Arkadaşlar, istikrarlı bir şekilde, telefon, internet vb. şeylerden uzak durarak, sıkı şekilde çalışarak 1 senede hukuk kazanılır mı? Bu sene TYT 1 milyon 300 bin küsür sıralama geldi. Zaten kendimi bildiğim için dershaneye kayıt oldum, inşaallah kendimi de geliştirebilirim. Üniversiteye gelince, tahmin etmediğim üniversiteler bile 30-40k sıralama istemiş, çok şaşırdım şahsen. Sizce 1 senede kazanabilir miyim?
Tabii ki kazanırsın. İnterneti aslında verimli şekilde kullanırsan da kazanırsın ders videosu vs izleyerek. Ama dershaneye kaydolmuşsun buna gerek kalmayabilir. İlk senede hukuk, tıp, diş hekimliğini nasıl kazanıyorlarsa sen de öyle kazanırsın. Çok çalışmalısın ve boolca soru çözmelisin. Yorulacaksın ama buna değecek
Evet kazananların videolarına falan bakıyorum da, daha da istek artıyor ya. İçim o kadar kıpır kıpır ki anlatamam, sanki kazanmışım gibi ama bu heyecan tabiiki 😄😄😄
Çok soru tekrar yapılmalı evet. Derhaneye benim durumuma benzer öğrencileri falan sordum da, mesela geçen sene barajı geçemeyen öğrenci bu sene 70k sıralama yapmış. Gurur tablosu falan vs. bahsetti çok heveslendim. Bakalım inşaalah kazanırım.
Dediğin gibi youtube daki videolar çok hırslandırıyor ama bu sadece video izlemek olmasın. Ben öyle yaptım saatlerce izledim sonra yattım uyudum. Her günüm böyle geçti. Kendine sınır koy. Mesela 1 video izle hergün. Bu seni daha da hırslandırır ve yarınki videoyu beklersin sabırsızlıkla. Umuyorum ki bu sene olacak. Sen gayret et her şey olur ☺️
Her sinav dinamiği farklı, giren öğrenciler farkli... bu durumda gelecek sinav için yorumda bulunmak doğru olmaz. Senin yapmam gereken tek şey hedefin doğrultusunda çalışmak.
En İyi Cevaplar