13 yaşımdan başlayan ruhen daralma aşırı obsesif haller (takıntı) 23 yaşımda artık ileri seviyeye kadar geldi yaşamak için sebep arıyorum ama bulamıyorum çocukluğumdan beri yanımda kimse olmadı saçım birkez olsun okşanmadı annem babamın 1 kez olsun sarıldığını hatırlamıyorum ben onlarla konuşmayı hep isterdim ama onlar tepkisiz bir ifadeyle susarlardı ve hiç arkadasım olmadı neredeyse
Maddi olarak hiç destek olmadılar bana iyi bir hayat yaşatmadılar hiç çalışıp para kazanmadılar hep kıyafet baskısı dini baskı uyguladılar
Kalbim sıkışıyor artık dayanamıyorum öleceğimi hissediyorum elimden gelen çabayı gösteriyorum fitness salona gitme olsun meditasyon, kitap okuma gibi şeyler olsun ama artık gücüm kalmadı sadece uyumak ve yok olmak istiyorum...
Maddi olarak hiç destek olmadılar bana iyi bir hayat yaşatmadılar hiç çalışıp para kazanmadılar hep kıyafet baskısı dini baskı uyguladılar
Kalbim sıkışıyor artık dayanamıyorum öleceğimi hissediyorum elimden gelen çabayı gösteriyorum fitness salona gitme olsun meditasyon, kitap okuma gibi şeyler olsun ama artık gücüm kalmadı sadece uyumak ve yok olmak istiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer