Ben 26 yaşındayım, aranıza yeni katıldım. Lise eğitimini tamamladıktan sonra kanser olduğumu öğrendim. İstanbul'da uzun yıllar kanser tedavisi gördüm. Ortalama 6 yıl boyunca ev ve hastane arasında gidip geldim. Bu dönemde hastalığım ile mücadele ettiğim için üniversite okuyamadım. Ailemin ve arkadaşlarımın desteği sayesinde kanseri yendim, yeniden dünyaya gözlerimi açmış gibi hissediyorum. Fakat bu süreçte üniversite okuyamadığım için, herhangi bir yerde çalışmadığım için bir vasıf sahibi değilim. Ne tahsil sahibi olabildim, ne meslek sahibi olabildim. Hiç kız arkadaşım olmadı, herkes gibi sevdiğim kadının ellerini tutup dolaşamadım sokaklarda. Özetle her yönden eksik kaldım hayatta. Kanseri yendiğime göre hayata atılmanın, herkes gibi bir düzen kurmanın vakti geldi diye düşünüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilmiyorum. Bu konuda görüşlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Paylaşacağınız iki kelimelik bir yazı ile belkide hayatıma dokunacaksınız. Bu sorunumla ilgili görüş ve önerilerinizi paylaşır mısınız? 🥰
+1 yılDostum, hoş geldin, hem buraya hem de hayata. Öncelikle, üniversite okuyamamış olman inan bir kayıp değil. İstersen şimdi sınavlara hazırlanıp bir bölümü kazanıp okuyabilirsin. Ama okuyunca da pek bir şey olmuyor. Sana tavsiyem ticarete atılman veya bir tanıdığının yanında işe başlaman. Zamanla işi öğrenir ve yükselir ya da bağımsızlaşırsın.
Veya şöyle yapabilirsin. 3D Akademi, Navras Akademi, AnimaOkul gibi çeşitli özel kuruluşlar var. Araştırırsan diğerlerini de bulabilirsin. Buralarda verilen kurslara katılıp sonrasında yazılım, modelleme, animasyon gibi alanlarda bir işe girebilirsin. Zaten kurslarda başarı gösterirsen seni işe yerleştirebiliyorlar. Böyle bir alternatif de var hani. Aklında bulunsun. Geçmiş olsun. Sevgiler...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun senin için ne kadar sevindiğimi bilemezsin.
Hayata bir sıfır yenik başlamak, geç kalmak gibi yargıları çok yanlış buluyorum.
Neresinden tutunursan orasıdır başlangıç noktası.
Belki sen 90 yaşına kadar yaşayacaksın ben 21 yaşındayım ama 50mi göremeyeceğim şimdi hangimiz neye geç kalmış oluyoruz. Yaşayacağın ömrün süresini bilemeyeceğin için geç kalamazsın.
Ben senin yerinde olsam bu sene üniversite sınavına hazırlanırdım raunt gibi birçok uzaktan eğitim desteği youtube derken 1 yıl hem dinlenip tekrar hayatın temposuna olağan akışına adapte olursun, hem de dinlenirsin. Daha sonra sınava girersin tercihini yaparsın yeni arkadaşlar yeni ortamlar derken kız arkadaş edinirsin, belki kendini iyi hisseder işe de girersin hem okur hem çalışırsın. Okul bitince de kız arkadaşın sen ve mesleğin yeni bir yol çizersiniz.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmuşum yazmayı bir de ortaöğretim kpss var. Memur olabilirsin böylece daha sonra üniversiteye hazırlanabilirsin. 6 yıl kendi içinde savaş veren biri olarak hangi yolu tercih edersen et başarılı olacağına eminim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, tebessüm ederek okudum yazdıklarını. Sen ve senin gibiler iyi ki varsınız. ☺️🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi güçlü insanlar da iyi ki var. Sağlıcakla kal😊
Eksiler olsa da artıların var. Pek çok insandan daha fazla hayatı muhasebe ettin, yaşamı sorguladın. Kendini, ne için yaşadığını çok kişiye göre daha iyi tanıyor olsan gerek. Bunun için kendine sor; "Ne istiyorum". O günleri düşün ve tekrar tart. İstediğin her neyse o yolu tut. Hayatın elden kayıp gidiveren bir şey olduğunu biliyorsun bunun için sana ne yapman gerektiğini söyleyen insanlara takılı kalma. Herkesin doğrusu farklıdır. Kendi doğrunun yolunu tut. Pek çok insan kendi doğrusunu tayin edemediği için hasta olmadan da hayatta gerilerde olduğuna inanıyor. Yani kendini geride düşünme. Olmak istediğin sonuca odaklan ve harekete geç. Başarılar 😊
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle yeniden hoş geldin hayata. Sen hayatı kaçırmadin , belki de hayatın kıymetini en iyi bilenlerden oldun. Bundan sonra yaşayacaığın her anı yudum yudum içmeyi öğrendin.
