Her gün ağlıyorum. Böyle bir şey olabilir mi?

Hayatımda hiçbir şey olmuyor hiçbir şey ne elime para geçiyor ne eski flörtüm geliyor ne başkası ne arkadaş bu nasıl hayat ben ne yaşıyorum sadece ağlamak imtihan iÇin yaşamışım bu günleri. Ailemi sildim ama hala onların yanında kalmak zorunda kalıyorum ve bu benim hayatım değil onların yanı benim hayatım değil neler yaşadığımı bilseniz. Annemden her gün korkunç eziyetlerle büyüdüm kadın sanki şizofren öyle iftira atar bağrırı iğrenç git bağrırken ağzından tükrükler çıkar yüzüne bakamam midem bulanır. Babam da karşısında erkek var gibi küfür eder durur bana. Bunlardan kurtulmak için tesettür modelliğine gittim şehirdışına o adam da yalancı çıktı bir gün evinde bekletti hiç uyumadım sabah da yolladı. Ondna dolayı 4 amcam bir halam beni sıkıştırıp ahlaksız dediler babamın ablası daha neler dedi babama bunu bek@ret muayenesine götür dedi bense daha hayatımda el ele tutuşmamış kızım günahı boynuna. Dayım bana ağzını yüzünü kırarım dedi. Yani hiçbir suçum olmadan anne babamdan hayat boyu hakaret duydum ve akrabaların da hepsinden duydum.

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar da yorum yapsa
Güncellemeler
+1 yıl
Ben eskiden yılda bir iki kere zor ağlardım. Artık neden diye düşündüğüm için her gün ızdırap geliyor
Her gün ağlıyorum. Böyle bir şey olabilir mi?