Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki değilim. Bu arada bence tecavüz edeni gaklı bulan veya bir şey olmaz diyenle tecavüz edenin zihni aynı işliyor. Bunlara hep bir gay grup bulup tecavüz edilmesini çok istiyorum. Veya cinsiyetleri değiştirilip genel evlerde çalışsınlar. Aşağıda bir yorumu okudum da ne kadar iğrenç insanlarla birlikte aynı ülkede yaşıyoruz, çocukta tecavüzcü tipi yokmuş. Tipe göre karakter analizi ne zaman yapılır oldu pardon. Polislerin çoğu da böyle bu arada geneli umursamaz. Bir şey olmaz kafasında. Çünkü o mesleği yapanların çoğu insanları korumak için değil para için çalışıyor. Benim akrabalarım da öyle. İnsanların zihniyetini değiştirebilmeyi çok isterdim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yorumları okudum da gerçekten dehşete kapıldım yine kızı suçlamışlar çocuğun tipi düzgün diye bunda tecavüzcü tipi yok demişler abi siz şaka mısınız ya? Hiç kimse dıştan göründüğü gibi değildir siz neden bu kadar acımasız merhametsizsiniz ya? Bunu yaşayan illa sizin karınız kızınız mı olmalı empati yapmanız için? Yeter artık ya gerçekten yeter iflah olmayız biz asla olmayız Allah bize yardım etsin böyle zihniyetlerden korusun...
21 Yorumla
+1 yılMemnun değilim ki böyle olaylarda mağduru suçlu görüp öyle yapmasaymış böyle yapmasaymış diyerek olayı normalleştirenler aramızda yaşamaya devam ettikçe de olmayacağım. Adaleti para ile satın alanlar ve onlara şakşakçılık yapanlar dilsiz şeytan. Yaşattıklarını yaşamadan ölmemeleri dileğiyle
50 Yorumla
+1 yılGerçekten insanlığımdan utanmaya başlıyorum, nasıl bir kafa nasıl bir sistem nasıl bir yaşam bu?
O kız hayatı boyunca bunun izini taşıyacak, Psikolojisi alt üst olacak, toparlanmak için belki seneler geçicek.
Ülkenin değerini bilmeyip başındaki bu insanlar buna izin verebiliyosa, bu haldeyken bahaneler sıralanıyosa sıçayım öyle işin içinede ülkesinede
Gerçekten yazık, ülkenin adalet sisteminde sorun yokmuş gibi buna karşılık alınırsa bitermi bunlar? Bitmez.
Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum, kendi cinsimden nefret etmeye başladım artık50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
+1 yılBen nişanlıyım ama nişanlanmadan önce de şimdi de hiç bir kadının arkasından yürümem yanlış anlamasın diye dikkatini çekmeyeyim tereddütte kalmasın diye telefonumu sessize alıp numaradan hayatım geliyorum yürüyorum ne yemek yaptın felan yaparım..
Fakat geçenlerde çalışıyorum gece 2-3 sıraları ben özel bir hastane de çalışıyordum vale olarak..
4-5 kişilik kız grubu yolda yürürlerken araba da iki çakal bunlara laf attı korktular belliydi bende seslendim burada yer var oturtabilirsiniz diye hastanenin girişinde ki koltuklara oturtdum..
Çay verdim sigara ısmarladım ama içimde en ufak bir kötülük yok..
Sonra kalktılar gittiler o arabayla laf atanlar geri dönüp gelmişler durdular yanlarında konuştular ettiler sonra hepsi arabaya doluşup gittiler
Gençlik bilinmeyelerde geziyor70 Yorumla
+1 yılMaalesef Muz Cumhuriyeti'nde sıradan bir günün sıradan haberleri haline geldi artık tacizler, tecavüzler, cinayetler, hayvanlara eziyetler ve çok daha fazla insanın kanını donduran şey. Bunlara çanak tutanlar oralarda olmaya devam ettiği sürece de bunlar daha iyi günlerimiz gibi gözüküyor. Umarım yanılırım
30 Yorumla
u +1 yılOlaya duygusal olarak bakmıcam, her seçeneği düşünmek lazım. Gerçek tecavüz mü araştırılması gerekiyordu sonuna kadar, sosyal medya gibi her tür iletişim kaynaklarına bakılması lazım. Yasak bir ilişki olup sonrasında tehdit şantaj da olabilir. Adalet herkese aynı mesafededir, kanıtlara bakılır. Kadın diyerek yola çıkılmaz veya erkektir yapar diyerek. Gerçekten anlatıldığı gibi durum olmuşsa her geçen gün ülke bataklıkta gömülüyor.
