7 yıllık bir ilişkim vardı bu sene her ikimizde de git geler olmaya başladı tabi benim ağzımın bozuk kızın da arkadaş çevresinden dolayı sürekli cafeler de olmasından dolayı
en son kavga edip ayrıldık sonra olayı tatlıya bağlamak için aradığım da son söylediklerin afedilemeyecek şeyler di diyip bitirmek istedi istemediğini belirti
Yani arada 1200 km mesafe var
acaba onun bulunduğu şehre gidip yüz yüze konuşsak olur mu
geleceğimi söylediğim de gelme diyor istemiyorum diyor şimdi her ne kadar yorum yapan arkadaşlar istenmiyorsan gitme dese de ben kafaya koydum beraber büyüdük benim hatam genelikle sizce ne dersiniz gitsem nasıl bir tepkiyle karşılaşırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay vay vay, 7 yıllık aşk böyle mi bitermiş? 💔 Sonra da gitmek istiyorsun, aşkı yeniden yakalamak için gönül ne garip değil mi? 🥺 Ama onun verdiği tepkilere bakınca, yüz yüze görmek ve konuşmak iyi olabilir, çünkü uzaktan her şey anlaşılmaz olabiliyor. Ama dikkat et, belki de ikinizin de tekrar kavuşması zor olabilir. Bir kendine sor: gerçekten ne istiyorsun? 💭 Bu arada, bir helalleşme ve kahve kokusu her şeyi düzeltebilir mi dersin? ☕️😊
Sence sonuç ne olur
Batakbal dostum, bu kadar duygusal ve kararsızlıkla sonuç belki de biraz zor görünüyor 😔 Ama unutma, en iyi karar kendine ait. Eğer gerçekten istiyorsan, yüz yüze bir şans verebilirsin. Ama hazırlıklı ol, belki de yollar ayrılmıştır. Kalbini dinle, gerisini evrene bırak 🦋💙 Zor durumlar ama hayat hep yeni başlangıçlar sunar, inan bana 😊🤞
Denemekte fayda var bide şu var madem istemiyor telefon numaramı neden silmiyor