Doğal haline bakın Hülya Avşar ile ayni görünüyor ama onun gözleri büyük en azindan bunun gibi nohut kadar değil ve aleyna aşırı kaba surata sahip ve resmen yüzü orantısız kilo alınca daha beter oluyor yüzü baksaniza tombalak gibi duruyor ama vücudu zayıf! Bu şimdi hadi dünyaca ünlü oldu diyelim bu tipiyle programa katılsa orda o kadar güzel hollywood şarkıcıları da katılıyor olsa taylor swift, ariana grande, selena gomez, rihanna gibi bu Aleyna yi görünce hep türkleri çirkin zannederler mi? keşke aleyna yerine hande erçel şarkıcı olsaydı o kız aşırı güzel ve şu an hande dünyada aleyna dan daha ünlü zaten ! hande nin asyadan çok fani var, aleyna nin hepsi Türk yorumlarda
Hay aleyna kadar başınıza taş düşsün ulan sabah kalkıyor aleyna gece yatıyor aleyna sorsan iki çorba yapıp iki yumurta kıramaz ama aleynanın günde lavaboya kaç kere gittiğinin çetelesini tutar siz ne ara yetiştiniz nerden bittiniz virüs müsünüz bakteri misiniz nesiniz oğlum siz
tamam aleynayi seviyorum ya da sevmiyorm demiycem ama bu soruyu soran kişi acaba daha mı güzel merak ettim soruyu bile gizli soracak kadar cesaretsizsin ama aleynayı beğenmiyorsn inan çok merak ettim seni
bu kizi cok seviyorum ben genelede milf severim amma bu kiz da biseyler var💣💕. geleceyi var bu kizin olgunlasdikca da daha da guzel olucak bu kiz. hep guzel kal aleynacigim😘😘😘😘😘🎅🎅💓💛💚💙💟❣💜🖤💝💞💗💖💕💥🖤🖤💔💓💓💜💜💕🖤🖤💖💝💝💞
güzel karşılanıyor ki! öyle yorumlar var ki instagramda fotolarinin altında erkek suratli, konyali kezban, kaslar lens mi gibi yorumlar kız gerçekten allahima yemin ederim ortalama altı güzellikte! hande erçel, selena gomez ile karşılaştırsana şu aleyna nin şu goz altı torbaciklari ve cizgileri ne kadar igrendirici
ne alaka benim arkadaşımın 18 yaşında kardeşinin selulitleri var aleyna 20 yaşında sayılır ve denizde ki resimlerinde selulutleri vardi.. gözlerine baksana ne kadar ufacık ve ruhsuz kirpikleri kısacık yaşlı dedeler gibi genç kız dediğin kirpikleri uzun gözleri çipil çipil bakacak
ciddi misiniz? bu kiz gözle gorulür çirkin yani kiskanc olsam handeye çirkin derim aleyna şimdi su resimlerde aşırı cirkin değilmi onunla sekss yaptigini düşün o tipiyle iğrenç
En İyi Cevaplar