Ben ikna oldum fakiriz. Neyse ki estetikle güzel olmayı sevmeyenlerdenim..😂😂

Ben ikna oldum fakiriz. Neyse ki estetikle güzel olmayı sevmeyenlerdenim..😂😂

Evet biliyorum estetiksiz halini de.. Artık bir şeye şaşırmıyoruz ki.. Aynı zamanda Filiz Akın da estetikli güzellerden :D Umurumda değil açıkçası sadece insanların güzellik algısı ile oynamalarından muzdaribiz.. Her yer şişme bebeklerle doldu ve kimse olduğu gibi olamıyor.. Keyifli günler..
Filiz Akın ı biliyordum ama Türkan Şoray ı 20 li yaşlarda öğrendim. bu fotoğrafıni ilk kez , dün gece gördüm baya şaşırdım açıkçası.😂
Aynen hatta kendi arkadaş grubumla da paylaşmıştım bu fotoğrafı ve onlar da şok oldular :D ahs estetiğin var olduğunu biliyoruz ama o zamanlar da böyle güzel işçilik yapan hekimlerin olmasına şaşırıyorlar daha fazla sanırım :D
Evet tam aynı şeyi düşünüyordum. adam ne güzel yapmış dudakları da, işlem görmüş , burunda adam baştan yaratmış. heykeli dikilecek hekimler arasında olmalı kesinlikle.😂
ashh kesinlikle :D kadın kafası işte aynı detaylara odaklanıyoruz ister istemez bazı konularda ahsh
😂😂😂
Estetik yaşı alanlara yakışıyor bence. Şöyle göz kapaklarını kaldırtsan, çenene, burnuna, burun kenarlarına, şakaklarının etrafına dolgu yaptırsan, botoks yaptırsan 5-10 sene farkeder. İsteyen yaptırabilir, çok da güzel olur. Ama bıçak altına yatmak ayrı olay.
Biz o yaş grubunda miyiz peki canım?🤨🤭
Evet cınım 😄 önceden önlemini almasan, botoks yaptırmasan mesela kırışıklıklar derinleşir ve doku kaybı olur, o zaman işte dolgu yapılıyor. Sadece botoksla önlemini almış olursun.
Şimdilik gerek yok diye kendimi ikna edeyim en iyisi 😂
kendimin estetikli halini düşünemiyorum bile 😀😂
Valla ben estetiksiz halini görünce aynada kendime öpücük attım canım kadın, güzel kadın , fakir kadın diyerek😂😂😂
benim günlük ritüelim kendime o ah yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli 🤪😂
Aynı parçayı oğluma kızıma söylüyorum 😂 babalarının gözleri çok güzel kirpikleri maşallah Allah'tan gözleri baba 😂😂
bende kendimin aynısını Dünyaya getirmek istiyorum klonlanak istiyorum kendimi çocuğuma 😂
Öyle olmuyor çiçeğim sen onca ay taşıyorsun, doğuruyorsun, babayı klonlamış oluyorsun taşıyıcı annelik yapmışım gibi 😂😂
niye ben anneme çok benziyorum ama 😂
Ben kimseye benzemediğim gibi doğurduklarimda kendime benzemiyor😂
tamam babasına da benzesin tabii ki isterim de bana da hiç benzemezse çok üzülürüm be 😂
Oğlum babanın kopyası adamı yeniden doğurdum kızım halanin kopyası bende şanssız bedevi 😂
ay babasına tamam benzesinde bana değil halasına benzese kıskançlığımdan geberirim ben be 😂😂
3. de büyük büyük babannesine benzer diye doğurmuyorum😂
ahahahah 😂😂😂😂
Cevap
14Cevap
Bence çirkin değiliz parasızız :D
Görmemiştim ve tek gözleri güzelmiş önce ki halinin.
Bende dün gece gördüm çok hayal kırıklığı yaşadım.😂
Estetige karsi degilim. Parasi olan veya kendini iyi hissetmeyen herkes yaptirabilir. Parayla veya degil neticede doğal çirkin olmaktansa estetikle. güzel olmayi herkes tercih eder
Katılmıyorum ben yapay güzelliği sevmiyorum burnum kırık olduğu halde estetik yaptırmıyorum aynaya baktığımda bana yabancı bir kadının bakacak olması fikri hiç hoşuma gitmiyor
Tabi bu sizin fikriniz. Bende aynaya baktıgımda dogal olmasa da güzel bir kadın görmek isterim. Bu hayata bakış acinizla alakalı.
Haklısın bakış açısı farkı çok doğru bir tabir
Fakiriz sadece :) para güzel de yapıyor :) ama sen zaten çok güzelsin ihtiyacın yok :) türkan şorayın makyajsız haline bin basarsın :)
Estağfurullah abartma ama teşekkür ederim güzel gören gözlerin ve yüreğin güzel arkadaşım
Gözlerim iyi görüyor çok şükür :) güzelden de iyi anlar ;)
Keyifler nasıl bu aralar :) sıcak ve sıkıcı mı 😂
Evet çok sıcak
Klima yok mu?
Hayır yok
Sıkıntıymış o nerde yaşıyodun sen?
İzmir
Yanıyodur biraz muhabbet edelim mi
?
Yani parasi olan estetikle bi yere kadar güzel olur sonra ne yaparsa yapsin ciltlerinde kulladiniklari o seyler bi ise yaramiycak
Bu gerçek miymiş yav Türkan Şoray doğal güzel değil miymiş? 😂
Hayal kırıklığı yaşıyoruz dimi ama.👻😎
Yok bee napalım bedel ödenmiş. 😂
😂😂😂 Tafo
Hayran oldum kadındı hayal kırıklığına uğradım herkes mi sahtekar 🤦♂️
Bende, dün gece gördüm. bu kadarını beklemiyordum. 😂
Ben bu kadını doğal zannediyordum
Yalnız değilsin canım 🤭
O yıllarda iyi bir estetik cerrahı bulmuş çok iyi
Sanırım ufak tefek işlemler yaptırtmış ondan da doğal duruyor olabilir
Çirkin insan yoktur fakir insan vardır
Sen nerdesiniz lan beyfendi 😂
Yemek yapıyorum ahaha
Ellerine sağlık 🤨
ben bunu estetiksiz saniyordum
Ben de estetiksiz olduğunu 20 li yaşlarda öğrendim bu halini dün gece gördüm 😂
Asiri kusursuz is yapilmis ama cok severdim izlemeyi
Kesinlikle katılıyorum 🤭
Kadın her türlü güzel
👓al kullan
Tamam dostum 😃
Fakiriz para herseye kadir bu dönemde, 😂
Sorma dostum paramız olsa bide estetik sevdamız bambaşka biri olacakmışız.😂
cerrah da cerrahmış
Aynı şeyi düşündüm, adam Tanrım beni baştan yarat şarkısını dinleyerek gaza gelmiş.😂
Bu kadını estetikli de beğenmiyorum.
Ben estetiksiz çok güzelim
O, her haliyle güzel 😙❤
O zaman demek ki iyi pohpohlanıyor
70 li yıllarda da mı estetik yapıyorlarmış 😄
Türkan Şoray estetikli miymiş😳😳😱
Sen doğal güzelsin hemşerim
Eyvallah toprağım bence fakiriz.😂
fakiriz
Paranın gücü adına
Bilmeem
Fakiriz