20 Yorumla
+1 yılYa dün okurken kanım dondu. Nasıl bu kadar acımasız oluyorlar. Polislerin "O saatte ne işin var" demesi ne kadar saçma. Adalet nerede? Dün bunu duyunca ağlamak istedim çok zor cidden. Hiçbir şey diyemiyorum kanım donuyor ve dışarı çıkmaya korkar oluyoruz. Belki de bu çağ kötü bir çağ değildir ve daha kötüsünü görebiliriz. Düşünsenize çocuklarımız olucak nasıl bırakıcaz onları? Nasıl açıklicaz dışarda bunların olduğunu? Oğlumuza nasıl evladım sen de bunlar gibi olma dicez. Utanıyorum cidden.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten öldürse bile insan hırsını alamaz. Çok kötü bir durum. Yalnız aklımı kurcalayan bir şey var. O da şu bu kız whatsapp konuşmasına “adını bile polisten zar zor öğrendiğim adam” diye bile ifade kullanıyor. Bu kız evinden, mahallesinden her neredeyse bulunduğu yerden tanımadığı etmediği adını bile bilmediği bir herife yardım etmek için mi çıkmış?
10 Yorumla
+1 yılEvet. İlla ki diğer çağlarda da böyle sorunlar olmuştur. Maalesef dünyada kötü şeyler oluyor fakat ben şükrediyorum iyi ki yaşıyorum diye. Her zaman kötüyü görmeyin pencereden dışarı bakıp derin bir nefes aldığınızda dünyanın güzelliklerini de farkedersiniz. Ben bu zamanda yaratılmışım ve mutlu olmalıyız herşeye rağmen. İyi bakmayı öğrenmeli insan kötülüklere rağmen. ✨
10 YorumlaLanet olsun böyle adamlara, kendinde olmayan ama bu kadındaki vicdana oynayan ajitasyon yapan bu adama cidden lanet olsun... nasıl bir hayvani duyguyla bu işi yaptın sen nasıl bir insanlık dışı varlıksın sen ama kimse yaşadığını yaşamadan bunu görmeden ölmeyecek!
10 YorumlaEe oğlum var diyip yapmadan önce nerdeydin şerefsiz onu geçtim senin hiç mi kız kardeşin veya bacın yok mu? , O güzel genç kızın hayalleri ne olacak, yemin ediyorum sizler ve sizin gibiler yüzünden karşı cinse bakmaya konuşmaya utanır oldum... Sizin gibileri serbest bırakan ve hele gece vakti dışarı da ne işin var ne demektir diyen o polis memurunun ben aklından şüphe ediyorum.
10 YorumlaAllah belasını versin, eğer bir polis böyle bir kelime kullanmışsa allah onunda belasını versin, ve son olarak allah o serefsiz adami yetistirenlerinde belasını versin ha burda aile falan karistirmayin diyecek tiplerde oluyor bazen hayır efendim ben böyle bir konuda karıştırırım, sen o serefisz oğluna eğerki yeterince terbiye verseydin böyle ahlaksız iğrenç bir şey yapmazdı evli olduğu hâlde 18 yaşındaki bir kıza tecavüz etmezdi, lanet olsun böyle bir çağa
10 Yorumla
+1 yılBide bunu normalleştirmeye çalışıyolar Allah topunun belasını versin insanların hayatlarını çalmayı zehir etmeyi ne hakkın varda küçük oğlanı babasız bırakma diyebiliyosun ama idam deyince laik bir ülkeyiz diyolar adalet sağlanmıyo ama ya toplum tarafından verilsin ya da hak yerini bulsun artık bu haberleri okumak bile istemiyorum sadece ülke günden günde kötüye gidiyo en acısı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani? Bu p1ç serbest mi bırakılmış? Bu haber doğru mu? Eğer doğruysa corona vs niye bu kadar umrumuzda? Bütün kadınlar neden sokaklara dökülmüyor neden ayaklanmıyoruz neden bu sarayı basmıyoruz biz daha ne kadar böyle devam edecek yarın benim ölüm haberimi alacaksınız ertesi gün senin
20 YorumlaArtık siber çağdayız polise gitmeden önce telefonunun kamerasını açacak koyacak masaya polise göstermeden. Polis o lafı dedikten sonra ortalık ayağa kalkıcak ve bu tecavüzcü p. ç 1 yıl ceza alacaksa 5 yıl alacak. Artık adalet sosyal medyada ne yazık ki.
10 Yorumla
+1 yılBu haber doğru mu a*k? O saatte çıkmasaymışsın ne demek deliricem
22 Yorumla- +1 yıl
Muz cumhuriyeti olma yolunda tam takır devam..
Devlet beni bu konuda görevlendirse keşke. Şunları yer altında kimsenin duyamacağı bir mağaraya bana versinler. Gerisine karışmasınlar...
30 YorumlaGündem konusunda 363 cevap paylaştı. Bu kızın yerinde olsam o hiddetle kesin bu adamı bir gece alır parça parça eder gömerim.
Kolaymı demeyin bak adam tecavüz ediyor salınıyor.
Kadınlar kızlar sessiz kalmayın ve cezasız bırakmayın bu durumları.10 Yorumla
+1 yılMalesef Türkiye de adalet bulunmuyor, daha gelişemedik. Ne zaman yaşamak istediğimi ise hiç bilmiyorum çünkü gelecekte yaşamak istesem dünyanın hali ortada insanlar herşeyi mahvediyor. Geçmişte de yaşamak istemiyorum bilginin neredeyse hiç olmadığı zamanlar mesela biri sizi öldürse kimseye farkettirmeden hayatına devam edebilirdi. Bu yüzden yaşadığım dönemi sevmesem de bana en uygunu şu an gibi
20 YorumlaBoyle serefsizlere caydirici bir ceza verilse kimse artik kadinlara dokunamaz en guzeli hadim edicekler erkekliginden edicekler o zaman bu tarz olaylar oluyormu
20 Yorumla
+1 yılHayır değilim. Olmak için hiçbir sebep yok. Adalet kavramı yok ki. Günde bir sürü kadın tacize tecavüze uğruyor. Hayvanlara eziyet ediliyor. Ve daha nicesi. Peki kim ne yapıyor bunlara. Bu pisliklere kim ne ceza veriyor. Kimse hiçbir ceza vermiyor. Bunun gibiler salınacaklarinı bildikleri için utanmıyor veya korkmuyorlar. O kadar iğrenç bir haldeyiz ki. Halimiz çok kötü. Yaşanacak bir yer değil burası. İnsanın da hayvanın da bitkinin de hiç-bir şeyin önemi yok bu ülkede.
20 Yorumla
+1 yılOglu varsa nie daha onceden dusunmemis Allah belasini versin birinin hayatini kaydiriyor elini kolunu sallayarak cikiyor yeni yasalardan umut bekliyoruz boyleleri icin memnun degilim.
10 Yorumla
+1 yılböyle adiler insanlarda ne güven bıraktı ne güvenlik duygusu. tek çare eğitim, önce ise ailede terbiye eğitimi. bu insanların ana babası terbiyesiz öncelikle.
10 YorumlaAristo da boyle soyluyordu zaman kotuye gidiyor bu baska konu
Bu adamlara yapilacak sey belli tenasulu kestin miydi birde sen o zaman gor onlari10 Yorumla
+1 yılMemnun değilim desem sanki Leonardo da Vinci dönemine gönderecekler? Pembe hayallere ihtiyacım yok. Gereği gibi hayatımı yaşarım. Her çağda bu olaylar olur.
10 Yorumla
+1 yılBunu varya halkin eline verecekler bak nasil adalet saglaniyor. Hatta bunla 1 odaya gireceksin essek sudan gelinceye kadar agzini yuzunu s*keceksin popona kazigi sokacaksin. Aglata aglata inleteceksin o. cocugu ne istiyorlar lan o cocuklardan gencecik kız allah belani versin
10 YorumlaBu nedir yav ulan yazacak bişey bulamadım yemin ederim kelimeler kifayetsiz şu anda
41 Yorumla
+1 yılÇağlik durum yok kötü insanlar denk gelmiş bunu yapanısa göz yumanlarida idam etmek lazım böyle polislerin ne işi var
20 Yorumla
+1 yılKızın ailesinde bir tane erkek yok mu lan !!! Yaw bu kız komşum olsa akrabalığı bırak eğer bunu yapanı yakalayıp şişeye oturtmasam adam değilim ya
20 YorumlaBuna çağdaş yaşam, medeniyet gibi terimler kullanıyorlar işte medeniyetinizde, adaletinizde batsın. Çocuğum var diyor bir de şerefsiz, 18 yaşındaki kızın geleceği hayalleri ne olacak it herif.
30 Yorumla
+1 yılGerçekten nefret ediyorum 1900 lerde yaşamak isterdim teknolojinin bu kadar gelişmediği çağlarda
30 Yorumla
+1 yıl21. yüzyılda yaşamaktan dolayı iğreniyorum. Taş devrinde yaşasam en azından bir aslan tarafından yenirdim en fazla.
