yaşadığımız dönemden memnun musunuz? hangi dönemde neden yaşamak isterdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Memnun değilim. M. ö 6. Yüzyıllarda Turkistan bozkırında yasamak isterdim. Şimdikine göre kalıplaşmış yaşam tarzı olmayan, özgür ve temiz bir hayat olurdu...
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir hayatmış ki
En İyi Cevaplar
+1 yılçok güzel zamana doğduk aslında da kıymetini bilemiyoruz. İnsanda algılama bozukluğu var. Eski çağda da doğmuş olsaydım o kıyafetleri severdim. Atları emekleri vs. asker olurdum o kesin
013 Yorumla- +1 yıl
Bence 80
Li ve 90
Lı yıllar çok güzelmiş hem böyle saf kötülük falan da yokmuş en azından hep güzel şeyler anlatılıyor o yıllarda ait bir tane kötü bir şey anlatıldığını duymadım şimdi her şey ama her şey sahte samimiyet güven falan zaten kalmadı çok zor artık - +1 yıl
demin bende onu dedim kıza. kız sormuş sevgilim vinsellik için mi benle diye bu cevabı verdim.
biz eskiden severdik ya. böyle birini skip bırakmak gibi bir şeyler düşünüp biriyle olmazdık nerden çıktı bu işler yahu !
Zamanla dejenere oluyor demekki her şey - +1 yıl
Maalesef artık kızlar bunu çok sorun ediyor cinsellik için mi birlikte acaba falan diye ama yani günümüzde de evet cinsellik erkeklerin çok ilgisini çekiyo kimse bunun aksini iddia edemez
- +1 yıl
tamamda numara yapmaya gerek var mı ki neyse söylemek gerek ! Gerrçi o da tuhaf ya neyse
- +1 yıl
Neyse onu söyleyemiyorlar işte ama amaçlarına da o şekil yaklaşıyor erkekler direk söylemek yerine ufak ufak kendilerini belli ederek
- +1 yıl
kardeşim normalleşmiş
- +1 yıl
Amaaannnn eğer alan razı veren razıysa da hiç umrumda değil valla kız da sorun ediyorsa o zaman birlikte olmasın ayrılsın olsun bitsin aslında çok gereksiz kasıyorlar yaa bir kız evlilikte bişeyler yaşamak istiyorsa zaten cinsellik yaşamaz evlenmeden önce görüştüğü erkeklere açıklar durumu erkek de kabul etmiyorsa başka verecek olan kıza gitsin bu kadar basit ne büyütüyorlar her şeyi
- +1 yıl
çok çok doğru
- +1 yıl
Ayyy aynen ya kimse kimseyi zorla beraberliğe götürecek hali yokkk
- +1 yıl
Bir kere erkeğin amacı da sırf cinsellikseee zaten kızla konuşmayı bırakır erken bi vakitte
- +1 yıl
örnekti o konu ya takılma. Özünde 90lar cidden iyiydi
- +1 yıl
Ayyyy evet yaaa keske yaşasaydık o dönemlerde
- +1 yıl
yani 91li olmak güzeldir :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMemnun değilim, gelecekte yaşamak isterdim bir 300 yıl sonra
00 Yorumla
+1 yıl80 li yıllarda genç olmak isterdim. Her şeyin değeri var bence o zamanlarda. Sevginin, dostluğun ve en önemlisi samimiyet vardı diye düşünüyorum. Keşke.
17 Yorumla- +1 yıl
Ay inanılmaz yıllarmış gerçekten o yıllar efsaneymiş yani ben de gerçekten böyle düşünüyorum samimiyet saflık temizlik varmış kötülük yok denecek kadar azmış şimdiki dönemde ne samimiyet ne birbirine güven kaldı hiç kimse birbirini çekemiyor iyiliğini dahi istemiyor keşke o güzel yıllarda yaşayabilseydim ben de.
