Şirk batağı hem büyü hem de İlahlık taslamak. Din konusu şaka işi değil. Nasıl Yks sınavında şaka yapılmıyorsa burası da bir sınav yeri olduğuna göre şaka sahası din değildir.
Kendisini haşa Allah yerine koymak veya Allah’ın tasarruflarına benzer şeyler iddia etmek şirktir; Allah, kendisine ortak koşulmasını elbette bağışlamaz. O'ndan başka günahları dilediği kimse için bağışlar. Kim Allah'a ortak koşarsa, büsbütün sapıtmıştır." (Nisa, 4/116). "Onlar (müşrikler, şirk koşanlar insanları) ateşe çağırır. Allah ise izniyle cennete (girmeye) ve mağfirete çağırır." (Bakara, 2/221)
"Kitâb ehlinden ve (Allah'a) şirk koşanlardan kâfir olanlar, cehennem ateşindedirler. Orada ebedî kalacaklardır. Onlar, halkın en şerlileridir." (Beyyine, 98/6).
Sağlam bi tövbe edip aptal saptal ahmakça konuşmaları kesmeleri gerekiyor acilen ; Hayatı boyunca şirk üzerinde yaşamış ve bu şekilde ölmüş insanların, ebedi olarak cehennemde kalacağı Kur'an-ı Kerim'de ifade buyurulmuştur. Bununla beraber şirke düşüp de daha ölüm kendisine gelmeden iman edip tövbe edenlerin affolunacağı, imanının kabul olacağı Kur'an-ı Kerim'de bildirilmektedir.
Ya şaka yok. Eğlence yok. Cinsellik zaten yok. Şatafat yok. Çoğu zaten düşünmüyor. Değerler yok. O yok bu yok. Müzik yok. O zaman ben bu hamına koyduğunun dünyasın niye geldim ! O olmaz bu olmazsa
Bu dünya zaten geçici 3 günlük dünya ahiret kalıcı eğer dünyada sabır edip Allahla beraber olursan öbür dünyada zaten nefis günah diye bir şey olmayacağı icin istediğin gibi yasıcaksın bunu anlamak zor olmamalı bilmiyorum
Zamanın hızlı geçmesi ayrı zamanın uzun olması ayrı bu süre zarfında yaşananlar ayrı bir kıstas zaman neye göre hızlı geçiyor güzel kardeşim 36milyon 792 bin dakika ! Neyse senin dinin sana benimki bana !
Aynen doğru söyledin ben Allah icin sabır etmeyi bırak uğrunda ölürüm mesela ama sen sabır bile edemiyorsun işte hersey bu kelimeule bitiyor zaten herkesin günahı kendine