Eşimin ailesi benimle barışmak istiyor ne yapayım sizce?

Beni önce isteyeceklerini söyleyip isteme gününün akşamı vazgeçtiler. Annem aradı gecikince, onlar dedi sizin kızınız bizim ailemize uygun değil istemiyoruz, sanki hayat kadınıymışım gibi konuştular öyle iğrenç iğrenç. O kadar hazırlık boşa gitti rezil oldum millete de. Eşim ondan sonra ailesiyle konuşmadı bir daha. 6 yıl geçti üstünden herşeyi kendimiz yaptık evlendik düğünümüz falan olmadı yani hiç normal bir gelin gibi evlenmedim. Sadece nikah kıydık. her şey içimde kaldı kısacası. Beni istememelerinin sebebi benim açık giyinmemden ötürü onların ailesine uygun olmamammış. Eşimin annesi numaramı bulmuş aradı beni kızım beni affet hakkını helal et ben çok yanlış yaptım dedi. Diğer kardeşine kız istemişler o tesettürlü. Onların evinden çıkmıyormuş onlarda kalıyormuş oğlunun yanında yatıyormuş terbiyesizmiş falan filan. Telefonu açtığımda sadece kimsiniz diye sordum, söyledi buyurun dedim konuştu konuştu ağladı bi de. Gerçekten şaşırdım ve ne diyeceğimi bilemedim kapattım telefonu. Tekrar tekrar aradı ama açmadım. Üzüldüm de ama bana yaşattıklarını yok saymak gelmiyor içimden. Eşimi benden ayırmak için onun kardeşiyle yattığımı bile söylemişti herkese. Biz şehir değiştirdik bunlardan uzaklaşmak için yeni evlendik zaten daha 3 ay oluyor. Ne yapayım sizce
Eşimin ailesi benimle barışmak istiyor ne yapayım sizce?