Hiç Allaha darıldınız mı? Aslında yanlış bir şey ama insan sevdiğine kırılırmış. İyilikleri Allahtan kötülükleri nefsimizden bilmek gerekir. Ama yine de biraz kırgınlığım var.
Sizlerde hiç darıldınız mı?
Sizlerde hiç darıldınız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer allaha kusulmez kirilinmaz kader bu bu dunya sadece sinavdan ibaret ona gore davranirsan asla boyle birsey dusunmezsin yanlis yapma hep sukret dua et ozaman bak nasil isler yoluna giricek herkesin bir derdi var bunu unutma gozun goruyorsa ayagin tutuyorsa ellerini hissesebiliyosan en buyuk nimetleri vermis kirginlik olamaz
İnsan rabbine darılırmı Allah tan ne gelirse başım gözüm üstüne de sabret Allah adildir
vay be , ne kadar hayırsız kullarız oysa ki , ne diyor Ayette ; Ey insanoglu oysaki ne kadar az şükür ediyorsunuz!!!
biz daha Allaha kırılma Lüksünü gösterebiliyoruz , helal.
kusulmez. ona muhtacsın. gunahkar oldugun halde yemegın suyun onunde. bu da onun kuluna nekadar deger verdıgını gostermez mı.. ımtıhhana sabır etmek lazım
Cevap
22Cevap
Seni dünyaya getiren bu zamana kadar yaşatan ve hala yaşamanı sağlayan ney sence sana 1 nefes daha bağış etmeme kudreti elindeyken hala yaşıyor ve buraya bunları yazıyor olmanın tek sebebi var "Allah çok affedici, çok bağışlayıcıdır.(Nisa Suresi 99. Ayet)"
Hepimiz bazen kırılıp küsüyoruz ama onun kudreti, şefkati o kadar çok ki bir kere olsun bizden varlığını eksik etmiyor.
Bazen bende ellerimi açar yalvarırım, isyan ederim ama bir kez olsun ben ona kulluk yaptım mı da birşey bekliyorum derim.
Herşey onun elinde birşey yapamıyoruz :D tüm kozlar onun elinde yakarım derse bittik :D
Insan hayrida şerri de kendisi ister. O ne acelecedir diyo :)
darilacak bisey yapmaz her isinde bir hayir vardir O' nun <3
Bazen benimde yaradanıma içten içe küstüğüm olur ama bu en fazla 1 gün sürer hatta bazen birkaç saat...
Daha sonra düzelirim.
bir trip atmadıgınız pesinizden kosturmadgınız Allah kalmıstı.. tövbe ya tövbe :)
sümme haşa! bazı peygamberlerde görüldüğünü duydumda bizi aşar ablam
Hiç olurmu öyle şey. O aşktır. küsülmez. En kötü günde bile şükür ederken neden küsülsün.
O'nun kaybedecek bir şeyi yok ama senin var. Kğsemezsin
Allah güzel işi de güzel ama biraz sabır bu dünya meşakkat yeri
15 yıllık içiciyim böyle kafa olmadım ya la
Yuhh trip mi atıyorsun😒
yeni yeni icatlar çıkartmayin yav
naz ehlinden gayrısı için sıkıntı olur o dediğin
ne yiyip ne içiyon Allah aşkına bir söyle? :D
küsulmez aklima bile gelmez öyle şeyler
türk kızı. allah a trip atma lan bari xd
Tövbe tövbe çarpılacak
Kırılır kırgınım çok kırgınım hemde
hala gönlümü almasını bekliyorum çok kırdı beni