AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Adalet ve insanlik yerlerde malesef memnun degiliz ama yapicak bisey yok
Polislere bak asil suclu bu gibi kendi kendilerine hakimlik taslayanlarda
O dört aylık oğlunun yüzüne nas bakıyorsun it köpek
Ben bisiler desem bu site de ki picler de pek farkli degiller dogru yanlis her boku kaldiriyolar.
Memnun olduğum yanlarıda var ama genel olarak memnun değilim...
Yaşadığımız çağda onca iyi şey varken bu olaya indirgeyemezsiniz yaşadığımız çağı
ortaçağda da vardı bu olaylar yorum yapılabilecek bir şey değil
gittikçe kötüleşmesine ne diyeceksiniz? iyi bir çağ mı yapar?
Bence bunun en önemli sebebi sosyal medya insanlar sosyal medya için nefes alıp veriyor eminim kızlar yüzüne bakmıyodur bu yüzden kaçırıp o ağza alınmayacak şeyleri yapmıştır aile demeyin aile ne verirse versin kişinin karakteri ve yaşadıkları bu duruma getirir eminim dışlanmış asalağın teki çözüme gelince caydırıcı cezaların olması gerekiyor norveçte ki gibi uzlaşmacı adalet burda tavizi doğurur onlarca olay var sayamıyoruz çok vahim bir durum tek çözümü caydırıcı etkin bir ceza
biz de onu söylemeye çalışıyoruz. ceza yok. adamı salmışlar dana gibi
Ne desem için rahat eder yorumlar yeter mi?
içimin rahat etmesi için bazı şeylerin değişmesi lazım artık. kuru sözle olmuyor ne yazık ki :/ yanlış anlamayın ama
Sadece sizin değil toplumun rahat etmesi lazım :)
Hic memnun degilim bundan 70 80 sene önce dogmak isterdim
Bence dünyanın en iyi yaşam sağlayan çağında yaşıyoruz.
Böyle polisler siz ne işe yarıyorsunuz umarım koronadan ölürsünüz
İddaa oynayanlara binlerce ceza yazmasını çok iyi bilir ama devletimiz işi gücü bırakmış parasıyla iddaa oynayanların peşinde devlet.
Ama bu gibi olaylar hiç umrunda değil tabi ucunda para yok😠
Bunlara var ya sikini koparacaksın sonra yüzündeki deriyi yüzeceksin öldürmeyeceksin sürekli kapalı ışık bile girmeyen odada acı çektireceksin en son benzin döküp yakarak öldüreceksin bu orssbu çocuğunu
"Erkek dediğin sakallı olur" diyenlerin başına daha çok gelmeli. Belki ozaman erkeğin karakterine odaklanmayı anlar bazı beyinsiz türk kızları.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan. Polis haklı ne işin vardı o saatte tek başına. Ben tek başıma o saatte dışarda olsam yoldan geçene değil ya polislerden ya da taksicilerden yardim isterdim...
Lan itler yuzunden insanlar özgürce yaşayamayacak mi?
Aynısı inşallah senin kızının çocuğunun başına gelir, amin ecmain.
Aile önemli işte bu yüzden. Ve kızların gerçekten artık tipe değilde karaktere bakması gerekiyor. Her şeye aldanmayın.
erkekler çok mu farklıydı?
Ben her şeyi dış görünüş üzerinden değerlendirmiyorum.
kim bilir🤷🏼♀️
Herkes bana eksi vermiş demek ki doğru yoldayım bak
sen doğrundan şaşma
Turkiyedeki adaletin ben anasını seveyim bu pici bırakan polislerinde anasını sikm.
Eğer bu gerçekse, bunun icabına bakarlar. İnsanlar ne ara bu kadar sapıklaştı?
