13 yıllık ilişkide son durum?

5 yıl konuşarak anlaşarak evlendiğim, 2 evladımın babasına son 2 senede bir haller oldu...

Beni çok kısıtlayan ben de bu durumu kıskançlık olarak algıladığım cahil dönemlerde önce haftada bı anneme gitme izni, arkadaş yok, sonra sosyal medyada kuzen gibi erkek akrabaların silinmesiyle gözüm açıldı..

Yeter artık diye isyan ettiğimde sen görürsün diye eşyalarımı sokağa attı git dedi üzerine saldırdım. Ailemi çağırdı barıştık falan sonra olanlar oldu nefes alamıyorum 2 yıldır.. Ve çok çaresizim.

Önce alkol, sonra pavyon, iletişim bitti, aldatma, sonra yalan... 2 küçük evladım var. Ailem kabul etmiyor. Çaresizim.. Şimdi benimle 2 dk konuşmayan adam çift ayarlayıp birlikte ilişkiye zorluyor. Olmaz deyince küsüp ev terkediyor otursun çocuklar huzursuz olmasın desem içim razı değil.

Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Boşanmak istiyorum ailem destek vermiyor. Maddi olarak yetemem yavrularıma.. Ne olur bir akıl verin delirmek üzereyim..

13 yıllık ilişkide son durum?
Cevapla