Ölüme açtığım savaşı kazandım fakat hayata karşı mağlup oldum! Bu çıkmazdan nasıl kurtulabilirim?

Ben 26 yaşındayım, aranıza yeni katıldım. Lise eğitimini tamamladıktan sonra kanser olduğumu öğrendim. İstanbul'da uzun yıllar kanser tedavisi gördüm. Ortalama 6 yıl boyunca ev ve hastane arasında gidip geldim. Bu dönemde hastalığım ile mücadele ettiğim için üniversite okuyamadım. Ailemin ve arkadaşlarımın desteği sayesinde kanseri yendim, yeniden dünyaya gözlerimi açmış gibi hissediyorum. Fakat bu süreçte üniversite okuyamadığım için, herhangi bir yerde çalışmadığım için bir vasıf sahibi değilim. Ne tahsil sahibi olabildim, ne meslek sahibi olabildim. Hiç kız arkadaşım olmadı, herkes gibi sevdiğim kadının ellerini tutup dolaşamadım sokaklarda. Özetle her yönden eksik kaldım hayatta. Kanseri yendiğime göre hayata atılmanın, herkes gibi bir düzen kurmanın vakti geldi diye düşünüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilmiyorum. Bu konuda görüşlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Paylaşacağınız iki kelimelik bir yazı ile belkide hayatıma dokunacaksınız. Bu sorunumla ilgili görüş ve önerilerinizi paylaşır mısınız? 🥰

Ölüme açtığım savaşı kazandım fakat hayata karşı mağlup oldum! Bu çıkmazdan nasıl kurtulabilirim?