AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ev sahipleri beni de ziker bunlar diye korkuyor muhtemelen.
Abi sanki evliler çok masum ya. Deli oluyorum şöyle haberlere.
Az bile para cezası. Herkes senin gibi evliliğe ve toplum baskılarına boyun eğecek değil.
Evi kerhaneye çeviriyorlar 😄
Bekarın adı 9 çıkmış inmez 8 e ksjsjsj
Bekar olmak suç değil ama bende vermiyorum bekarlara ne kadın ne erkek tercih meselesi
Ne kadar saçma bı karar ev benim kime istersem ona kiraya veririm
Ev sahibi istediği kişiye evini verebilir ama kişileri siz bekarsınız diye aşağılayıp size ev yok deme hakkına sahip değil. ceza az bile olmuş. Deseydi ki ben evimi kiraya vermiyorum bitti , kimse bir şey diyemezdi
@YalnızGezen Olayı tam bilmiyorum sadece haberde gördüğüm kadarıyla biliyorum ama ben de bekar genç bir erkeğe evimi kiraya vermek istemezdim. Kirada olan ev hırpalanıyor, heleki bekar erkekler kalacaksa bunun olma olasılığı daha da yüksek. Sen üniversite okuduysan az çok öğrenci evlerinin nasıl olduğunu görmüşsündür değil mi? Şu noktada bence ev sahibi haklı gibi duruyor.
ben olsam vermem tabi 25 yaş üstüyse veririm
Öyle yapanlar ticaretten men edilmeli bana kalsa kiraya vermiyorsan satacan o evi böyle bir düzenleme şart ben olsam anın da çıkartırım kanunu.
Acaba niye vermedi 🤔evi eve bakamaz erkekler diyemi acaba bilmiyorum ki
Evin sahibi evini istediğine kiraya verir, buna kimse karışamaz
Bekara ev yok demek ne kadar suçsa işte afdskfds
Dogru karar sen ilana yok suna ev yok buna ev yok dersen boyle ceza alirsin. Vermek istemiyorsanda gorusursun kisilerle uygun degilse vermezsin. Bu kadar basit
bende olsam bende vermem..
3 tane bekara ev vermek demek, evin en kısa sürede belediye tarafından basılması demek..
Sol arkadakini birine benzetiyorum ama neyse fesat olmaya gerek yok..
Niye ceza alıyor peki
Önüne gelene evi kiraya vermek zorunda mı?
Çok saçma
Bekara ev vermemek suç olmuş okuduğunu anla sonra soru sorarsın
3 erkek Evi bayağı kötü kullanıyor. Tek olsa böyle olmayacak.
Demek ki kiracı adayını beğenmeyen sebep bildirmeyecek..
Başkasıyla anlaştım deyip geçecek.
@Banker_Bilo İşe personel alımı yapmak gibi düşün. Kiracı adayi bilgilerini alıp, biz diğer basvurulari da alıp karar vereceğiz denilebilir. Tipini, memleketini, işini, medeni halini begenmedim demek provokatif, saldırgan bir yaklaşım olur.
hacılara farketmez kım daha faZla verıyorsa ona kiralarlar.
Ev sahiplerine acimiyorum hepsi değil ama fırsatçı olanların canları cehenneme
Her şey suç oldu
3 kız olsa verirler ama
S...
Bekar olmak suç olmamalı böyle ev sahipleri var işte yobaz insanlar
Kaynak nerde Haberin tamamını paylaşsaydın hani keşke
Saçma bir ceza. Kişinin mülkünü kiralama kararı kendi tasarrufundadır. Her isteyene kiralamak zorunda değil. Hukuki bir karar olmamış
Keşke 15 milyar ceza verselerdeli. Bekar erkek değil bekar bayan olsaydı verirdi evi o. evlatları
Cok iyi olmus. Bekar diye ev vermemek nedir. Sanki evli olunca cok mu duzgun oluyolar. Evine zarar vermesin saygisizlik yapmasin kirani duzenli odesin yeter. Sokakta mi yatacak evli olmadigi icin.
Sadece bekara değil şu an ev bulmak gerçekten çok zor ben Gaziantep te 6 aydır arıyorum ve ev sahibim çıkın diye ısrar ediyor en beğenmediğiniz eve ne fiyatlar yazıyorlar napicaz bilmiyoruz
Üstelik buraya taşınalım 7 ay oldu akrabasını getiricekmis biz mağdur oluyoruz onu düşünmüyor insanlar
Hangi semtten arıyorsunuz?
Yukaribayir Düztepe uygun fiyatlı arıyorum eşim askeri ücretli olduğu icin
Hımm umarım bulursunuz.
Ne güzel olmuş. 10 bin de olsa versinler.
İnsana resmen kaygının zirvesini yaşatıyorlar. Yüksek maaşlı işe girmişsin ama ev bulamıyorsun, şaka gibi ya
100 bin verseydi cezayı birde ana haberden duyursa ülkede bu sorun ortadan kalkardı
olm zorlamı evi vericez vermiyorz adama neden ceza kesiniyonzz
Bekar erkekler de adlarını kendisi çıkarıyor ama biz de vermiştik evin içine sıçmışlardı
Cahil insanların öyle görüşleri olabilir bu çok normal😅
Cahillikle ne alakası var? Benim kiralık evim olsa güvenilir kiracı isterim. Tepemizde üç erkek öğrenci oturuyordu. Bıktık onların iğrençlklerinden. Genç kızlar var aşağıda ailesi ile yaşayan. Atıldılar zaten. Mecbur değil ev sahibi herkese evini vermeye
Buradaki mevzu bekar olmak hanimefendi. Sirf bekar diye ev vermemek cahilliktir. Fakat gorusursunuz icinize sinmez rahatsizlik vereceklerini düsundugunuz icin evi vermezsiniz bu en dogal hakkiniz. Bir cok erkek arkadasim var ozellikle saygi duymaya calisyorlar cevrelerine apartmandaki insanlara
Türkçe yazmaktan acizsin.
