Güncellemeler
+1 yıl
Taşırdım kişiler de yorum yapsın lütfen ya hep benden çok büyükler yorum yapmış 22 yaşım
Güncellemeler
+1 yıl
*Yaşıtım kişiler olucaktı. iPhone klavyesi böyle xacavg
Durumlar karışık aklı kalbi güzel kankalarıma anlatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlat bakim kuzum noldu
Babam bana karşısında erkek var gibi kaba davranır küfür hakaret eder kıza nasıl davranılmasını bilmez. Annem beni her gin durduk yere köpek adi bu evde 2 köpek besliyom köpek besleyemem diyerek büyüttü 3 gin önce bile kız kardeşim haksız olduğu halde onunla biraz sesimiz çıktı diye bana geldi Allah iki cihanını da karartsın dedi böyle beddualar ederek büyüttü beni. Ve benim hakaret eden insandan midem bulanıyo. Annemden babamdan tiksiniyorum. Yaşım geldi 22ye üniversite 3. sınıfa geçtim hala bi beni kurtarıcı sevgilim yok bu sene üniversiteye gidince nerde kalıcam bu tiskindipim insanların parasını alırken gerçekten midem bulanıyo çünkü annemle babamdan küfürbazlardan midem bulandı. Ki apartta kalmak istiyorum yurtta 2 yıl kaldım hayatımı orada kaybetmek istemiyorum istediğim gibi yaşamak istiyorum onun parasını da vereceklerini sanmıyorum. Allahım neden hayırlı bir şey göndermedin neden bana silmemi her defasında işaret ettiğin annemle babamın eline düşürüyosun beni
2 köpek besliyom dediği erkek kardeşime kızardın beni de katardı suçsuz olmama rağmen iki köpek besliyom derdi
Benim fikrim; bir yandan okuyup bi yandan parttime bir is bulmalisin bir an evvel. Hangi blmde okuyorsun? Belki kendi blmun ile alakali bir is bile olabilir ya da herhangi bir garsonluk ya da satis veya online bir is. Ama ne olursa olsun onlara muhtac kalmadan kendi ayaklarin ustunde durmalisin canım . Bir erkege kesinlikle bel baglama.. hele ki su yasta!!! Sana destek cikacam akrabalarin ya da babanne dede yokmu? Maddi anlamda yardimci olacak. ya da belki bi yerlderde destek bursu alabilirsin derneklerden falan
Yahu o işlere çok başvuruyorum ama dönmüyorlar. Ki döndükleri zaman da part time 3 bin lirayla yine apart parası bile ödenmiyor.
O zmn yurtta kalmaya devam et derim. Ben de unv'de iken yurtta kaldim
Yokkk ayrıldım ordan ve benim uykum hassas ayrıca yurtta tek bir odada yaşamak çok bunaltıyordu beni
Evet haklisin. Biz de odada 8 kisi idik, dusun. Ama insan mecbur olunca katlaniyor herseye ☹️
Umarim bir cikar yol bulursun canım . Ama benim aklima. gelen tek yol ailene muhtac olmadan kendi ayaklarin uzerjdne durabilmen 👍🏻
İnşAllah. Dediğim gibi şuanlık kurtuluş yolu bana bir yaşam sağlayacak sevgili. Ama kapalıyım sevgili bulmam nadir
Offf yapma iste bunu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ cikar yol bir erkek degildir guzelim benim . Erkeklere bu yasta bu kadar fazla guvenip herseyini onlara baglarsan, inan cok aci cekersin ilerde. Tum hayatini herseyini teslim ettigin o adam gun gelir de seni yari yolda birakirsa daha cok tokezlersin o zmn. Cikmak icin daha fazla cirpinirsin. Off bilemiyorum nedir dogrusu, ama madem kapali bi kizsin, bence Allah'a sigin. Ondan dile ne dilersen, sana o gostersin dogru yolu. Ama lutfen tekrar soyluyorum, bir erkegi cikis yolu olarak gorme!!