Kendini ifade edişin, üslubun o kadar yerinde ki. Kendini eğitimsiz , vasıfsız asla görme. Evet , mesleki anlamda belki bu değil insanların gördüğü diyeceksin fakat muhakkak ilgilendigin , yeteneğinin olduğu bir alan vardır. Kendini sen tanıyorsun. Ve ben inanıyorum ki içindeki bu güç , kendine olan inancin karşına çıkan bir ışığa tutunup onun sonmemesi için elinden geleni yapacak...
Hiçbir şeyi kaçırmış değilsin.. en güzel yaslarin. Tadını çıkar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılGecmiş olsun. Hayatta her sey mumkun hicbir sey icin de gec degildir. Nereden baslarsak baslayalim sagligimiz varsa her seyimiz var bunu hep aklınızda tutun lütfen. Siz acele etmeden sakince yeteneklerinizi baz alarak adimlarinizi planlayin. 26 yasinda universite mezunu, evli ve cocuklu olup hayati iskalayan cok insan var. Elimizdekilerin kiymetini bilmek muhim. Zaten buyuk imtihanı atlatmışsınız geri kalan şeyler inanın çok da mühim değiller. Biraz sabit ve azimla herbirine rahatlıkla kavuşursunuz. Yolunuz kolay ve beklentilerinizden güzel olsun inşallah.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, uzun uzun yazmışsınız zahmet edip. Allah razı olsun 🥰🙏🏼
+1 yılNeler yaşadığını çok iyi anlıyorum ve biliyorum. Hayat çok acimasiz. Ama sende acimassiz ol hayata karşı. İlk olarak kendini geliştirmek için birşeyler yap. Kişisel eğitimler al. Mesela yabancı dil. Mesela dışardan üniversite okumak gibi. Onun yanında mutlaka sosyal yardım derneklerine gönüllü üyelikler yap. Ben şu an Ogm akut AFAD Kızılay Yeşilay gibi derneklere gönüllü olarak üyeyim. Sosyal yardım aktivitelerine katılıyorum. Onun dışında geçen ay orman yangınları egitimi aldım deprem eğitimleri aldım. Tekne kaptanlığı eğitimi aldım. şu an 3 yıldız tekne kapatiniyim. Yuzme kursuna gitmiştim yakın zamanda rafting ve dağcılık eğitimine katılacağım sende bu tür aktivileri takip et ve katil. İstersen sana bu konuda gerekli yönlendirmeleri sağlarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapmaya başladığında hem eğlenecek hem öğrenecek hem kaliteli zaman gecirecek hem yeni insanlar tanıyıp kendine network olusturacaksin. İş bulmak sadece oku üni bitir sonra ise git değil. Artık isyerleri isteselerde istemeseler de değişim ve dönüşüm yaşıyor.
