Babam annemi eskiden de aldatmisti, bir şekilde barıştılar. Şimdi yine aldatıyor biliyorum, onun telefonundan wp ye bir şey atmam gerketiginde gördüm telefonunda premsesim diye bir kadin kayıtlı ( telefonunuda asla vermez hayret ettim) bide hep şüpheli hareketleri olduğundan iClouddan konumunu takip ediyordum... Yine eve gelmedi onceden baktığımda ne olur ki gibi düşünüp fazla takmadigim bir konuma gitmiş tekrardan. Ne zaman eve geliyorsun dediğimde once 1 saate geliyorum dedi. 1 saat gecti, sordum tekrar benim isim uzadi sen yat dedi. Tamam dedim ama cok sinirliyim. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir öneride bulunun yalvarırım... Gece gece çıldırıyorum
Babama herşeyi bildiğimi söylesem, işin peşini bırakır mı?
Merhaba, aldatıyorsa annenize söyleyin kadının bunu bilmesi lazım. Açıkçası bir kere yapan bir daha yapar diye bir söz var siz babanızı ne kadar durdurmaya çalışırsanız yine devam eder "İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de odur" İkinci kez aldatma varsa ortada büyük ihtimalle boşanırlar ve boşanmalarının seni üzeceğini sanmıyorum ki babandan nefret ediyor gibisin, boşanmaları babanın anneni aldatmasından daha az üzücü gelir sana diye düşünüyorum.
Tek çözüm yolu var. Babanı karşına alıp bütün aklında olanları anlatıcaksın. Başka yol yok? Veya altında bir aracın varsa babanı iş çıkışı bi takip et bak bakalım bir kaç gün. senin düşündüğün gibi bir şey mi var yoksa sen mi kuruntu yaptın anlamış olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, aldatıyorsa annenize söyleyin kadının bunu bilmesi lazım. Açıkçası bir kere yapan bir daha yapar diye bir söz var siz babanızı ne kadar durdurmaya çalışırsanız yine devam eder "İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de odur"
İkinci kez aldatma varsa ortada büyük ihtimalle boşanırlar ve boşanmalarının seni üzeceğini sanmıyorum ki babandan nefret ediyor gibisin, boşanmaları babanın anneni aldatmasından daha az üzücü gelir sana diye düşünüyorum.
Eğer gerçekten aldatıyorsa değerli annenin bunu bilmeye hakkı var. En azından ben aynı durumda olsaydım anneme direk söylerdim.
Ona zaten bilgi vericem ama bi anlami yok zaten kadin antidepresanla zor yaşıyor
Amacim babami durdurmak. Bi cozum arıyorum
Tek çözüm yolu var. Babanı karşına alıp bütün aklında olanları anlatıcaksın. Başka yol yok? Veya altında bir aracın varsa babanı iş çıkışı bi takip et bak bakalım bir kaç gün. senin düşündüğün gibi bir şey mi var yoksa sen mi kuruntu yaptın anlamış olursun
Bro adam şu an dışarda bi otelin konumunda ve bu ilk gidişi değil... Yarin sabah oraya gidip bi sorusturucam garantiye alicam kendimi
Zaten konumunun saatiyle birlikte ss i de var
Evet, bi git görebilirsen gözünle gör ki ona göre konuş. Umarım yanılıyorsundur ne diyeyim kardeşim zor durum
Gecenin bu saatinde çektiğimiz çileye bak ya. Soruya yanit veren tek insan evladı olduğun için de teşekkürler efem.
Estağfurullah :)
Anneciğinin bunu bilmeye hakkı var ihanet çok kötü bir şey :( annene anlat ama sakince yavaş yavaş Allah yardımcınız olsun kardeşim
Ya anneme anlatmak en kolayi. Ben babami durdurmak istiyorum bu adam canımsın akillanmadi bir türlü
Ben de benzer şeyler yaşadım kardeşim huylu huyundan vazgeçmez ne yazık ki en doğrusu anneni kurtarmak :/