Ben bu yaşa kadar kimseyle sevgili olmadım niçin bu yaşa kadar bekledim evliliğe giden ilişki yaşamak için yani kocam olacak kişi harcasın diyorum menfaat beklemeden tabi bana aşıksa yapar benim ailem yok ona ihtiyacım var be yaşım da geldi artık. Senin fikrine saygı duyuyorum erkekleri pek fazla sevmiyorsun benimse hayatta en önemsediğim güvendiğim şey bana sahip çıkacak Aslan gibi diğer yarım. Çok arkadaşım falan da yok. Saygı duyuyorum zevkler. Ben dişil enerjisi yüksek biriyim böyle erkek bana dağ olsun isterim
Ama kendim de elimden geleni yapıyorum tabi de asgari ücretle istemem kurtarmaz mal mülk de vermez
Erkekleri sevmiyorum gibi bi sonuc mu cikardin soyledimlerimden? 🤣🤣🤣 İnan dusundugunden cok daha ii aram erkeklerle. Hatta hayatimda oylesi var ki, benim icim dusunmeden her dedigimi yapacak, istesem adam oldurecek bile var. Ama ben hayatim boyunca kimseye minnet etmedim, hic bir erkege kul kole olmadim, hep onlar kostu pesimden. Cunku erkekler guclu kadin sever, ayaklarinin ustunde duran kadini ve onlara saygi gosterir. Zayif kadinlari ise hep kullanmaya calisirlar. O yuzden tecrubeli bi ablan olarak soyluyorum sana bunlari. Ama ne kadarini alirsin ya da onemsersin bilemiyorum.
Benim inancımda kadın erkeğe köle olmaz erkek kadına köle olur ve köle olursa zaten onca paraya milyonlara kıyar :))
Umarim o zmn inandigin gibi olur ve bekledigin gibisi cikar karsina 🤲🏻
İnşAllah sağol. Ben senin ruhuna saygı duyuyorum sen de benim ruhuma saygı duy
Anlat bakalım nedir karışık olan durumlar
Anlat
Yazdım yukarıdaaaa bir ablanın yorumuna ordan okursan sevinirim.🫶🏾
Kopyala yapistir yapmayi bilmeyen zavalli kardesim benim
Kopyaladıysan sonra silip bu yorumu yazdığıma göre sen zavallılık yaptın şu an. Seni kandırmak gibi olmasın diye yapmaktan vazgeçmiştim.
Hayatınız yalan mk senden nefret ediyorum
Abi ben naptım şimdi ben senin eski sevgilin miyim skksksjej
Neyse senin için sinirlenicek kadar değerli değilsin benim için iyi geceler
Sinirden bozuldun ama skskksje Çattık ya
Anlat kız
Babam bana karşısında erkek var gibi kaba davranır küfür hakaret eder kıza nasıl davranılmasını bilmez. Annem beni her gin durduk yere köpek adi bu evde 2 köpek besliyom köpek besleyemem diyerek büyüttü 3 gin önce bile kız kardeşim haksız olduğu halde onunla biraz sesimiz çıktı diye bana geldi Allah iki cihanını da karartsın dedi böyle beddualar ederek büyüttü beni. Ve benim hakaret eden insandan midem bulanıyo. Annemden babamdan tiksiniyorum. Yaşım geldi 22ye üniversite 3. sınıfa geçtim hala bi beni kurtarıcı sevgilim yok bu sene üniversiteye gidince nerde kalıcam bu tiskindipim insanların parasını alırken gerçekten midem bulanıyo çünkü annemle babamdan küfürbazlardan midem bulandı. Ki apartta kalmak istiyorum yurtta 2 yıl kaldım hayatımı orada kaybetmek istemiyorum istediğim gibi yaşamak istiyorum onun parasını da vereceklerini sanmıyorum. Allahım neden hayırlı bir şey göndermedin neden bana silmemi her defasında işaret ettiğin annemle babamın eline düşürüyosun beni
Anlat aga
Kudur
Sağol Troll 😛
O trol seni aglatir ama 🤣
Yok abi burdaki hiçbir erkek beni ağlatmaz sadexe güldürür skskjsje