10 Yorumla
+1 yılTek söyliyeceğim allah kötü kalbine göre versin inşallah ya böyle insanlar idam edilmeli niye varlar ki
10 YorumlaÇağda sorun yok. Dünya aynı dünya, gökyüzü aynı, denizler aynı... farklılaşan çağı da zamanı da başkalaştıran biz insanlarız
10 YorumlaHayır degilim allah belalarını versin insana saygı yok Hayvana yok bu kişiye hayvan demek istemiyorum hayvana hakaret olur bu tür yaratıklar için
10 Yorumla
+1 yılŞeref yoksunu bir adamın oğlu olduğunu bilmemesi çok daha iyi. Düşe düşe şu cağa düştüğüm için bazen 'Neden?' diye sorguladığım çok oluyor.
10 Yorumla
+1 yılO nasıl polismiş vicdanı varmış kış? Hiç mi kız kardeşi eşi veya anası yok onun ne zamandan beri böyle katılaştı insanlar yazıklar olsun.
10 Yorumlazerre kadar memnun değilim. insanların utanma duygusuna sahip olduğu o güzel zamanlarda yaşamak isterdim.
10 YorumlaGündem konusunda 408 cevap paylaştı. Beter olsun , hürriyeti sen Ali koymak tacevuz. VeE serbest bırakılması. cok. abzurt. anca. bizjm. ulkede olur dedirten şey... n
10 YorumlaÖyle bir çağdayız ki artık insanların birbirlerine olan güveni sıfır. Hatta eksilerde. Bu tarz olumsuz olaylar toplumu mahvetti. Keşke hiç olmasa..
10 YorumlaBen tiksindim artık. Haberleri okumak bile istemiyorum en acısı da böyle sapkınlarla aynı atmosferde nefes almak zorunda olmam.
10 YorumlaMemnun değilim dünyanın sezon finaline denk gelmişiz resmen
20 Yorumla
+1 yılne diyecegimi bilmiyorum artik. param olsa su ulkeden kacar giderim
20 Yorumla
+1 yılBitmiyor artiyor yine, kurbanlik koyun gibiyiz Yorum bulamiyorum artk
20 YorumlaGündem konusunda 507 cevap paylaştı. Sen kalk o kadar güzel çağ varken o. cocuklarıyla aynı çağa düş.
20 Yorumla
+1 yılProblem yaşadığımız çağda değil, zihniyeti bozuk insanlarda.
20 YorumlaBunun duyurulduğu sosyal medyayı yasaklamakla meşgulüz biz de.
20 Yorumla"Biliyor musunuz?
Ben bu çağdan nefret ettim.
Etimle, kemiğimle nefret ettim."20 Yorumla
+1 yılGerçekten hiç memnun değilim yaşadığım çağdan, Allah hepsini kahretsin yapanı da buna izin vereni de. Ama biz yaşamasaydık bu çağda, olanlara engel olamayacaktık. Ama engel olamayanların nası uyuduğunu gerçekten de merak ediyorum, caniler!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltanrı belanızı versin ne istiyorsunuz kadınlardan
git eskorta 100 tl ver ne bok yiyorsan ye , kızların hayatını mahvediyorlar hergün30 Yorumla
+1 yılYargı yargısını bırakıp.. eleştiri yapıyor..
o saate dışarda ne işi var deyip.. konuyu bu şekilde spontene olaya çeviriyor..! yazık gerçekten yazık güzelim ülkenin geldiği duruma bak.!.10 Yorumla
+1 yılBen bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim! hislerime tercüme olan bir cümle işte
10 YorumlaAdalet yok. Ama inşallah umarım o pislik cezasını çeker!!!
10 YorumlaMemnun değilim, bu gidişle asla olmicamda zaten. Dünya saçma sapan bir hâl aldı.
10 YorumlaHiç değilim bazı insanlar için idam gelmesi gerekiyor..
10 Yorumla
+1 yılSerefsiz oğlu serefsiz. Bunları sallandirmak yerine biz ölüyoruz.
10 Yorumla
+1 yılBazen insan mavi kimlik taşıdığına utanır. Lakin artık "Her Gün" utanıyor insan...
10 Yorumla
+1 yılnaparsan ysp boyle insanlar bizi hayattan sogittular
10 Yorumla
+1 yılMalesef kadin haklarini savunan bir mahkrmeye ohtiyavimiz var
10 Yorumla
+1 yılAdalet yerini bulur hem maddi hem ilahi..
Sasmaz..
Cezasini keseceklerde vardir bu ulke de.10 YorumlaMaalesef adalet fakirin sofrasındaki et gibi Çok nadir
10 YorumlaAllah belanızı versin ya, nefes alamıyorum bu tür haberleri okuduğumda
10 Yorumla
+1 yılher cagda boyke beyni bitmis insanlar varmis tecavuz eden normal beyin degildir
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne