Araştırdım Kur'an da çok yanlış tespit ettim diyenler hatta sonuna kadar okuduğunu iddia edenler var
Sorun sizlerin yanlısı görmesi değil
BEN İslam Kur'an hakkında paylaşım yapınca sizler gelip benim paylaşımıma neden müdahale ediyorsunuz o yanlış bu yanlış burası saçma hadi bana şu ayeti açıkla bu ayeti Allah mı yazdı söyle bakalım
Yaaaa size ne kardeşim
Sizin amacınız ne yaa inanmıyorsan bildiğin gibi yaşa şeytanlık yapmaya gerek yok sana göre yanlış sa yanlış tövbe estağfurullah yaaa
Sorun sizlerin yanlısı görmesi değil
BEN İslam Kur'an hakkında paylaşım yapınca sizler gelip benim paylaşımıma neden müdahale ediyorsunuz o yanlış bu yanlış burası saçma hadi bana şu ayeti açıkla bu ayeti Allah mı yazdı söyle bakalım
Yaaaa size ne kardeşim
Sizin amacınız ne yaa inanmıyorsan bildiğin gibi yaşa şeytanlık yapmaya gerek yok sana göre yanlış sa yanlış tövbe estağfurullah yaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hep eğitimsizlikten oluyor bunlar.. nuhun gemisi daha dagin tepesinde dururken olayi yasayanlarin olaydan sonra dogan cocuklari o gemi orada dagda yanlarinda dururken bile inkar etmisler. Simdi aradan 1400 yil gecmis bakinca normal karsiliyor insan.. herkes kim kime dumduma birbirini kovaliyor baska hicbir dertleri yok. Din olirsa moraller bozuluyor tabi. Onlarda kendilerini kandirma yoluna gidiyorlar.
Kesinlikle katılıyorum
Bilmek ayrı anlamak ayrı.
Anlayıp uygulamak apayrı bir konu
Haklısın saldırgan tutumlar kabul etmeye korkanlarin sergilediği davranışlardir genel olarak
Onlar sözde bilgili ve araştıran insanlar kendilerine gelince saygı isterler kendileri saygı duymaz.
ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIZ
Kuranda katiyyen hata kusur yoktur. Hata kusur bulanlar hikmetini anlayamayanlardir.
Bam güm patladım bu yoruma 😭😭😭😂😂😂😂😂
@bbb416 evet yok var mı itirazın
@Ahmetaslan32 var itirazım. Kuran hata ve kusurla doludur. İnsan eliyle yazıldığı bariz bellidir. Domatesin kırmızı olduğu kadar nettir kusurları ve hataları. Senin bunu reddetmen gerçeği değiştirmiyor. Sen kusursuz hatasız olarak görebilirsin saygı duyuyorum ama tamamen tersi.
@bbb416 anlat hatalarını çok merak ettim
@bbb416 bu arada saygı duymana sevindim günümüzde senin gibiler çok az
@Ahmetaslan32 saygılı olarak kendimi ifade etmeliyim ki benim dediklerimi dikkate al. İstediğine inanabilirsin beni hiç ilgilendirmez. Ben 3 arkadaşımla bu şekilde konuşarak gerçekleri görmelerini sağlayıp dini bıraktırdım.
@Ahmetaslan32
Araf 7-54'te Göklerin ve yerlerin 6 günde yaratıldığı söylenir.
Fussilet 41-9'da yeri 2 günde yaratan allaha inkar edenlere isyan edilir.
Fussilet 41-10'da dağlar ve yiyecekleri 4 günde yaratıldığı söylenir.
Fussilet 41-12'de göklerin 2 günde yaratıldığı söylenir.
-Araf suresinde 6 günde yaratıldığı söylenirken, fussilet suresinin ayetlerindeki belirtilen günler toplandığında, Dünya'nın 8 günde yaratıldığını anlıyoruz. Yani basit bir toplama işleminde bile 1. Sınıf çocukların yapmayacağı hata var. Ve bunlar gibi daha çok fazla hata-çelişki var. Kuranı Türkçe mealini okuyup öğrenebilirsin daha fazlasını. Saygılarla👋
@bbb416 kanka ilk olarak başkalarının dinini götürmek çok kötü bir şey ve buraya link atamıyorum kzs izin vermiyor bilim ve yaratılış adlı siteye yaz evren altı gündemi 8 gündemi yaratıldı al cevabını saygılar
@bbb416 bu arada bakmamazlık etme lütfen bak
Ben Kuranı Türkçe okudum ve beşeri bir kitap olduğunu anladım bu yüzden insanları bilgilendirmem kötü bir şey değil. Sen Kurana güvenmiyorsun da bir internet sitesine mi güveniyorsun 😂 benden ala dinsizsin😂 sana Kurandaki ayetleri yazdım sen reddettin ve dinden çıktın.
@bbb416 kuranı okumadığımı nereden biliyorsun sorgulayıp müslüman olan birine böyle bir hakaret ettiğin için bu olayı burada bitiriyorum saygılar
@bbb416 reddetmedim cahil herif yürü git araştır insanların imanına zarar verme yanlış bulmak için okursan sana bin tane yanlış çıkar yürü git araştır
@bbb416 ayrıca ayet reddetmedim benim dinime sen karar veremezsin hepinizin problemi bu bak arkadaşım benim imanıma laf edersen istediğim gibi hakaret ederim
@bbb416 agnostik ateist yanlış bilgiler veren kanalları o kadar çok izlediğin belli gerçekten objektif olarak bakan biri kimin haklı olduğunu anlar
Araştırdım işte kurana baktım okudum ve daha 4 işlem bile yanlış yapıldığını gördüm. Sana kurandaki ayetleri attım hala araştır filan diyorsun git o yazdığım ayetleri diyanetin sitesinden bak oku bakalım 4+4 6 mı ediyor yoksa 8 mi😂 senin dinine benim karar verdiğim filan yok senin kitabının satırları bunlar, sen istediğine inan ama bunların hiçbir gerçekliği yok imanına laf ettiğim yok. Sen kuran ayetini reddettin ve bunu kabullenemiyorsun. Ben video kanalları izlemem kendim okudum. Aydınlattığım 3 arkadaşım da senin gibi diyordu, yanlış demeye korkuyorlardı, sonra bu korkuyu yendiler. Üstelik 2 kişiyle daha konuşuyorum daha idrak aşamasındalar ve akıllarında soru işaretleri oluşmaya başladı. Ben sana en ufak bir hakaret etmedim ve sen ayetlerin hatalı olduğunu anladığın ve korktuğun için hakarete ve saldırıya başvurdun. Ben yine de sana bir hakaret etmeyeceğim çünkü çok yaşadım bu durumu, sonra yola geldiler.
@bbb416 reddetmedim ben sana açıklamasını verdim. Sen kanamanı durdurmak için benim imanıma laf ettin gerçekten objektif bakan biri kimin haklı olduğunu anlayacaktır bu konuyu burada bitiriyorum saygılar ve lütfen cevap yazma
@bbb416 son olarak İnan bana ben çok uzun bir süredir islamı araştırıyorum
@bbb416 he bu arada aklıma geldikçe yazıyorum bu son bende senin gibilerle çok karşılaştım papağan gibi aynı argümanlar İnan bana hepiniz aynı boksunuz sen benim imanıma laf etmeyecektin hanımefendi
@bbb416 ayetlerin hatalı olduğundan korktuğum için falan değil bana herşeyi de ama imanıma laf edemezsin
Bak bu cidden son kuranda hata, çelişki yoktur
Heeee aynen teyzemin y*rrağı var
@bbb416 itiraf ettiğine göre varmış😂😂😂😂😂😂 gece gece komedyenlik yapma
@Ahmetaslan32 eğer dinle ilgili soruları cevaplayanda objektiflik istiyosan youtubede diamond tema var aç onu izle bu arada arkadaşın verdiği örneklerde de hata olduğu baya belli
@expectopatronumm1 katılıyorum diamond temayı biraz izliyorum ama dini kötülediği videoları değil arkadaşa anlatmaya çalıştım ilk başta kibar bir dille ama anlamadı
@Ahmetaslan32 ben çoğu videosunu izledim tamamiyle objektif asla hiçbir dini kötülemiyor
@expectopatronumm1 tamam sağol