Cebrail. Magarada yalniz olan Hz. Muhammed, e. Oku. dedi.. Ama. Tanri Adina mi. Yoksa.. Allah Adina mi Oku dedi?

Evet dogustan gelen birsey bu doktor v. s ilaclar etki etmedi.. sonucta.. yillardir. Belki bir saat ile. Omrumu geciriyorum. komsumla bu sorun konustum onun. Dusuncesi...1- Ayni yastayiz o iyi uyudugu halde cok yasli gorunuyor. 2- fizik olarak kasliyim ve gobegim yok. Komsumda kas falan yok 80 yasinda gibi. Fizigi var.. Komsumun kiyasladigi ve gordugu bu iki seyle ". Biz uyuyoruzda ne oluyor sanki? Sen uyumuyorsun. Ama benden daha genc duruyorsun.. Sonucta. Fizik olarak iyiyim. Ama. Yillardir. Yaklasik bir saatle yasiyorum bazen oda yok tv seyrediyorum. Sabahta ise gidiyorum.. butun gun iyi uyuyan is arkadaslarimdan farkina yok uyumadigim halde? Boyle bir durumda olan var mi? Uyumuyorsun ve saglik olarak normal ve yasitlarindan. daha iyisin? Onlara uyudugu. Halde ihtiyar gibiler? Why?

Güncellemeler
+1 yıl
Konu yalnis basliga gittim Ozur..
Cebrail. Magarada yalniz olan Hz. Muhammed, e. Oku. dedi.. Ama. Tanri Adina mi. Yoksa.. Allah Adina mi Oku dedi?