Aklıma direkmen İzzet Günay geliyor, ah birde tabi Ayhan Işık, bıyık en çok Ayhan Işık'a yakışıyor ve takım elbise de en çok ona yakışıyor bence.
Tabi birde Tarık Akan, ne güzel gözleri var onun öyle, bakmaya doyamıyor insan.
En çok İzzet Günay'ın müptelasıyım, adam kalbimi hoplatıyor, ne de güzel öpüşüyor öyle, sahiden öpüşüyor.
🌸
Gerrçekte de çok sıcakkanlı bir erkek, mazideki röportajlarını izlemiştim kendisinin, ah nasıl da güleç, sıcak bir adam, muhattabını dinlerken saygıyla dinliyor ve gözlerinin içi gülüyor, insana kendini özel hissettiren bir adam o, başlangıçta pek dikkatimi çekmedi lakin her şeyine bittim adamın. Ah İzzet Günay ❤
Kemal sunal filmleri geliyor sadece. çok izlemezdim ama küçükken izlemiştim filmlerini. birde komik filmleri aklıma geliyor daha çok bazı replikleri de aklımda
Ah Nerede resimdeki adını bilmediğin kadınla (filmde adı Zehra) Tarık Akan oynuyor. Tarık Akan her zaman ki gibi çapkın ve babası Harika baba Hulusi Kertmen defalarca izlemiştim ya
Cüneyt Arkın inin Battal Gazi savunun k*pekler diye surlardan surlara atlayıp bizanz askerine saldırısı ardından 5 tane ok çekip hepsinin hedeflerini bulması 😂😂