- +1 yıl
O kadar güzel zamandan bizim payımıza da bu düştü kader :) Hep derim ben biliyor musun, ben diyorum bu çağın adamı değilim. Bu çağın adamı olmayınca insan mutlu da olamıyor valla işimiz zor :D
- +1 yıl
Yani yine mutlu oluyorum ben açıkçası ama o zamanlar gerçekten ne güzelmiş ya insanların birbirleriyle olan iliskisinin en azından gerçekçi ve samimi olması saf kötülüğün kol gelmemesi yani yoksulluk dahi olsa bir şekilde insanların üzerinden gelebilmesi, ellerindekiye yetinmeye çalışıp en güzel şekilde ellerindekini değerlendirebilmeleri.. yani çok güzel ve takdir edilesiymişş
- +1 yıl
Ben hep eski insanlara imreniyorum biliyor musun, hem zorluklara karşı tahammülleri var. Sanki hiç yorulmuyorlar gibi. Ufak şeylerle mutlu olabiliyorlar. Dostluk var sevgi var. Sanki yenilmez gibiler ya da belki de ben abartıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Hayır kesinlikle abartmıyorsunuz çevremde de var gerçekten yenilmez gibiler çok güçlüler eski topraklar özellikle acayip imreniyorum o yaşta maşallahhhh
- +1 yıl
Onlar gibi olabileceğimi hiç düşünmüyorum. Ama umarım o yaşlar da birileri bizim için de böyle düşünür. Farkında bile değiller ama hayranları çok :)
- +1 yıl
Allah hayırlı ve sağlıklı sıhhatli ömür versin inşAllah ama hakedeneeee 😌😌😌🤲🤲🤲
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sıkıntım yok ama Memnun da değilim benim 70 ler 80 ler 90 lar bu 3gruptan birinde şu yaşlarda olmayı tercih ederdim yani
112 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ben de isterdimmmm
- +1 yıl
Yani birisi bizleri o dönemlere, o hayatlara ışınlasın 🩰🩰
- +1 yıl
Aynennnn öyleeee :)
- +1 yıl
Bence evet skdkdkd
- +1 yıl
İçtenlik, samimiyet, doğallık, saflık, insanların çalışkanlığı ve yenilmez profili çizmesi, giyimindedir kıyafetler bile dönemine özgü ve daha güzellll
- +1 yıl
Hahaha olur öyle şeyler bazen insanların düşünceleri bazen aynı olabiliyor :) ama bu da şey ya gerçekten güzellll bir düşünce yani ne biliyim yanlış döneme mi geldik ne yaptık bir yanda da bir yerlerde savaşlar oluyo, insanlar boşuna öldürülüyo saçma sapan halbuki yani böyle bi dünyayı kim ister ki? Offf her şey eskiden güzelmiş en azından kötülük yok denecek kadar azmışşş şimdi dünya mahvoldu zaten zar zor yaşıyo insanlar da ekonomi de her yerde iyice battı başka ülkelerde de batmış yani duyuyoruz sadece Türkiye’ye özgü değilmişş
- +1 yıl
Yok be batan biyer falan :) eskiden evet daha güzelmiş, bazen hep şey derim kalbim bu asrın dengi değil ama yapabilecekte bişey kalmıyor, dinlediğim radio nostalji evimde nostaljik eşyalar hala vardır ne bileyim mesela Türk filmlerini çok severim hep izlerim yeniler bile o kadar sarmıyor yani :) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl90lar kalsa guzel olurdu.
Ama yanlis cagda dogdugunu iddia edenlerdenim. 1800lu yillarin sonu ya da 1900lu yillarin basinda yasasam enfes olurdu...
19 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten o yıllar efsaneymiş, o yıllarda yaşayan herkes çok mutluymuş genelde.
Cevap sahibi+1 yılSadelik, teknolojinin henuz gelismemis olmasi, dunyanin cok kalabalik olmamasi, bir suru dogal alan, estetik anlayisinin daha guzel olusu. Daha biiir suru sey sayarim 🥳
- +1 yıl
Ay ne kadar güzel ya yani estetik anlayışları gerçek ve samimiymiş şimdi her şey yapay her şey sahte, insanlık bile sahteleşti
- +1 yıl
Offf keske keske o döneme denk gelseydi gençliğimiz ya
Cevap sahibi+1 yılzaman makinesi mi icat ediyoruz?