Ev sahibi istediği kriteri koyar. O eve kimi alıp alacağına devlet karar veremez. Kimsenin buna müdahale etmeye ceza kesmeye hakkı olamaz. Bu insan suç işlemedi. Sadece bekar kabul etmiyorum diyor. Bu insanlara cahil etiketi yapıştırıp saygısızlık etmeye de hakkın yok senin ayrıca. Mal sahibi değil mi bu adam kardeşim?
kıçı kırık bir ev için de evlenmeyelim ya ceza çok yerinde
Benim mahsun diye bir tanıdığım vardı sırf ev sahibi bekarsın ev vermem dedi diye evlenip çıktı karşısına ev sahibi gene vermedi :)
az ceza bence, 1 yıllık kira geliri gibi ceza uygulanmalı ki bir daha aklından bile geçirmesin…
Bu devirde belli yaştan sonra biraz suç gibi sanki 😂😂
Evli kocasını bekar arkadaşlarıyla gezmeye çıkarmayan kadına ne kadar ceza?
Hahha derdin büyük 😅
Benim derdim değil ;)
Hmm evlisin sandım jdhsha
😅😅
Bazı kiralık ev ilanlarında "BAYANA ÖZEL" diye belirtiyolar ya onlara aşırı sinir oluyorum
İyi olmuş ev sahibine
Ev sahibi boş yapıyor
Çomarlar da ev sahibi olamasa keşke
Resimdekiler bana da gelse bende ev vermem.
İyi olmuş insan seçersin ama böyle değil
Olabilir. Ben de vermem.
Cidden saçmalık ya artık
Ülkede artık her şey suç.
Iyi olmus. Neden ayrimcilik yapiliyor
Cahil işte millet herkesi kendi gibi zannediyor
Keşke 50.000 TL ceza kesselermiş
Çok saçma parasını veriyorsa neden ev olmasın ki
Para veriyor dıye evini genel evine çeviremez kimse. Üst kattaki bekar kiracılardan çok çektik. Adam apartman temizlikçi kadınla işi pişirip, rahatsiz ediyordu bizleri. Polise verdik. İçip içip de gürültü yapıyordu. Doğru düzgün de temizlik yapmıyorlar. Ev sahibi o kadar para dökmüş ev almış. Mecbur mu vermeye
@bitirim_05 evi isterse genel eve çevirir. isterse günde 20 kişiyle sevişir. eve zarar vermedikten snra buna kimse karişamaz. temizlikçi kadınla birlikte olmasından size ne?
içip gürültü yapıyorsa 85 desibele kadar izin vardı yasal olarak en son. eğer fazla ise ispatlar şikayet edersin. gerekeni yapılır. insanların evinin içine müdahale etmeyin bari ya.
@cheekystaff Biz kimsenin p.. evnkliğini yapamayız orası aile apartmanı. Böyle rezilliklere müsaade yoktur. Gitsin Beyoğlu nda genel evinde ev tutsun o zaman. Sen kimsin ki adamın evinde pislik yapacaksın? Sizin gibi insanlarla bir arada olmak istemiyorlar. Gidin kendi çevrenizden kişilerle oturun.
@bitirim_05 ne alakası var apartmanın önünde kadınmı satıyor. mısır patlatsa sana ne biriyle sevişsse sana ne. günahına ortakmı oluyorsun?
saçma sapan triplere girmeyin ya. ööğrenciyken senelerce aile apartmanında kaldım. eve gelip giden kadının yapılan partilerin haddi hesabı yoktu. bir kaç kere ses için alt komşu laf etti oda şakayla karışık kıskanıyoruz diye.
ne oldu şimdi ben o evde haftam boş geçmezken eve meteormu düştü. apartmanın ahlakımı bozuldu?
Koronanin almasi gereken kişiler
biz bekarlar kınıyoruz
Kadın olsaydı elli kere kiraya verirdi😂
Kız olsa hemen verirdi *
oh has olmuş.
böyle saçmaık olur mu ya.
Ülkede kadın olmak zor ama erkek olmak daha zor
Tabi csnım cinayetler tacizler boşuna hamilelik bilmem ne ohoo bunlar bpş zaten erkek olmak zormuş😁😁😁
Hepsini ben yaptım dimi Allah beni maf etsin bak şimdi
Sen beyin konusunda baya zirve yapmışsın He genel konuşmayı musun erkekler diye bende genel konuşuyorum gerçekten pes nerenden anlıyorsan
Sen daha yazdıgımı anlamıyorsun birde cevap veriyorsun anlıyacağın dilden konuştum bende 😊 ama yok direk saldır ben sana kadın olmak kolay dedimmi hayır o saydıklarını yapanların cinsiyeti yok kadınıda var erkeği de o yüzden boş ver sen bu muhabbeti yok say cansın
Hııı sizi gidi bekarlar sizi evlenin çabuk
Bekar olmak sucmu yani
Belki onları g@y sandı.
Evi kerhaneye çeviriyorlar 😄
Bekarın adı 9 çıkmış inmez 8 e ksjsjsj
bekar olmak suç değilde dediğide yanlış
3 erkeğe ev vermek. zorunda değil kimse.