Keşke karşıma çıksa da skini koparıp ağzına versem piçin
Bu arkadaşım kurusunu ulu orta asacaksin ki diğerleri görsün korksun
Birde oğlum var diyor serfssz. Karının ve çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun? Senin hapse girmen ailenin yararına olur ancak
Bu soruyu kaldırın polis adamı serbest bırakmış kızın yalan söylediği belli polis taciz tecavüz edeni bırakmaz kolay kolay onların da kızı var yaygara yapmayın çoğu kız rol yapıyor isteyerek giriyor bu işlere tecavüze uğramak için çabalayan kızlar var ne tür fantazi bilmiyorum ama eminim buna
Her habere ve her iddiaya inanmayın. Şöyle anlattığı gibi birşey olsa o adam serbest kalır mı hukuk okuyanları hiçe saymak nedir
Senin gibiler yüzünden zaten bir sürü kadın tecavüze uğruyor öldürülüyor.. inanmayıp göz yumanlar yapanlar kadar suclusunuz!
Arkadaşlar geç saatte dışarı çıkmasaydı maksat kadınlarımızın kızlarımızın gece tehlikeli olduğunu söylemek yani lütfen az da olsa mantıklı olalım gece çıkılmasın dışarı yalnız lütfen bu olaylar her zaman var ve olacak herkes aynı değil lütfen bu durumların azalmasına tek çare tedbirli olmak idam işlemez kimseye adam sağlıklı insan yapmaz bunu çünkü dkkat edin kendinize seviliyorsunuz
Olayın nasıl olduğunu biri anlata bilir mı?
Kız nerde ve nasıl yardım etmek istemiş bu şerefsize?
tabi. kız yoldan geçiyormuş sanırım şahısta yaralı olduğunu söylemiş. hastanenin nerede olduğunu sormuş
kız yardım edip tarif etmiş o şekilde kaçırılmış işte
Çok ilginç. Bence başka şeyler de olmuştur. Sokak ortasında böyle kaçırma mı olur?
geç saatlerde gerçekleşmiş diye biliyorum
kız aptalmış derken?
Neden yardım ediyor ki..
Hiç mi haber okumuyor.
Geç saatde yanımda biri ölse dahi yaklaşmam
merhamet denen şey bazen aklın sınırlarını zorluyor belki bilmiyorsunuzdur.
Merhamet edersen böyle olursun işte.
Kimseye merhamet etmeyeceksin.
"Yaralıysan acili ara" diyeceksin
arayabilseydi benden yardım beklemezdi diye düşünürsünüz o an mantıken
Mantık diye bir şey yok benim için..
Belirli kurallara göre hareket ediyorum..
Her gün evden çıktığımda bile 10-15 dakika, uyarılıyordum.
Tanımadığın insanla konuşma, kimseyle birlikte gitme, biri yiyecek içecek verirse alma filan... Bir sürü şey..
Bu çocukları aileleri hiç mi uyarmıuor
uyarılmakla ne alakası var ki bu bambaşka bir durum
Allah belasını versin şu oorspu çocuklarının bunları meydanı çıkarıp diri yaksınlar ppiççler
O. cocukları. Sizin yüzünüzden karşı cinsle konusmaya korkar olduk. O kizin sülalesinde bir tane erkek yok mu sunun agzini yüzünü eline versin
bu ülkede kadın isen eğer dışarıda attığın her adımda tehlikedesin demektir
Türkiye İslam ülkesi falan değil. İnsan ülkesi hiç değil
Tabii ki memnunum eger gecmisle kiyaslarsak. Sizin bu cagi begenmeme sebebiniz bu tip olaylarsa bis yere begenmezlik etmeyin. Eskiden sanki gulluk gulistanlikti ortalik. Simdi medya var cogu sey goz onunde sadece. Siz görmüyorsunuz diye olmamis olmuyorlar.
tamam boş yere beğenmezlik ediyoruz :d
Algın da kıt.
Adalete bak!! Ben böyle durumda olsam öldürürüm şerefsizi
Hayır orspcocuklari yüzünden nefret ediyorum bu çağdan 😡
90 lar da cinayetler çok muş şimdi de çok. Yani sorun çağda değil insanların beyninde. zihinlerini s... Lerim.
Valla hiç memnun değilim, bu caninin Allah belasını versin. Bu tür vahşetten zevk alanlara en ağır cezaların gelmesi lazım.
Olay ne haberin kaynağı nedir?
Nerede olmuş bu olay?
Türkiye nin çok hassas olduğu bir olayda hic bir karakol polis bu gibi durumlarda şahsi elini kolunu sallaya sallaya disari birakmaz. herkesin karisi kizi annesi var. mutlaka olay arastirilmali. bu kadar basit degil bu isler. adami değil salmak linç ederler.
Bence asıl cehennem bu dünya. Yaşadığım çağdan iğreniyorum. 😏
Bu olay cidden olduysa halk olarak ayaklanmamiz lazim
Bu piçin adresi var mı bizzat ben gidecem cumhuriyet savcısına. Şikayet etcem
Bunlar önlenmezse bu adam içeri tıkılmazsa ilk fırsatta gene aynısını yapr gene can yakar bu devirde nasıl yaşanır rahatça
Abi böyle şerefsizler yüzünden bir erkek olarak insan kendisini kötü hissediyor.. Daha yazacak çok şey var ama... Allah belasını versin..
memnun değilim keşke daha gelecekte 3000 yılında falan doğsaymışsım belki bu yobazlık o yıllara kalmaz ve teknoloji fena halde gelişmiş olurdu
Onu salan adamların buradan ta. koyayim baklava çalanları tutuklasınlar. min evlatlari
Ben bu çağdan nefret ettim, etimle, kemiğimle nefret ettim.
Kıyamet kopsa diyorum bu aralar.
Evet memnunum insanlardan bir kısmından sadece memnun değilim
Bu neyin kafası bundan baba mı olur isterse 100 cocugu olsun !!!
Şu çağda 5 sene önceki halim olaydı sen o zaman göreydin
Hayvan mı bunlar insan olamaz bir de bebeği var midem bulandı resmen 🤮
Geçmişte her çağda toplu katliamlar tecqvüzler oldu geçmişe göre yine iyi bir çağdayız geleceği bilmem ama
Herkes dislike atmış ben tecavüz iyi bişey ya da abartılıyor gibi bişey söylemedim mantık çerçevesinde neden haksız olduğumu söyleyin
Bunun ağzını burnunu dagitacaksn varya
Sözün bittiği yer. İçim parcalandı.
M. Ö. 1500 de filan yaşasaydım iyiydi
Türkiyede adalet yokki şimdi. konuşacam konuştu olacak yasaları kendilerine göre düzenleyenler oldukça bu durum boyle devam eder.
ya bir de uzman çavuş görmüştüm kıza tecavüz etmiş falan sonucu ne oldu bilmiyorum lanet olsun böylesi insanlara ya
Tabikide hayır dünyanın çivisi çıkmış
Bu yüzyıl bir kelebeği bile intihar ettirebilir
Neden menmun olmayalım menmun olmayan zaman makinası icat edip gidebilir
Aynen öyle, bir daha gelmeyecez dünyaya. Ne demiş Ataol Behramoğlu bir şiirinde yaşadın mı büyük yaşayacaksın ırmaklara göğe hatta bütün evrene karışırcasına
çünkü ömür dediğimiz şey hayata sunulmuş bir armağandır
ve hayat sunulmuş bir armağandır insana. 😊
Armağana beğenmedim ben denilmez. :')
Sorun çağda değil ülkede.
2 sene Londra'da yaşadım arka mahallerindeki tecavüzleri anlatayım mi
@1kimliksiz londra da sorunlu bir yer demek ki.
Malesef dünya öyle Filipinler kadın ticaretinin merkezi, iyi bayramlar
Allah kahretsin böyle pislikleri!
nE? Polis nasıl böyle bişey diyebiliyor?
Tek kelime , bıktım.
bu lanet olası insanlar yüzünden memnun değilim