+1 yılYeni hayatında başarılar mutluluklar diliyorum. Okuyamadin diye hiç üzülüp dert etme kendine. Hayat okulunu bitirmiş insanlar arasında olmaktan gurur duyman lazım bana göre. Nefes almanin gülmenin hissetmenin gökyüzündeki yildizlari kuşları ve bir çok şeyi yeniden başka bir gözle bakiyorsundur artık. Bir çok insan bunun kıymetini bilemez. Karşina seni seven birileri çıkar elbet. Ne yapman lazım diye sordun sanirim spora ya da yemek resim kursu gibi aktivitelere yazilip zamani dolu dolu gecire bilirsin ve aynı zamanda yeni insanlarla vakit gecirip arkadaş edinirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geçmiş olsun rabbim tüm hastaların şifa bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun. Üniversite sınavına hazırlanın sınava girin. Başarısız olmanız size bir şey kaybettirmez. Ortaöğretim kpss ye girin şansınızı burdan da deneyin. Askerliğinizi yapmadıysanız süreyi uzatarak er falan olabiliyormuşsunuz galiba. Onları araştırın, bir arkadaşım vardı o da infaz koruma memuru oldu onunda yaşı 26 27 olması lazım. Onu da araştırabilirsiniz. her şey gönlünüzce olsun sağlıklı günlerinizin olması dileğiyle
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 😊🙏🏼
- +1 yıl
Evet bak bu da olabilir. Lise kpss si de var o şekilde direkt memur da olabilirsin. Ama üniversite okuyup bir mesele sahibi olmak istiyorsan okuya da bilirsin. Tamamen senin tercihine bağlı. Önünde çok fazla seçenek var 😊
Ölüme karşı açtığın savaşı kazanmış olmana çok sevindim. şu an sıfırdan hayatına baslayacaksn ve ilk olarak üniversite okuyarak baslayabilrsn önce hangi işi yaparsan mutlu olabilrsn yeteneğin var mı bunu düşün yapabilir miyim de kendine sonra da calismaya başla Gr sınava üniversite hayatını yaşa her ortamın ayrı bı güzelliği var ondan sonra da iş hayatına atilirsin çevren de arkadasnda sevgilin de olur zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun arkadaşım, çok teşekkür ederim 🥰🙏🏼
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok geçmiş olsun savaşı kazanmanıza çok sevindim. Her şeyin başı sağlık ötekiler önemli değil. Üniversite hayaliniz varsa bu yaşta da gidersiniz okumanın yaşı yok gençsiniz veya bircok ise başvurarak başlayın aşk falan daha sonra girdiğiniz ortamlarda karşınıza çıkar zaten
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah, çok teşekkür ederim 🙏🏼☺️
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun bundan sonra hayat sana güzellikler sunsun dilerim 💐
İlk önce üniversite sınavına gir istediğin bölüm varsa oku ya da grafikerlik proğramları üzerine eğitim alabilirsin
Lisede ticaret okuduysan mali müşavirlik ofislerinde çalışabilirsin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHastalığını yenmene çok sevindim. İnan hiçbir şey kaybetmiş değilsin. İnsanlar her yaşta üniversite okuyor. Eğer üniversite okumak istiyorsan Yks ye çalışmalısın. Eğer gerçekten istiyorsan kazanabilirsin. Önünde çok fazla seçenek var. Sanırım lise mezunusun. Lise mezunları için kpss sınavı oluyor. Kpss ye çalışıp memur da olabilirsin. Çalışırken bir yandan açık öğretim de okuyabilirsin. Seçenek çok 😊 Hayatını ne yönde şekillendireceğine sen karar vermelisin 😊
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanın bu hayatta yaşadığı her şey tecrübedir. Yeni şeyler öğretir insana. Yaşadığın hiçbir şeyi kayıp görme o yüzden 😊
+1 yılKanka üniversite sınavına çalışıyorsun, çalışırken de hayalindeki bölümü sürekli düşünüyorsun.
Kız arkadaş isteğini üniversitede gerçekleştirebilirsin, mezun olduğunda da iş isteğini.
Yaşım çok fazla diye üzülme, üniversitede bu tür şeyler takılmaz kanka emin olabilirsin, lise gibi değil oralar.
00 YorumlaBu konuyu başarmış oldugun için tebrik ederim seni bundan kanser hastası görenler ile onlara yardımcı olarak onlara destek olarak arkadaşlık edinmek iyi olur böylece arkadaşın da çok olur hemde yeni insanlar sevenin de çok olur diye tahmin ediyorum Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah kardeşim
00 Yorumla
+1 yılDaha cok basindasin hayatin, hic dert etme geciktigini filan… Sana tavsiyem su olur: Once mutlaka yabanci dil uzerine yogunlas, o dilde ve ana dilinde bol kitap oku, seyahat et…
Bence universite okumalisin, ama kendine bir sene ayir ve sirt cantanla dunyayi gez. Bunun icin paraya ihtiyacin sasilacak denli az olabilir, yeter ki zihnin ve gonlun karsina cikacak deneyimlere acik olsun. Bir senede rahat toparlar hatta yasitlarinin onune gecersin! Mutluluklar!:)00 Yorumla
+1 yılHayata karşı mağlup değilsin saçmalama. Hayat daha başlamadan onunla kavga etmeye başlamışsın. Madem eksikliğini hissediyorsun gir sınava kazan bir üniversite. Çok gençsin 26 yaş ne ki ve neleri atlatmışsın. İlla ki sosyalleşecek, yeni birileriyle tanışıp farklı farklı ilişkiler yaşayacaksın. Hayatı yaşa onla savaşma veya yarışma :)
00 YorumlaKardeşim dilersen özelden mesaj at istediğin zaman yazabilirsin bana bu konu hakkında konuşabiliriz.. sadece buraya bir yoruma sığdırmak istemem yazacaklarımi. Senin için hep dualar edeceğim.. Ömrün akan sular kadar esenlikli olsun tüm güzellikler seni bulsun 🙏🏻☺️❤️😊
00 YorumlaKardeşim bazı benzer durumları çocukken bende yaşadım diyeceğim o ki aslında sen o insanlardan çok daha öndesin inan bana bir çok insanın kıymetini bilmediği hayatın değerini sen çok daha iyi biliyorsundur belki maddi olarak güçlü olmayabilirsin ama ruhsal olarak bir çok insandan öndesin.
Hayatını en iyi ve en güzel şekilde yaşamaya bak geç kaldım korkusu olmasın zaten yarın bu dünyaya uyanacağımız bile kesin değil o yüzden stresten uzak dur iyi insanlar olsun etrafında ve umarım nasibini bulursun. çok geçmiş olsun00 Yorumla
+1 yılSağlığına dikkat et, okumak için yaşın 40 bile olsa üniversite okumana engel olan bir durum yok. Meslek sahibi olmak istiyorsan 2023 yks'ye şimdiden hazırlanmaya başla, bir çok rakibin olacak :) Hiç bir şey için geç değil. Yaşadığın zaman kadar varsın bu dünyada kıymetini bil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl26 yaşındasın ve daha çok gençsin seneye üniveristeye hazırlanırsın 2 yıllık okuyabilirsin 4 yıllıkta okuyabilirsin hiç bir şey için geç değil okusan 30-31 yaşında mezun olursun en azından o 4 yılda meslek sahibi olursun olmadı 2 yıllık okursun. Sosyalleş doya doya emnim birini sever sevilirsin aşk huzur başarı daima seninle olsun 🌸
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun arkadaşım 🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay önce hodgkin lenfoma atlattım. İkimiz de başarmışız ne güzel. Ben üniversite okudum ama insanın sağlığı olmayınca çok da bir şey farketmiyormuş. Diplomalar sadece kağıt parçası. Hayatı kaçırmış sayılmazsın. 98 yaşında tıp fakültesini bitiren, 72 yaşında hukuk fakültesine başlayan gördüm. Her nasip vaktinin esiridir derler. Belki de senin nasiplerinin zamanı şimdi geldi
06 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun ☺️
Haklısın kesinlikle. Ben umutluyum, inşallah güzel olacak her şey.
Cevap sahibi+1 yılEn büyük savaşı kazandık. Üniversite ne ki. Allah büyük
- +1 yıl
Kaç yaşındasın 😊
Cevap sahibi+1 yıl25
- +1 yıl
Aynı yaştayız hemen hemen. Allahım seni ailene bağışlasın. Bir daha yaşatmasın inşallah ☺️
Cevap sahibi+1 yılAminn. Size de çok geçmiş olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabrikler dostum, harikasin 💪
Oncelikle eksikligini hissettigin seyleri oturup dusun. Sonra da hangisinin hayatina en fazla deger katacagini ya da hangisinin seni en cok eksik hissettirdigini dusunup sorgula ve ordan basla 🥳
Cok gecmis olsun! Kanseri yenmissin, hayati da yeneceksin, ben inaniyorum! 💪
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim abim
Gizli Üye(25-29)+1 yılüniversite okumaaaa sakın daha bence, çok sağlam bölüm deilse, ne biliym, birçok kişide yazmış, ne var bu üni olayında bu zamanda anlamadım, bir meslek edin daha iyi, bir yerde usta olsan çok daha iyi belki, ben üni okudum, 1 senedir işe alınmadım, yine senin tercihin, yanlış yönlendirmek istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha ölüme savaş açmayın, ölüm bu kadar kütü bir şey mi ki siz savaş açıyorsunuz. Hastalığınızı da siz yenmediniz Allah şifa verir. Hz. Eyüp'ün hayatına bakmanızı öneririm. Siz enaniyet damarı şahlanmış resmen. Terbiye edilmeye ihtiyacı var gibi...
Savaşmak istiyorsanız nefsinizle savaşın diyeceğim ama soru detayına bakılırsa bu savaşı da kaybedecek gibisiniz.
Şimdi bu savaşı da kazanın da biz de seni tebrik edelim.18 Yorumla- +1 yıl
Bir meczup daha 😒
Cevap sahibi+1 yılRuhunu şeytana satan biri daha... 🙁
- +1 yıl
Satarken yanimda miydin 🤔
Cevap sahibi+1 yılGörmedim ama bu sabahki düşüncelerinizden bunu anladım
- +1 yıl
İyi o zaman bence sen bir daha tespit yapma. Durduk yere günaha girdin. 🙄 yoksa benim şeytanla ne isim var 😅
Cevap sahibi+1 yılPeki neden bana meczup dediniz?
Cevap sahibi+1 yılHalkınıza girmişsem hakınızı helal edin
Cevap sahibi+1 yıl🙄?
Öncelikle geçmiş olsun. şu an senin için önemli olan kariyer veya meslek sahibi olmak. Hedeflediğin bir bölüm varsa onun için mücadele edebilirsin. Önceliğin kariyer olsun. Hiçbir şey için geç değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim hocam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşa kadar neler atlatmışsın Kendine gelmişsin 26 yaş geç bir yaş değil Hayallerin varsa Yaş önemli değil Hayallerinin peşinden git 4 yıllık bir üniversite oku ve bir insanı sevmeye çalış gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden gelecektir başarılar 👍🏽
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın daha gencecik hemen karamsar düşünme.
Sınava hazırlanır bir bölüm okursun, eğer bilgisayar ile ilgileniyorsan sana bilgisayar mühendisliği, yazılım veya bilgisayar programcılığı okumayı öneririm.
Çünkü kolay bir şekilde hem iş bulur ve kendini çok yormadan çalışma olanağına sahip olmuş olursun.