- +1 yıl
Hayır edemeyiz ki nasıl olacak hahahaha ancak rüyamızda görürüz
Cevap sahibi+1 yılIki dk zaman makinesi icat ettirmedin yahu 🤪
- +1 yıl
Haydi icat et haber ver bekliyorum fmdkfkf
Cevap sahibi+1 yılKapsuller hazir, geliyor musun 😝
Kendim değiştirmeyeceğim şeyler hakkında pişman olmam yaşadığım dönemde en iyisi olmaya çalışmak daha mantıklı
02 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir bakış açısı tabi saygı duyuyorum :)
Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Yani memnununum ama 90 lara dönmek isterdim. daha saf, temiz bir toplum vardı 2000 lerden sonra her sene bir önceki seneyi aratır oldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim. Bıktım bu ülkedeki insanlardan ve bitmek bilmeyen saçma ego savaşlarından.
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı hayattaaa kendini bişey sanmaaa dırırımmmm
- +1 yıl
Kendini bir şey sanmak değil ki bu, egolu insanların yok olmasını istiyorum sadece
- +1 yıl
Sana demiyorum ya onu öyle bir şarkı vardı :)
+1 yılRönesans döneminde yaşamak isterdim ama 30 yaşı ölmek için çok erken. Yetersiz beslenme ve sağlık ama sanat var
00 Yorumla
+1 yılBu devir en güzel devir. Geçmişte yaşamak istemezdim
02 Yorumla- +1 yıl
Neden çok seviyorsunuz bu devri? Neler ilginizi çekiyor?
- +1 yıl
100 sene önceyi baz alırsak, gripten bile insanlar ölüyordu. Basit bir bağırsak enfeksiyonundan insanlar ölüyordu antibiyotik yoktu diye.
COVID gibi bir pandemi çıktı, başka devirde olsa kesin milyarlarca insan ölürdü. Bu devirde hijyen bilinci ve tıbbın gelişmişliği sayesinde bir çoğumuz hayattayız.
1970'lerdeki gibi tamamen açlık değil, insanlar bir şekilde bir yolunu bulabiliyor.
ya da 90'ları baz alalaım, her gün terör ve siyasi belirsizlik. Geçmiş hiç güzel değildi bence.
Şimdi evde oturuyoruz her şey eve geliyor. Geçmişte (20 sene önce) bir şey almak için kalkıp oraya gitmen ya da dolaşıp bulman gerekiyordu
+1 yılTaşı taşa vurup ateş yakmaya çalışsaydım da bunlarla aynı döneme denk gelmeseydim.
00 YorumlaDoksanların ikibinlerin başında genç olup Tarkan Sezen konserlerine gitmek isterdim sanırım
00 Yorumla
+1 yılDeğilim, böyle leş berbat bi dönemde görmedim cidden
00 YorumlaBu rezil iktidar yönetiminden memnun olmak için akılsız olmak lazım
00 Yorumla
+1 yıl70ler yaşamak isterdim bu dönemi sevmiyorum herkes yarışta sanki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. çocukluk döneminde olmak isterdim
insan o zamanlarda daha temiz ve içten oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilim gençliğimi en az 10 ya da 20 yıl önce yaşamak isterdim en güzel zamanımızın böyle bir döneme denk gelmesi üzücü
09 Yorumla- +1 yıl
Saf kötülük kol geziyor ekonomi desen yerlerde sürünüyor eğitim sistemi desen KPSS konusunda gördük ne olduğunu sağlık sistemi desen o kadar da iyi olmadığı söyleniyor eeee adalet sistemi desen o zaten Allah’a emanetttt
- +1 yıl
Yani Allah’ın adaleti bu dünyada işlerse bişey diyemem ona
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ve sağlık sistemi evet iyi değil çünkü yeni mezun olan tıp öğrencileri yurt dışı hayali kuruyor mevcut hekimler istifa etmeye başlıyor yerlerine suri doktorlar geliyor tıp fakülteleri kapatılsın diyen bir güruh var ilaçlar ayrı bi sıkıntı zaten. Daha söylenecek çok şey var.
- +1 yıl
Saydığım şeylerin hiçbiri iyi değil
Cevap sahibi+1 yılTabi değil ben sağlık için konuştum sadece iyi değil diye söylemiyor dedin ya o yüzden
- +1 yıl
Anladım evet yaaa inşAllah düzelir her şey yaaa
Cevap sahibi+1 yılİnşallah düzelir ama fanatizm bitmediği sürece zor gibi gözüküyor
- +1 yıl
Düzelmezse yandık böyle
Cevap sahibi+1 yılKi ne yandık
+1 yıl70 li yıllarda olsam keşke. İnsanlığın paylaşmanın sevginin olduğu dönemde
10 Yorumla
+1 yılİstanbul un fetih halini canlı canlı izlemek isterdim..
00 Yorumla
+1 yılSerap Hanım askınız kaymış :D
Yaşadığım dönemden memnun değilim ben uzayda doğmak isterdim.00 YorumlaPompei şehrinde yaşamak isterdim o dönem
05 Yorumla- +1 yıl
Orası neden ilginizi çektiii
- +1 yıl
Kısaca anlatır mısınız merak ettim
Memnunum bir sıkıntım yok benim.
012 Yorumla- +1 yıl
Hadi canımmm
- +1 yıl
Dalga geçtim seninleee
- +1 yıl
Geçiyorum işte dalga geçilecek bir tipsin
- +1 yıl
😅😅😅😋😋😋😋
- +1 yıl
Ay sen kesin asık suratlı, memnuniyetsiz, yaşamayı sevmeyen tiplerdensin
- +1 yıl
Ayyyy g. tum
+1 yılValla şöyle 1990 da doğmak isterdim sjsjs
00 Yorumlahayır hiç değilim ilk çağlarda isterdim
00 YorumlaBi 10 sene once dogmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılMemnun deyilim,80 lı yıllarda yaşamak isterdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbir 3000 yıl sonra falan
00 Yorumla
+1 yılO. ne popo kadar
00 Yorumla
+1 yıl3 binde 5 binde filan doğmak isterdim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yıl90li yillarda kalmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. Dünya savaşında bir ss subayı olmak isterdim
014 Yorumla- +1 yıl
Ne subayı ne subayı
Cevap sahibi+1 yılSs subayı yani alman subayı
- +1 yıl
Ayyyy güzelmiş peki neden
Cevap sahibi+1 yılO 2. Dünya savaşının atmosferini yaşamak o zorlukları çekmek ordaki vicdansızlığada merhametede sahip olup iki tarafında hislerini tatmak ve birazda psikopat tarafımı tatmin ettirmek için
- +1 yıl
O zaman bence o türe yönelik filmler seyredebilirsin sonuçta o zamanlarda gidemeyiz :)
Cevap sahibi+1 yılBen zaten hep 2. Dünya savaşı filmleri ve belgeselleri ile gerçek yaşanmış hikayeleri izlerim
- +1 yıl
En güzeli, hem insanı o zamanlara götürüp farklı hissetmemizi ayrıca heyecan duymamızı sağlayabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılGel 2. Dünya savaşına birlikte gidelim özgürce cinayet işleriz :))
- +1 yıl
Yok yaaa aman Allah korusun ben işleyemem öyle cinayet falan ben cici bir kızım sjdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılCici mi :)) hiç sevmem
- +1 yıl
Hahahahaha evettt
Cevap sahibi+1 yılŞansına küs ciciliğin para etmediği devirde yaşıyosun kötüler prim yapıyo
- +1 yıl
Kötüler kazanmaz sadece kazandığını zannederrrr
Cevap sahibi+1 yılKıyamam bebeğim ya tam bir cicikız saflığında tatmin :))) sen o kadar vicdanlı ve iyi misin bakalım
+1 yılabla sütyenin gözüküyo
04 Yorumla- +1 yıl
Okey hayatım
- +1 yıl
tamponu fazla kaçmış abla
- +1 yıl
Tamam hayatım öptüm görüşürüz
- +1 yıl
neremi öptün dudağında çok hafifmiş hiç anlamadım
+1 yılHayur
00 Yorumla
+1 yıl1453 te yaşamak isterdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDegilim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim çok eskide
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılMemnunum ben
00 Yorumla
+1 yılEhh işte idare eder
10 YorumlaYazarmisin bana bi
00 Yorumla
+1 yılDeğilim
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yaşadığımız dönemden memnun musunuz? Hangi dönemde neden yaşamak isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım