Bayram demek "aile" demek. Bayram demek "sevgi" demek. Bayram demek "huzur" demek. Bayram demek "birlik ve beraberlik" demek. Bayram denince aklınıza ilk gelen şey nedir?Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Eid Mubarak.
bayram denilince aklima vala sabah ses bombasini alip ilkk ablami saclarindan tutup donunu cekip sarkiyi aciyommm liiliiii diyomm o kalkiyoo senin Allah belanini vermesin diyo hemen merdivenlerden kosup papamlar odasina gidip asko fiskoo beybi aciyom hop ortlarina firliyomm gunaydinn diyeee bagiriyommm kalkinn deprem oluyo diyommm sonra direk abiler sabah kalkmis oluyo zaten senin ben diyip kufur ediyolarr 😂
ah ah çocukken her şey güzeldi de büyüdükçe bayramlardan korkar oldum.. bildiğin sorgu melekleri yeryüzüne iniyor sanki kimi bayramlasam sorguya çekiliyorum..
Ah nerede o eski bayramlar diyeceğiz yine, ekisi gibi olamaz hiçbir zaman çünkü çocukken bayramlar güzel gelirdi, bu sebeple yeğenlemime bu mutluluğu yaşatmak için elimden geleni yapacağım.
Bayram denince akla ilk aile gelir kapıya şeker ve para toplamak için gelen çocuklar gelir ziyaretler yapılır misafirler ağırlanır aklıma gelen bu kadar
Bayram demek akraba ve arkadaş ziyaretleri demek. Bayram demek küskünlükleri gidermek demek. Bayram demek şeker toplayan ve harçlık alan çocukların yüzünde ki o mutluluk demek. Bayram demek geleneksel o bayram yemekleri ve tatlıları demek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü çocuklara bayramlaşma ayağına yavşayan yüzlerce hatun ve bayramı yalnız kutlayan nice efendi adam...
En İyi Cevaplar