Allah sana en güzel aşkı ve hayatı yaşatsın🌸
00 Yorumla
+1 yılÔncelikle geçmiş olsun tam olark ne istediğini bilemiyorum bu yüzden birkaç fikir verebilirim istersen üni sınavına hazırlan güzel bir bölüm kazanıp oku o heyecanı yaşa ya da kpss sınavına gir memur olmaya bak ya da dil öğren yurt dışına git
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim ne dmk 💟
+1 yılÇok geçmiş gitmiş olsun inşallah. ölümu erteleyip hayattaysan hala demek ki hala umut var. Ve rabbimin sana verdiği bu 2. sansi iyi kullan ölümü kıyısında yaşadığın için bilirsin dünyanın ne kadar boş olduğunu o yüzden bol bol kitap oku sev gez hayvan sahiplen sana kötü enerji veren insanları çıkart hayatından yeni arkadasliklar kur para kazan tatil yap herşeyden önemli bol bol şükret. Sen şükret ki rabbim sana daha çok versin
20 Yorumla
+1 yılHocam üniversite okumayın dışarıdan bitirin. Bir esnafın yanında işe başlayın ticaret öğrenin sonrasında kapılar açılacaktır. Berberlik vs öğrenirseniz daha isabet olur
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim hocam
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Ünv. Okumak için hala geçq değil açıktan oku ayrıca işe girip çalış ekstra kurslara git sürekli kendine yeni birşeyler kat yeni ortamların olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın, teşekkür ederim arkadaşım ☺️🙏🏼
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİllet bir hastalığı Yendiğinde hayata tekrar başlamış gibi olursun azmin ve başarın için seni canı gönülden tebrik ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim hocam 😊🙏🏼
+1 yılGeçmiş olsun. Yaşını göz önünde tutarsak ticari alanda ilerlemen cok daha hızlı sonuçlar verecektir
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️🙏🏼
Böyle çetin bir mücadeleyi kazandığın için demek evren senle daha planı var. Hiç bir şey düşünmeden günü yaşa
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle asla evde durma, çık sokakları keşfet, yeni mekanları gez. İnsanların nasıl sosyalleştiğini izle. Popüler kültürü mutlaka takip et. Ve en önemlisi genelkültür çok önemli
00 Yorumla Kanseri yenmiş birisi bence iş sahibi de olur istediği gibi işte bulur
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah ya🙏🏼☺️
+1 yılHayata karşı bence bir adım öndesin kardeşim kanseri yendiğin gibi azimli ol kararlı ol savaşçı ol vaz geçme
00 YorumlaBu sene hazırlan ders çalış üniversite sınavına gir, okumanın yaşı olmaz. Bu arada da bir iş bul ve çalış. Kaybettiğin yılları tekrar kazan.
00 YorumlaÇok bir zaman kaybı yok. Gençsin her şeyi başarırsin
00 Yorumla
+1 yılBundan sonrası güzellikler başarılar ile dolu olsun insaAllah helâl olsun sana güçlüsün
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendinle svaşman lazım kendini sev hayatı zaten seversin
00 Yorumla
+1 yılÖnce Allah a şükür et. Sonra ona sığın. En sonunda da büyük büyük laflar etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumak için geç olduğunu düşünüyorsanız meslek edindirme kurslarına katılabilirsiniz. Eminim yardımı olur. Geçmiş olsun bu arada. Sağlığınıza kavuşmanıza sevindim.
00 Yorumla
+1 yılOlsun sağlığın iyi şu an. Planla hayatını ve bu plana uymaya bak.
00 Yorumla
+1 yılBu sene başla üniversite sınavına çalışmaya. Kararlı birine benziyorsun başarabilirsin. İnşallah her şey güzel olur senin için
22 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim ☺️🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😊
Bende 26 yaşındayım bende okuyamadın. Benimde sevgilim olmadı. Ama benimki kanser değildi. Her gün hapşırma sorunum vardı. Burun akıntım dikkat eksikligim vardı.4 ameliyat oldum şu an iyiyim. Ama hayata geç kaldıgımı dusunuyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun öncelikle hayallerinin hedeflerinin peşinde koş kız işini falanda bırak sen başarılı biri olunca onlar zaten gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce ne istediğine, senin nelerin mutlu edeceğine karar ver ve ona göre adımlar at
10 YorumlaBende kendimi eksik hissediyorum. Her şeye sahibim ama takıntılıyım. her şeyi kafaya takarım. Kafamda sürekli düşünce var.
Sence aşılabilecek şey mi?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç geç değil harika bir başlangıç seni bekliyor 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanseri yenmişsin üni sınavı çerez sana yapabilirsinn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah yolunu açık etsin inşallah
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm Ama umut var yaşın genç
00 Yorumla
+1 yılNamaza sarıl Allah’a dön
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteye başladıktan sonra gerisi gelir bence.
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılGeçmil olsunkardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim
+1 yılÖncelik hoş geldin ve büyük geçmiş olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabirli ol
00 Yorumla Açığa gir cafe işletme çıraklik yap küçükten
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılüni oku
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok güçlüsün yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey için geç değil senin kanseri yenmeyi başardığın gibi hayatta bir çok şeyi başaracağına eminim
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat