlar. Benide çok kıyaslama yaparlardı. Bir bulsamda tanışsan dedim ama bulamadım :D
korkuq kaçmışlardır :D
Kimdir bunlar ne yerler ne içerler
bilmiyorum ben annelerin o çocukla oynama grubundanım..
bencil karakterli insanlar bir yandan sevilmezler bir yandan da övgü alırlar... Çocuk istedigin gibi degil yetistirdigin gibi olur ne ekersen onu biçersin
Aynen öyle
Ah şu kpöşunun çoçukları varya bitmediler ha sbah akşam komşunun çoçugu :D
ruşen amca nın oğlu sedat vardı bir aralar ruhsar izleyenler bilir işte ben ordaki sedatım :) Sürekli övülen el elalam çocuklarından biriyim :)
ALLAH a şükü annem beni hiçkimseyle kıyaslamıyor :D :D
ben çok yakından tanyorum benim kardeşim olur kendisi uçak mühendisliğne doğru ilerlemekte ben ise yumurta pişirmeyi bilmiyorum bence anneler haklı napak ölek mi :)
Bence topluca ölek. s. s
bu gidişle intahar edim kardeşimi öldürecem :)
arkadaşımın annesi beni övüyordu bak zoobidoobi nasıl söz dinliyo diye :D
El Alem arapçadan geliyo heralde çocuklarıda arap ozaman :D
Hahah :D doğru didin
Halamın kızı yaptığı şeyleri genelde temiz dikkatli yapar ne olursa olsun başarılıdır ben ne yapsam kırmaya dökmeye başlarım sürekli onu örnek verirdi en son sinirlendim buse benim yaptıklarımı yapamıyor ama dedim kadın sustu artık ne anladıysa
90 alsam komşu kızı nisa 100 alırdi annem yine oraya kalırdı ey gidi ölüm hepsine :)
Komşunun kızı nisa 100 almış 100 sen daha 90'larla geçin :D:D
Katilmi etcen la beni
Cıks :D:D katilma olma çiçek ol ^_^
Benden olsa olsa kaktüs olur sen takma
Övdüğünü bilememde uzak durun dedikleri kötü çocuk benim.
. s. s bunu itiraf edecek kadar cesursan ki asla kotu olmazsın
Utanmak mı gerekiyor?
Utan demedim saten
Fotografına baktım da bu siteye üye olmak için 18 yaş sınırı yokmuydu ya? şimdi seni şikayet etsem nolucak? site sahibi kankam.
Git şikayet et yaşımı bilmeden suratıma bakıpta konuşma
Ama senin 18den ufak olduğun bariz ortada. eğer şikayet edersem IP adresinden yer tespiti yapılır ebeveynin ciddi sorunlar yaşar.
Uğraşcak kimse kalmadı kafanı bana mı taktın... yuzume bakıp da nasıl küçük olduğuma kanaat getiriyosun ... turkiyede minyon tip baby face hiç, mi insan görmedin çok merak ediyorum...
peki annenin babanın üzerine yemin edermisin 18den büyük olduğuna?
Bn boşa yemin etmem kendimi biliryormuyum biliyorum kimseyi kendime kanıtlama ihtiyacı, duymuyorum... biri sana git şurdan atla dese yaqıcan mı buda ole bişi işte
ne biliosun atlamicağımı yahu
O, zamn demek ki, sen her höyt diyenin lafına giden birisin
höytlemesine göre değişir öyle deme.
Ne dersem derim içten içe bni, kızdırıyosun laf yarışına giriyorsun benimle... bilmeden etmeden sıfatıma bakıp konuşuyorsun... daha bir kaç, gün oldu siteye kaydolalı şu uğraştığım, şeye bak çok sağol
. s. s. s. s. s hoşlandığımdan yapıyorum slk. s. s. s. s
Sensin o, şapşal
Çok ayıp ama denir mi öyle hiç?
Sana mustehak... bn salak oluyorum da sen neden şapşal olmayasın
özür dilerim desem affedermisin :(
Estağfurullah affetmek yalnız Allaha mahsus bişi
sevgilin var mı? . s. s. s
nye yazmysn. s. s. s. s. s
Tüh kekleyemeden kaçırdık ergeni çok mu belli ettim ki :D
Evt sewgilim var ve ergen olanda sensin... keklemekte ne demek bunu sen gbi ergenlerin yaqacağı, bir iş beni kendinle karıştırma
Baban seni bahçe hortumuyla döver duysa bence çok ayıp. Babyface baska ergenface cok baska.
Beyonce'nin dövüldüğü , Adriana Lima'nın aldatıldığı dünyada harcarlar seni hatçe...
Bu lafları soleyebilmek için çok mu düşündün acaba dünden beri anca ...
Hiç rastlamadım rastlayan olursa banada söyle sin neye benzediğini görmek istiyorum 😂😂😂
Nasıl, anlatsam ki :D insan desem insan değiller , hayvan desem hayvanlara yazık ederim en iyisi susmak,:D
😁 beni sinir dedem olaylardan biri elalem muhabbeti
var gördüm ben :( LYS'de ben 161bin. sırada iken o 1680. ydi :(
Oy oy yzık sana. s. s
Onlar derin devlete mensuplar galiba :)
İsmi var cismi yok. d
:D:D hayalet insanlar