Beni önce isteyeceklerini söyleyip isteme gününün akşamı vazgeçtiler. Annem aradı gecikince, onlar dedi sizin kızınız bizim ailemize uygun değil istemiyoruz, sanki hayat kadınıymışım gibi konuştular öyle iğrenç iğrenç. O kadar hazırlık boşa gitti rezil oldum millete de. Eşim ondan sonra ailesiyle konuşmadı bir daha. 6 yıl geçti üstünden herşeyi kendimiz yaptık evlendik düğünümüz falan olmadı yani hiç normal bir gelin gibi evlenmedim. Sadece nikah kıydık. her şey içimde kaldı kısacası. Beni istememelerinin sebebi benim açık giyinmemden ötürü onların ailesine uygun olmamammış. Eşimin annesi numaramı bulmuş aradı beni kızım beni affet hakkını helal et ben çok yanlış yaptım dedi. Diğer kardeşine kız istemişler o tesettürlü. Onların evinden çıkmıyormuş onlarda kalıyormuş oğlunun yanında yatıyormuş terbiyesizmiş falan filan. Telefonu açtığımda sadece kimsiniz diye sordum, söyledi buyurun dedim konuştu konuştu ağladı bi de. Gerçekten şaşırdım ve ne diyeceğimi bilemedim kapattım telefonu. Tekrar tekrar aradı ama açmadım. Üzüldüm de ama bana yaşattıklarını yok saymak gelmiyor içimden. Eşimi benden ayırmak için onun kardeşiyle yattığımı bile söylemişti herkese. Biz şehir değiştirdik bunlardan uzaklaşmak için yeni evlendik zaten daha 3 ay oluyor. Ne yapayım sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle insanlar affedilmezler affedilmemeliler boş ver huzurlu hayatına geri dön.
Teşekkür ederim, duygusal davranmayacağım
Kesinlikle davranma bunun acısını da çıkarırlar çünkü
Dimi ya düşünüyorum böyle belki hatasını anlamıştır diye ama insan istemiyosa bile bu şekilde rezil etmez ya insan gibi söyleseydi seni istemiyoruz diye ben zaten kendim ayrılırdım araları benim yüzümden bozulmasın diye ama kendileri yaptılar. Hatasını anlayabilecek kapasitede biri olsa bunu yapmazdı gibime geliyor
Kesinlikle öyle boş ver kötülüklerinde boğulsunlar senden de hanenden de uzak dursunlar
Oh iyi olmuş terbiyeyi ahlaki kadının ne giydiginde arayanlara hiç acimiyorum bırak ne hali varsa görsün barışma sakın
Asla muhattap olma
Yine kötülükler yapar değil mi yani hiç samimi gelmiyor bu dedikleri de öyle hatasını anlayabilecek biri olsa beni o akşam o şekilde rezil etmezdi gibime geliyor. Ya önceden söyleseydi ya da o gün karar verdilerse de istememeye, gelir insan bence sonra istemiyorsa söyleseydi belki her şey daha farklı olabilirdi
Valla istedigi kadar hatasini anlasin, hacca gitsin gelsin. O yaptiginin ustunu hic bir sey ortemez
Baris