Bu ne olm. Acun 4 kere evlendi bu kadar masraf yapmamıştır ömrü hayatında

Bu ne olm. Acun 4 kere evlendi bu kadar masraf yapmamıştır ömrü hayatında

Kimse kusura bakmasın da 25 yaş üstü erkekler, 30 yaş üstü kadınlar yaşlıdır çöküktür diyen zırvalayan akli dengesi bozuk hemcinsler ve karşı cinslerimin olduğu bir ülkede evliliğe sıcak bakmıyorum.
Sonra evde kaldık diye ağlıyorlar. Ne utanç verici bir şeydir bu. Kendi alacak gücü yok mu ki başkasından dileniyor? Hiç mi gururu yok? İş bulamaz baba parası yer, evlenir koca parası yer, çocuklar büyüyünce de evlat parası yer. Bu karılar asalak kene gibi yaşayıp saygı bekliyorlar. Nah gelir sevgi de saygı da.
Size hiç katılmıyorum ayşegül hanım, güzel karıcım benden bunları istesin tek böbreğimi, tek ciğerimi bir kaç tane daha organımı hemen satar alır nikahı basarım.
Kusura bakmayın ama sizde o kerizlik potansiyelini görememekteyim nssjsj
Gelin hanımın şeyi altın mı
Cevap
6Cevap
evlilik planım yok
Acun da para çok gadası
Doğru insan ve zamanda. Mal varlıklı sınırlı evlilikler çıkardan başka bir şey değil.
Evlendikten sonra bir sebeple k*çına tekmeyi aticak işte anlamasi zor değil, yeni dolandırıcı taktikleri.
Zihin çöp gibi yetişince olacak olan bu işte. Hani yatlar, katlar. Sevmedim. Özentiliğin de bi kalitesi var ula Teyo. Puanım -10.
Hayır yok daha koca bulmak lazım olan kurmak için 😂
yok , kıymetimi bilen biri çıkarsa ancak olur nasip diyorum.
Kız ne verecek bunun karşılığında sorarım. Kız hak ediyor mu bunları? İyiki atmış yüzüğü.
Böyle insanlarla evlenmek isteyen erkekler düşünsun bir zahmet
Bunlara sahip olsam niye evleneyim.. 😄
En iyisini yapmış aslan parçacığı..
Erkeklerin aşık olduğu uc*beler temsili Yiyin birbirinizi
1 yıl içinde evlenmeyi planlıyorum ben
niye o kadar geç nesli
Biraz daha olgunlaşayım diye
Öyle bir planım yok
Yakın zamanda öyle bir planım yok
Hiç yok
Net bilgi kesin bilgi
YOK.