Arkadaşlar uzerimde bir şey mi var sizce çok rahatsızım?

Arkadaşlar selam. Her isim ters gidiyor. Üniversite sınavına hazırlandım tam 3 kere mezuna kaldıktan sonra kazabildim. Öncesinde gittiğim lise psikolojimi bozdu 4 sene kendime gelemedim. Üniversite başka şehir oldu bu sefer yurt dersler vs. aşırı derecede zordu. Birinci sınıfta grup çalışmaları vardı grup arkadaşım kendi kendine konuyordu psikolojisi bozuktu benim de psikolojimi alt üst etti. Sonra ikiye geçtik falan değiştirdim yeni grup arkadaşım da pek çalışmıyor ödevler bana kalıyor. Ama en rahatsız eden konu uğursuzluk çekiyorum. Otobüse biniyorum şoför bir şeye atarlaniyor bana durduk yere. Ya da yanlışlıkla kent kartımdan para çekiyor. Durduk yere bir teyze gelip saçma sapan konusuyor. Bugün öyle bı dışarı çıktık annemle bı tane adam geldi biraz dengesizdi galiba sen anneni çok üzüyorsun simariksin nazar çok değer sana dedi. Kaç saat kendime gelemedim. Hiç tanımam etmem adamı annemde sinirlendi. Böyle şeyler çekiyorum. İşlerim bı rast gitmiyor. Sevgilim vardı o da aldattı beni evlenicez demişti bı de. Ailemin maddi durumu kendimi bildim bileli kötü. Bu yüzden boş zamanlarimda çalışmaya çalışıyorum ama iş yerinde de uzun süre çalışamıyorum çünkü zayıfım. Daha da zayıflıyorum. Ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum bir türlü. Sorun ne Arkadaslar sizce?
Arkadaşlar uzerimde bir şey mi var sizce çok rahatsızım?