Yengem her şeyi babama anlatmış ne yapmam lazım?

Üniversiteyi sevgilimle fransa ya da kanada da okuyacaktık. Kanada olarak belirledik ve eylülde okumaya gidecektik. Her şey tamamdı. Dün yengem geldi babamı odaya çekti konuştu oğlun sevgilisiyle gidecek biliyorsun dimi diye. Babam da bilmiyordu. Sevgilim olduğunu biliyordu hatta bizde de kaldı 1,5 yıldır çıkıyoruz aileler bile tanıştı ama aynı yerde okuyacağımıza çok sinirlendi. Sevgilimle zaten fransız lisesinden tanışıyoruz. Yengem de oğlunu hep fransız lisesinde kanada da okutmak istiyordu ama paraları yetmediği için okutamıyor. Çok fesat biri 1-2 kere böyle kötülüklerini gördüm. Fesat kıskanç biri. Ben gidemeyim diye de bunu babama söyledi şimdi. Ne yapmam lazım? Kızın ailesinin haberi vardı beraber gideceğimizden ama ben söylememiştim. Çok pişmanım ne yapmalıyım? 1 sene önce sevgilimle başbaşa new yorka gittik belki orada okuruz diye fesat yengem ve ailesi hiç yurtdışına çıkamadığı için suratları asık tersleye tersleye konuşuyordu. Oğlu sanırsam İstanbul'da kalacak orada okuyacak diye üzgün ama bu kadar fesat olmasına gerek var mıydı? Bu bilgiye de nereden ulaştı bilmiyorum sanırsam kuzenim söyledi kıskanç köpekler

Yengem her şeyi babama anlatmış ne yapmam lazım?