Benim var nasipse tabi ve kesinlikle uyumlu olduğum biri olmalı evlenmek için evlenmem. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim var nasipse tabi ve kesinlikle uyumlu olduğum biri olmalı evlenmek için evlenmem. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evlilik için kendimce bazı sebeplerim vardı. İş sahibi olmak ve ev sahibi olmak. Özellikle kiraya verilen para, kaybedilen servet benim için.
Çok şükür işim oldu ve peşine de evimi almayı nasip etti Allah. şu an evliliği düşünüyorum ve nasip bakalım inşallah karşıma iyi birisi çıkar evlilik için.
Sıfırdan birisini tanıyacaksın - O seni anlayacak - Sen onu anlayacaksın - Karşılıklı güven duygusu gelişecek - Aşk devam edecek - Sevgi devam edecek - Bu ilişki 1 & 2 sene sürecek - Sonra adımlar atılmaya başlanacak - Ev tutulacak - Eşyalar Alınacak - Aileler anlaşacak - Bu süreçte ilişkin hala güzel gidiyor olacak. Ohoooo o kadar imkansız gözüküyor ki şu an bana yani yazarken bile bunaldım, daraldım, yıprandım.
Emeksiz yemek olmaz ama hiçbir şey kolay olmuyor
Cevap
9Cevap
Planım yok bu yönde
planım o yönde değil. Kısmetim çıkarsa neden olmasın ama evlenmek için evlenmem. Hayatımı bir kadın için heba edemem.
İnşallah Allah nasip ederse planlarım arasında var kafa yapısının uyuşması lazım
Henüz değil, belki ileride.
Aynen katılıyorum sana
Hayır nafaka almak için evlenirim belki
Yok. Benim biraz işler sıkıntılı
şu an yok
Evliyim
Hiç istemiyorum
Benden geçti
Çok ileride yani
Var.
Yok şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?