Elin kadınları gibi giyinmiyorsun bir onlara bak bir kendine senin gibi giyinen var mı dedi ailesi bana her lafı söylesin ama ben gıkımı çıkarmayım ailesinin canı yandığında onunda canı yanıyor ama ben ailesine haddini bildirmek istediğimde benimle birlik olmak istemiyor ailesi bana her zorbalığı yapsın ben susayım yengelerinin canı yanmasın sadece ben üzüleyim yeter ki onlar üzülmesin ben değersizmişim onlar değerliymiş kendi dedi bunu yemek yerken yemeğim bitmedi koluyla koluma vurdu hemen gidelim diye bunu şiddet olarak görmüyor ama bana göre bu şiddet siz neler düşünüyorsunuz boşanmam söz konusu değil siz olsanız ne yaparsınız
Çok merhametsiz kilomdan dolayı sağ ayağımın üstüne zor basıyorum sendeleyerek yürüyorum buna rağmen şunu getir bunu getir diyor ayağımla zor yürüyorum zaten bir birsey istediğimde de küfür ediyor ben sevmediğim adamla yaşamaya mahkum muyum annemi babamı affetmeyeceğim tanımadan etmeden evlendirdiler şimdi de boşanmayı ölüm olarak görüyorlar arkadaşlar belki yazacaginiz birsey yardımcı olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer