+1 yılAdam gibi adam
Misafirperver
Sevgi saygı dolu
Kultur ve geleneklerine bağlı10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSamimi sıcakkanlı insanlar geliyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılnormal insan oldukları geliyor aklıma
10 Yorumla Bir videoda gördüğüm ve etkisinde kaldığım için aklıma ilk bol kıllı oluşu geliyor. (doğru olmayabilir)
110 Yorumla
Soran+1 yılyani kıllısıda var kılsızıda var sizler gibi
Soran+1 yılönemli değil kürtler daha çok esmer olduğu için esmerlerde daha kıllı olduğu için normal önemli olan kırıcı bir dille ifade etmemek.
Soran+1 yılya bazılarına bakıyorum bildiğin esmer sırf kürtleri aşağılamak için kara kuru diyorlar ya bir kendine bak.
bu nasıl bir ırkçılık hayret ediyorum halbuki türklerin çoğuda esmer
Soran+1 yılnerelisin merak ettim çok iyi bir insansınız sizi rahatsız ediyorum ama merak ettim cidden
Soran+1 yılanladım bende diyarbakırlıyım
Daha önce bundan dolayı sorun yaşadığı ve insanlar öğrendiğinde sorun yaşadığı için baştan söylediği aklıma gelir
10 YorumlaValla genelde esmer siyah saçlı siyah sakallı şiveli kişiler geliyo he bide siyah possat haylayn aşiret paket 😂 iyi insanlarda tuhaflar bi kesimleri
20 Yorumla
+1 yılAklıma uzak doğu geldi 😃 haşir şaplalı çekik gözlü uzun tel bıyıklı bi abi. Japon
10 Yorumla
+1 yıldoğu acaba ne kadar doğu geliyor :)
birde güneydoğu mu yoksa doğu anadolu mu :)20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Agrı erzurum kars bitlis van😂 asiret töre sert insanlar. Mert insanlar falan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyini merak etmiyorum onlarda bizden farkları yok ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılJaponya, Kore ve Çin mi diye düşünürüm. Nedense doğu deyince Malezya, singapur, Tayland gibi yerler pek aklımıza gelmez.
00 Yorumla
+1 yılGozumun onune tr haritasinin dogu tarafindaki sehirleri canlaniyo :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılEsmer insan, kısıtlayan insan, bir de silah geliyor.
10 Yorumla Bir insana din dil ırk ayrımı yapmam yeterki insan olsun ve aklıma bişi gelmez senin bu soruyu sorman demekki senin aklına birşeyler geliyormuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt+ kaba insan + kıllı insanlar erkek kız farketmez+ ve kara kara kişiler
254 Yorumla
Soran+1 yılyaa sizler zaten üstün kılsız ırksınız 1.50 cmlik boyunuzu ve kıllarınızı görüyoruz allahtan
iç anadolu ve ege bölgelerindeki insanlarınınızıda
Cevap sahibi+1 yılYoo ben tokatlıyım karadeniz bölgesi ama has anadoluyuz. Bu arada burada çok var doğulu genelde yobazlar ve ve konuşmaları kaba tokat ağzı yumuşak kabalıkta bir samimiyet sesziyor insan doğulular biraz duruşuyla konuşuşuyla itiyor insanı.
Cevap sahibi+1 yıl@rabia85 ya gitsen nolacak gelecek nesilde kıllı kara olur yani
Soran+1 yılkabalık geniş içerikli bir kelime
allahtan sizin insanları biliyoruz hem karakter olarak kabalar misafirperver değiller hemde ege , iç anadolu vb. bölgelerin şiveleri ve insanlarıda çok cahil ve kaba özellikle bir allahın tokatlısının bize öyle demesi çok komik
Cevap sahibi+1 yılMevlananın sözü var tokata gitmek gerek çünkü iklimi ve insanı mutedil diye bunu diyince gulesim geldi hayatında hiç bir tokatliya denk gelmediğine eminim ama kanıtlayamam ama ben Cook kez denk geldim doguluya ve hepside aynı. Özellikle dedemin bir lafı var Doğululara güvenme özellikle siirtlilere diye gerçekten de öyle mastersheffi izlediysen gülistan diye bir kız vardı ve doguluydu hatta siirtliydi ne kadar kaba bir insan olduğunu ordan anlayabilirsin özetle
Cevap sahibi+1 yıl@rabia85 kim gidiyor allahaskina
- +1 yıl
Peki 2022 Masterchefini izlemissen onur die bir genç var Diyarbakırlı ne kadar kendini iyi ifade edebilen herkes tarafından sevilen belkide sana kötü olanlar denk gelmiş öyle zihninde kalmış ama sen örnek doğuya gelsen zaten yaşasan çok iyi anlarsın genelde memurlar çok önyargıları var doğu bölgesine giderken ama geldikleri zamanda gitmek istemiyorlar
Soran+1 yılvalla bende ülkenin genel durumuna bakarsam ülkeyi yöneten ırk türkler özellikle karadenizliler.
ülkenin haline bakarsak nasıl insanlar olduğunuz açıkça belli oluyor.
hele karadenizli insanlar tüm bölgeler karadenizlilerden kaçıp tiksiniyor aşırı yobaz , aşırı ırkçı , aşırı kaba insanlar erkekler gece gündüz kahvede kadınları köle gibi kullanıp çalıştıyırıyorlar.
rte karadenizli rteden karadeniz insanın nasıl olduğu belli zaten hahahhahahah
maalesef genel durumunuz bu kırıcı olmak istemezdim
ayrıca evliya çelebi eserlerinde kürtleri çok övmüş
Cevap sahibi+1 yılValla bana şuana kadar hiç normali denk gelmedi doğuluların karadenizliler gercekten kaba insanlar ama doğlular dağdan inme kabalıkta insanlar bir kafeye otursalar nargile isteyip orada nargile fokurdatan bir kürdü hayal edebiliyorum öyle bişeyler görgüsüz yani kısaca
Cevap sahibi+1 yıl@rabia85 şahsen ben 2018 de Bingöl üniversitesi ni yanlış tercihle kazandım gitmedim bil bakalım neden zaza Kürt karışımı yani duble yobazlık ha ucuz diyordu bir hocam oralara ama insanını da övmedi şimdi bedava memurluk verseler gotmem doğuya
Soran+1 yılbu senin cehalletin knk cahilsen ne yapalım
big chefs kurucusu diyarbakırlı kürt kadın
aziz sancar arap ve kürt karışımı
hatay medeniyetler sofrası czn burak yine arap ve kürt
nusret kürt
peak games kurucusu yine kürt
dikkat edersen bu ülkeyi uluslararası markalarla temsil eden bireylerin çoğu kürt.
cahil olduğun için bilmiyorsun tabii.
valla bahsettiğin şeylerde sanki türklerde var hatta daha fazla türk gördüm.
zavallı kürtler ekmek parası derdinde sizinkiler iş beğenmeyip gece gündüz her türlü cehalletin olduğu yerde takılıyor.
sizinkilerde dağda inme beyinsizlikte çok yobaz insanlar kürtler imkan bulduğunda kendilerini geliştiriyorlar.
ama sizinkiler imkan versende yine de mal gibiler.
dağdan inme zihniyetteler yani
Soran+1 yılhah sizler hiç yobaz değilsiniz demek mi istiyorsun.
vallah canım ülkeyi 100 yıldır yöneten ırka baktığımızda türkler.
ülkenin haline bakarakta nasıl yobazlar olduğunu anlayabiliyoruz.
ülkeye her türlü yobazlığı soktunuz hala da utanmadan konuşuyorsunuz.
sizler yüzünden bu ülkedeki gençler hep ırk ve din meseleleriyle uğraştı bir gün bile bu ülke gençleri bilime ve eğitime odaklamadı.
haa bahsettiğin şey ekonomik imkansızlıklar ve kısıtlı imkanlar yobazlık değil.
yobazlık ülkeyi şimdiki hale getirmek demektir.
Cevap sahibi+1 yılHdhahs aziz Sancar gibi dediğin kişiler o beğenmediğin batıda yetişmiş Türklerden bişeyler kapıp biyerlere gelen insanlar aziz sancar da kürtlükten kendini soyutlayarak biyere gelmiş aynı o dağdan inmiş gibi gezseydi inan ondan da bişey olmazdı
Soran+1 yılhepside ilkokul ve ortaokulu doğuda tamamlayıp batıda iyi derecelerle üniversite kazanmış kişiler.
batıda olmanıza rağmen hala zihniyetiniz dağ ayısı gibi.
bir kendinize bakın reziller.
Cevap sahibi+1 yılSana bişey dokunmuş ki böyle bir konu açmışsın istediğin cevaplar da gelmemiş çoğunluk benim gibi düşünüyor tabi zoruna gitmiş zoruna gitmesin olan bu
Soran+1 yılülkeye bir katkıları yok ülkeyi batırmış bir ırk hala da boş bok konuşuyorlar avrupalı ülkeler haksız yere size barbar demiyor.
herkes rezil bir ırk olduğunuzdan bahsediyor bir siz kendinizi övüyorsunuz
Soran+1 yılcehaletle ilgili veri analizi yaptım özellikle senin gibi cahilleri rezil etmek için.
haa sizler ankaranın illerisine gidememiş atv dizileriyle doğuyu tanımlayan cahillersiniz biraz sizi bilgilendirmek istedim ondan hadi yallah şimdi
Cevap sahibi+1 yılBatı Kürtleri çok seviyor neden olduğunu söyleyim kullanılmaya elverişlisiniz nice üniversite okuyan Kürt var okumakla cahillik olmuyor pkk eylemlerine katılıyor bu eylemleri falan kim fonluyor batı siz bir przrvatif gibisiniz kullanılıp atılmaya elverişlisiniz bu kadar sizi adam yerine koyan yok yani.
Soran+1 yılvalla canım adam yerine koyan çok sizler batıya her türlü yalakalığı yapmanıza rağmen batılılar gibi görünmek için her türlü ezikliği yapmanıza rağmen batılılar sizinle alay edip dalga geçiyor medyalarında tek şeyiniz özentilik çünkü katkınız yok.
avrupa ülkeleri kürtlere birçok imkan sağladı bu arada cahil finlandiya ve isviçre gibi ülkeler
oralarda bir sürü kürt yaşıyor ve kürtler orada en iyi konumlarda bir de aşırı başarılı insanlar.
isviçreyi medeni insanlar yönettiği için kürtler medeni ortamda baya imkan bulup en iyi konumlara geldiler isviçrede.
türkiyeyi barbarlar yönettiği için kürtlerde otomatikmen sizlerin seviyesinde kalıyor.
anlatabildim mi durumu
herkes yönetildiği ırktan örnek alır yani siz barbar yobaz dağ ayısı zihniyetlisiniz kürtlerde ondan öyle.
avrupa kürtleri kullanıyor demekle kendinizi sakinleştirmeye dwamkeee ahahahahahah kürtlere eğitim , ekonomik ve ortam sağlayan avrupalılar.
Soran+1 yıl@rabia85 knk boş ver avrupada kürt diasporasının çok güçlü olduğunu bilmeyecek kadar cahil biri bununla tarışmak safi zaman kaybı.
Cevap sahibi+1 yılGüldürme beni doğulu kişi. En iyi konumdalarmış ordaki insanlar terörist çoğu ülkeye girmeye korkuyor onlarda Finlandiya dediğin ülke şuanda natoya girmek için o kötü dediğin karadenizlinin iki dudağına bakıyor. Ha ulkedekiler sizi beğenmiyor diye zoruna gidiyorsa sre yallah başka ırak Kürt bölgesel yönetimine dikkat et orada terörist diye vurmasınlar sınır ötesi harekla 😉
Soran+1 yılahahhaha medyayı da takip etmediğin belli canım o karadenizli 1-2 ay önce tehditlerle kabul etti yaa isviçre ve finlandiya şartlarını.
güçsüz ezik barbar bir ülke olunca kabul etmemekte bir yer kadar medyalarında alay konusu olmuştunuz adamların sizinle basbaya alay etmişleri.
avrupada kürt diasporası çok güçlü ordaki kürtlerin çoğu çok iyi konumlarda isviçrenin meclisinde bile 3 tane kürt milletvekili var cahi.
bir de o ülkedelerde yaklaşık 1 milyon kürt yaşıyor onlarada terörist diyecek kadar cahil ve yobaz olamazsın yaaa jajajajjajajajjjja
knk tam cahil çıktın neyse git biraz kendini geliştir yoksa bu hallerinizle sizinle daha çok alay ederler.
bildiğin saf cahilsin
Soran+1 yıldaha ülkesinin isviçre ve finlandiyayı ske ske kabul etmediğini bilmeyecek bir insanla tartışamam hahhahahhhhhaha ha burası benim ülkem sonradan gelme sizlerseniz çıkacaksanız siz çıkın hadi byyyyyyyyy böyle bir cahilin seviyesine inemem beyninden öptüm
Cevap sahibi+1 yılHshsgsghw diyadpora olmayla adam olunmuyor. Sen olayı yanlış anlamışsın eminim üniversite bile okumamışsındır bikere Kürtlerin bir tarihi bir geçmişi yok. Senin siyasetten anlamadığın belli. Bana bir Kürt liderden bahsette bileyim sen şimdi apo dersin dhsggsh. Benim tarihi olmayan insanla bir muhataplığım olamaz.
Cevap sahibi+1 yılSana batan bir şey var soru açmışsın. Sende kendinizin ne pk olduğunu biliyon da burada boş yapıyon doğuyu toplasan 5 para etmezsiniz dağdan inme ayısınız
Soran+1 yılselahaddin eyyubi dedem olur kendisi kudüsün fethini gerçekleştirmiş.
batılıların en sevdiği kişi ve bu kişide kürt.
bülent ecevit dedesi kürt annesi türk
omar kurdistani twitter ceosu
daha fazla sayacaktım sana ama cahilsin işte.
ha bu arada kanada da dünyanın en önemli üniversitelerinden biri toronto üniversitesinde kürt tarihi ve dili eğitimi veriyorlar
Soran+1 yılaşırı cahilsin aşırı hayatım boyunca böyle bir cahil görmedim dünyanın en önemli üniversitesi kürt tarihi dersi veriyor bu hala kürt tarihi yok diyor ahhahahaha,
neyse yallah byyyyy
Cevap sahibi+1 yılTarihe bak awk ne tarih ama hdjshsg. Hadi yallah mağrana dikkat et kurtlar çökmesin
Cevap sahibi+1 yılHadi yavrum hadi gülüm hadi bitanem ne olduğunuzu insanların size nasıl baktıklarını anladığına göre çekilebilirsin tarihsiz millet millet diycem de ermeni karışımı bişeysiniz awk hdhshsh ermeni mi demeliyim size yoksa
Soran+1 yıldaha dünya sıralamasında üniversiteleri ilk 500 sıralamaya bile girmeyen bilimsiz cahil ülkenin insanları kürt tarihiyle alay ediyor.
bu da bu ülkedeki insanların cehaletini ve yobazlığını yansıtıyor.
yobazsınız işte yobazlığın tanımını kendine bak öğrenirsini elin isviçrelisi , japonu , kanadalısı ülkesinde kürtçeyi ve kürt tarihi üzerinde araştırma yapıp bigiler paylaşırken sizin gibi barbarlarda enerjisini ırkçılık , yok etme üzerinde harcıyor aradaki yobazlık seviyesini anladın mı.
zihniyetiniz yobaz , leş , cehalet , bilimsiz ve mağara zihniyetli.
hadi ordan şimdi bu kadar rezil olduğun yeter cehalletinle bir daha cehalletinle benim gibi eğitimli gezmiş görmüş insanların karşısında konuşma böyle rezil ederler seni.
sizler meb kitabından ve atv dizilerinden kendinizi övüp kürtleri gömmeye dewamke size acı bir gerçek söyleyeyim ne yazık ki dünyanın en iyi üniversiteleri ve en iyi ülkeleri dediğiniz şeyleri söylemiyr ama neyseeee bir daha senin gibi insanların seviyesine asla düşmeyeceğim bu kadar cevap yeter sana bu da son cevabım iyi akşamlar umarın insan olursunuz biraz
Cevap sahibi+1 yıl@rabia85 kardeşim işinize bakın hadi gidin başımdan yav cahile küfür ediyorum ki öyle anlarsınız diye öylede anlamıyorsunuz ne diyim doğulular modern insanlar diyip yalan mı söyleyim dürüst olun demiş çoğu insanda benim gibi demiş demekki böylesiniz iste siz busunuz kabul etseniz de etmeseniz de
Soran+1 yıl@rabia85 knk rezil edip son cevabımı verdim böyle insanları şamar oğlana çevirmek beni mutlu ediyor cahil özgüveniyle kesin konuşmaya çalışıp bilgisizlerini yüzlerinr vurmak hoşuma gidiyor ajhahahhahahahahahh aşırı cahiller knk türk eğitim sistemine bende maruz kalsaydım bende slk kalırdım neyse ahahahha
Soran+1 yılkötü yorumlarda bulunan affedersin tokatlı , yozgatlı türkiyeli cahiller işte bende cahil eğitim sisteminize ve atv dizilerine maruz kalsaydım bende sizin gibi konuşurdum anlayabiliyorum sizi çokta şey yapmayın bir de sizin gibi her anlamda kuzey kore seviyesinde bulunan ülkedeki insanların yorumu önemli değil ben medeni ülkelerdeki kürt algısına bakarım çok şükür ki alnımız ak ve baya gururluyuz.
kendi içinizde cehaletinizle kürtleri aşağılamaya dewamkeeee dünya neticede öyle söylemiyor kendiniz çalıp kendiniz onuyorsunuz hahahaha hadi byyyyy son cevap- +1 yıl
O eskide kaldı şimdi Kürtler daha modern ve adını heryerde geçiriyor. örnek Ahmet Kaya bir Kürt Diyarbakırlıydı kendi dilinde şarkı çıkaracaktı ve bunu duyan türk ünlüler o gece ona kaşık fırlattı sonradan o Türkler Kürtlerden kaç kez özür diledi hatta o Türkler bile Kürtçe şarkılar söylüyor şu an neyse benim canım ahmet kayam bile bu yolda canını verdi siz cahil insanlar yüzünden
Soran+1 yıl@rabia85 knk kürtleri bunlar cahil bıraktı kürtlerin zekasını ve gücünü bildikleri için kürtlerin bilginlerini sürgün ettiler celadat bedirxan gibi.
ekonomik , eğitim vb. alanlarda diğer bölgelere göre çok geride bıraktılar.
güneydoğuda önceden yol yoktu yol allahtan biraz toparlanmaya başladı güneydoğu.
kürtler her anlamda bu cahillerden daha medeni imkan görünce gelişiyoruz biz bunların eline imkan vermene rağmen mağara zihniyetli insanlar hala neyse knk yoruldum hahaha
Cevap sahibi+1 yılLan Kürtlerin tarihi yok. Ya ermeni karışımı hir ırk tarihi kazisan ermenilerle ortak oldukları coğrafyayı şak diye bulursun. İstesen de istemesen de siz busunuz yani dağdan inme ayı gibi bişeysiniz yani genlerden geliyor yapacak bişey yok
Cevap sahibi+1 yıl@rabia85 ahmet kaya dediğin kişi bak insan demiyorum insan değil çünkü teröristti çünkü terör propagandası yapılmasına izin veriyordu. Siz tam bir cahilsiniz ya teröristsiniz yani onları destekliyorsunuz ya da cidden teroristsiniz. Ahmet kayaymış tam bir zırtapoz
Soran+1 yılDÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ OLAN TORONTO ÜNİVERSİTESİ VE DÜNYANIN EN MEDENİ ÜLKELERİ OLAN AVRUPALILAR ÜLKELERİNDE KÜRT TARİHİ DERSLERİ VERİYOR.
DAHA ÜNİVESİTE SIRALAMASI İLK 500 DE OLMAYAN BİR TÜRKİYELİ BANA KALKIP KÜRT TARİHİ YOK DİYOR HAHAHHAHAHAHA KAHKAHA ATARAK GÜLDÜM AHHAHAHAHAHHAHHAHAHHA.
HAA BU ARADA ŞEY DİYECEKTİM BİLİM ADAMLARI KARADENİZ DE ARAŞTIRMA YAPMIŞTI KARADENİZDE BULUNAN TÜRK GENİ ORANI YÜZDE 0.4 BİLDİĞİNİZ TÜRK DEĞİLSİNİZ İŞTE.
SEN KALKIP NEYİN ARTİSTLİĞİNİ YAPIYORSUN BİR GİT IRKINI ÖĞREN SONRA GEL BENİMLE TARTIŞ CAHİL.
AAA UNUTMUŞTUM TÜRKİYEDE IRKLARI BELİRYLEYEN DNA TESTLERİ YASAK ÇÜNKÜ ÇOĞUNUZ TÜRK OLMADIĞINIZI ÖĞRENMELERİNİ İSTEMİYORLAR.
DÜNYADA SADECE TÜRKİYEDE YASAK.
HER ŞEYİ YALAN TÜRK DEDİĞİNİZ KİŞİLER BİLE TÜRK OLMAYAN BİR ÜLKENİN İNSANLARININ KÜRT TARİHİ YOK DEMESİ KISACA KOMİK.
HADİ YALLAH ŞİMDİ AHAHAHAH
Cevap sahibi+1 yılAma ne öğretiyor Toronto onu biliyon mu dhhdhsh. Bir kaç şey ezberlemiş gelmişsin cahil cahil konuşuyon büyük harfle konuşman haklı olduğunu göstermez ne ladar ezik bir psikolojide olduğunu gösterir. Kızım sizde eziklik psikolojisi var sorduğun sorudan belli. Soruya bak a. k
Soran+1 yılEĞLENCESİNE SORDUM YEMİN EDERİM SENİN GİBİ CAHİLLERLE TARIŞMAK HOŞUMA GİDİYOR ÇÜNKÜ CEHALETLERİ ORTAYA ÇIKINCA MUTLU OLUYORUM.
KNK KEŞKE TORONTO OLSA JAPONYA DA BAZI ÜNİVERSİTELERDE KÜRTÇE DİL EĞİTİMİ VERMEYE BAŞLAMIŞLARI SİZİN DIŞ İŞLERİ BAKANINIZ KÜRTÇE EĞİTİM VERMESİNLER DİYE JAPONLARA UYARI GÖNDERMİŞTİ HAHAHAHHAHA BÖYLE EZİK VE REZİL BİR IRKSINIZ.
MEDENİ ÜLKELER KÜRT DÜŞMANLIĞINIZI VE KÜRT EZİKLİĞİNİZİ BİR TÜRLÜ ANLAYAMIYOR KÜRTLER AFRİKADA EV YAPSA SIRF KÜRT OLDUĞU İÇİN GİDİP YIKARSINIZ ÖYLE EZİKSİNİZ.
AHAHAHAH NEYSE BYYYY YORULDUM CİDDEN
Cevap sahibi+1 yılHdhsgsg lan daha yazma ya valla bıktım ne sülük bişeysin öyle sen valla Allah bu soruyu sorduran içindeki bastırılmış eziklik psikolojini ortadan kaldırsın en kısa zamanda
Soran+1 yılallah cehaletinizi ortadan kaldırıp sizlere biraz eğitim , bilim , açık fikirlilik ve hogörü nasip etsin.
amacım verdiğiniz cevapları tahmin edebiliyordum zaten tek amacım senin gibilere cevap vermekti verdimde.
cahiliğinizi yüzünüze vurmak hoşuma gidiyor çünkü.
ha bu arada inşallah düzelirsiniz her türlü yobazlığı yapıp niye avrupa ülkesi değiliz diye ağlamanız canımı yakıyor hadi iyi geceler hahahahaha
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ise acaba namuslu mu jsjs bakiremi geliyor ama. kızma knk açık dedim
010 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızlarından çok daha bakire sayısı olduğu kesin knk.
erasmusta avrupa ülkelerinde türk kızlarının namı çıkmış
Cevap sahibi+1 yılKnk o değil bakire oluyor diye doğulu kız isterim
Soran+1 yılyaa ahlaklı edepli uyumlu kız almaya bak.
tek tük kalmışlar her yerde
Cevap sahibi+1 yılEvet knk sen temiz misin bakire misin
Soran+1 yılevet knk çok şükür temiz ve bakireyim
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi be knk zor biliyorum ama benim içinde zor bi evlenemedim gitti be
Soran+1 yılallah yardımcın olsun inşallah bulursun nerelisin
Cevap sahibi+1 yılSağol knk yaş kaç senin
Soran+1 yıl21 nerelisin sen merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKonya
Eskiden olsa bana biraz kötü seyleri hatirlatirdi ama şimdi nesil bozulduğu için normal geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe göğüs kalça vardır bu kızda diyorum. Genetik olarak hep büyük oluyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzak doğu mu yakın Doğu mu
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Yemekleri ve ağır adetleri ve aşiret paketleri
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Amma kebap yiyordu bu herif
10 YorumlaDoğu
11 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı ahahha
Inanki kürt oldugun aklima gelmedi.
10 Yorumlaesmerlik, döşü kıllılık :D
24 Yorumla
Soran+1 yılsiz kılsız dünyaya inmişsiniz hahahhha
Soran+1 yılesmere bir şey demedim kıl konusunda tepki verdim sizde de az değil demek istedim
+1 yılşehir belli etmediği sürece bir özelliği yok..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Nefret ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılonlarda senin gibilere pek merak olmayıp hiç sevmez
Soran+1 yılvirüs olduğunu belli edecek bir şey takta zehirlenmeyip uzak dursunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılher lafın sonuna ke
devamke..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklıma kebap geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuluyım itiraf et hadi.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Ne gelebilir ki normal bı insan iste
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı. Kültürleri. Açıkcası hoş bulmuyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. passat :D
10 Yorumla
+1 yılKaçak çay ve kaçak sigara geliyor
20 YorumlaKürt olması jfjdjd
10 Yorumla
+1 yılKürt esmer
10 Yorumla
+1 yılkürt olması
10 Yorumla
+1 yılçok çocuk
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet ve pkk
10 YorumlaPassat (possat):)
10 Yorumla
+1 yılvay can dostum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Misafirperverlik
10 Yorumla
+1 yılNormal,
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşiret, esmerlik ve ana kuzusu erkek
10 Yorumla
+1 yılKabalık
117 Yorumla
Soran+1 yılbence konuşma ve karakter olarakta sizin insanlarınız daha kaba
- +1 yıl
Biz kimiz?
- +1 yıl
Kabalık demissinde bu karakterle alakalı bir şey türklerden bazılarıda kaba olabilir yani boyle küçük şeylerle insanları sınıflandırmanın anlamı yok sonuçta hepimiz aynı Türkiye Cumhuriyeti evladıyiz belki siz o anlamda söylememiş olabilirsiniz ama sizin gibi düşünmeyen cahil insanlarımız var
- +1 yıl
Arkadaşlar bu benim önyargım, ve buna sebep olan da tanıdığım doğulu insanlar. Doğulu olup son derece medeni insanlar vardır elbette (medeniyetten bi haber farklı bölgelerden insanlar olduğu gibi).
Ama bu durum genel yapıyı değiştirmiyor maalesef
Soran+1 yılsiz çok mu medenisiziniz allah aşkına.
türkiyenin en kaba en cahil insanları karadeniz bölgesinde bulunur doğulu insanlar karadenizlilerden çok daha yumusak başlı yalaka olmayan bir grup.
bir kendiize bakın ülkeyi mahvettiniz ülkeyi getirdiğiniz durumdan bile olduğunuz belli.
en azından kürtler çeşitli imkansızlıklardan dolayı öyle sizlerin elinde imkan olduğu halde eğitilemiyorsunuz maalesef genel durumunuz bu kırıcı olmak istemezdim- +1 yıl
Tartışma yürütülecek bi ortam yok pek, sevgiler ✌️
- +1 yıl
Bak ben orduda okuyorum sınıfımda karadenizliden çok doğulu var ve 5 km öteden doğulu olduklarını anlarım suriyeli bile var suriyeli o kadar iyi Türkçe konuşuyor görüntüsüyle o kadar bize benziyor ki inanamazsın yani doğdunuz doğalı Türkiye'de yaşıyorsunuz bi suriyeli kadar olamadınız
Soran+1 yıl@Şehzade60 biz kürdüz sürekli kürtçe konuşuyoruz.
haa eleştireceksin bir başta kendi insanlarını düzelt öyle konuş ege , karadeniz ve iç anadoluya gittiğimde insanlarınızdaki rezil şiveleri görüyorum
lütfen yalvarırım bir gidin başta kendinizi düzelttin sonra başkalarına laf attın yalvarırım.
komik duruyorsunuz çünkü en azından kürtler egeliler gibi garip bir dil oluşturmuyor kürtçe konuştukları için sesleri daha kalın ya bir egeli konuştuğunda türkçe dışında aklıma her dil geliyor.
hadi yallah şimdi köylüler- +1 yıl
Türkiye ekonomisi çökmüş millet artık üniversiteyi okuyacak maddi durumu yok siz gelmiş Kürt Türk ayrımı yapıyorsunuz zaten bu ülke ondan gelişmiyor zaten siz kendi şehrinizde olan Kürtleri savunmayıp gidip Suriyeli Avrupalı vb ırkları savunursunuz zaten elimde imkan olsa bu Türkiye'yi terk ederdim sizin gibi ayrım yapan insanlar yüzünden
Soran+1 yıl@Şehzade60 egeliler şive değil bildiğin ayrı bir dil oluşturuyor kürtler sadece kürtçeden olayı biraz kalın konuşuyor aradaki farkı anlatabildim mi.
haa bu arada daha üniversite sıralamaları ilk 500 içinde olmayan insanların kürtleri aşağılaması umrumda değil.
türkleri övüp kürtleri aşağılayan tek ülke türkler bu da sizin yobazlığınızı ve ırkçılığınızı gösteriyor.
dünyanın her yerinden kürtler türklerden çok daha iyi anılıyor.
neyse tartışmak istemiyorum yukarda biriyle tartıştım uzun uzun aynı cevapları da sna da vereceğim çünkü okursun
Soran+1 yıl@Şehzade60 CUMHURİYET KURULDUĞUNDAN BERİ BATILILARA HER TÜRLÜ YALAKALIK YAPMANIZA RAĞMEN GİYİNİŞ OLARAKTA SIRF BATILILAR BİZİ SEVSİN DİYE DEĞİŞMENİZE RAĞMEN BATILILAR HALA SİZDEN TİKSİNİP ALAY EDİYOR.
HAA BU ARADA BATI KÜRTLERE BİRÇOK İMKAN SAĞLAYIP BİRÇOK KÜRDÜ ÜLKESİNE ALIP MİLLETVEKİLLİ YAPTI İSVİÇRENİN MECLİSİNDE BİLE 3 TANE KÜRT MİLLETVEKİLİ VAR.
KİMİN KULLANILDIĞI BELLİ AHAHAHHA BATILILAR KÜRTLERE YARDIM EDİYOR TÜRKLERİ DE ÇÖP İŞLERİ İÇİN KULLANIP TÜM MÜLTECİLERİ TÜRKİYEYE GÖNDERİYORLAR HAHAHAHAHAH.
LAN ADAMLAR SİZE BOZUK UÇAKLAR SATIP ALAY EDİYOR AHAHAHAHHAHA NEYSE BYYYY YORULDUM CİDDEN- +1 yıl
şu an batı ne verirse siz amadesiniz herşeyinizle batıya borçlusunuz git araştır yediğiniz içtiğiniz herşeye kadar Batidan geliyor ve Türkiye öyle milleti Suriyelileri savunur ama kendi kardeşleri Kürtlere etmedikleri laf kalmaz iyi bak Suriyelilere konut yapılıyor yakında Türkde kalmaz Kürtde
Soran+1 yıl@Şehzade60 EZİKLİKTEN DEĞİL BÖYLE TEPKİ VERECEĞİNİZİ BİLDİĞİM İÇİN SORDUM SİZLERİ REZİL ETMEK HOŞUMA GİDİYOR ÇÜNKÜ İYİ GECELER SİZE DE
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende doğuluyum
10 Yorumla
+1 yılkürt yani
24 Yorumla
Soran+1 yıltürkte -arapta -zaza ve süryani de var hatta ve hatta ermeni
- +1 yıl
aynen cok haklisin ama yinede evet dpgu dedin mi akla hemen kiro kürt gelir
Soran+1 yılya sizler zaten entel üstün ırksınız allahtan sizi de biliyoruz ahahhahh
- +1 yıl
sizler kim bu sizler
Gizli Üye(25-29)+1 yılEz kurmancim dizane
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Forklkz vallaha mı 😅😅 arkadaşlardan öğreniyorum sjsjjs
Cevap sahibi+1 yıl@Forklkz benim annemde var ama değilim hep anne tarafı o da annesinden
Cevap sahibi+1 yıl@Forklkz çekinme modu mu o nee
Cevap sahibi+1 yıl@Forklkz Hee yok babadan yürür genelde ondan yani annemin de annesi Kürt niye diyemiyim kanımda taşıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Forklkz ege de diyim 😅 sen
+1 yılKurdo
02 Yorumla
Soran+1 yıltürko
- +1 yıl
No Kürt o
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğulu olduğu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) kendim
10 Yorumlapassat
00 YorumlaDoğulu olduğu
00 Yorumla