Yani mesala beni rahatsiz eden sey herkesin birbirinden beklentisi çok yüksek oluyor yani paragöz gibi geliyor bazıları. Evlilikte erkek olarak benim sorumluluklarım olacak tabii ki ama cogu herseyi erkekten bekliyor ve acgozlu bundan dolayı istemiyorum gibi
Evet beklentiler yüksek olunca insan soğuyor bazı şeylerden. Ayrıca kimse de doğru düzgün karakter yok. Herkesin aklı fikri cinsellikte benden bundan dolayı istemiyorum
Çünkü ciddi düşünen kimse yok sorumluluk almak istemiyor. cinsellik ön planda ve bunun nedeni de bazı kızlardan dolayı ilk bulusmadan birseyler yasiyorlar
Birde güçlü bağ kuramıyorlar yani birine sadık kalınmak istenmiyor bu olmazsa nasılsa başkası var mantigiyla hareket ediliyor bundan dolayıda ayrılıklar cok kolay oluyor
Eşimle birlikte her anı dolu dolu yaşamak. Bol bol gezmek, yeni yerler keşfetmek, kafa dengi olup herseyi birlikte yapmak. Vs vs mutlu bir evlilik iste ya
Açıkçası evlendigim kişinin ekonomisine de bakarım ama şöyle zengin olsun şunları şunları olsun vs diye şart koşmam Çocuk açısından da en az 2,3 yıl düşünmem
Evet 2. Çocuk icin boyle düşünmek çok mantıklı bencede çünkü evladina iyi imkanlar sunmak gerekiyor güzel bakmak gerekiyor iyi yetiştirmek çok önemli sadece çocuğum olsun diye yapılmaz 1. Si bi sağlıkla doğsun 2. Yi sonra düşünürüm gibi düşünmek mantıklı
Aynen öyle kesinlikle. Zaten maddi manevi bakabilecegimize inanirsam 2. Çocuk olur. Zaten 1. Yi yaptıysam da bu konuda kendime ve eşime güvenerek yapmisimdir.
Ya senin her düşüncen çok mantıklı gerçekten hemen evlenmek istiyorum diye evlenilmez bence de. Benim düşüncem iliski basladiktan sonra 2-3 icinde evlenmek dugunden 6-8 ay once nişan yazada düğün 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evlenmek isterdim evet
Bu ekonomide hayat şartlarında baba evinde rahat rahat hayatını yaşayan kişiyi borç batağına sürüklemeye gerek yok bence
Bulamicanda zaten ama kötunun iyisine denk gelirsim belki
Aynen bulamam
Öyle
Evliyim ailemi kurdum çok şükür acele etmemekte fayda var evlilik gerçekten zor.
Ne guzel maasallah
Bende istiyordum ama kafa dengi biri olmadı ve en sonuncu iliski cok yaraladı ondan dolayı vezgectim gibi
Hmm anladim
Sen vazgeçtin mi
Yok vazgeçmedim ama bu konuda ümidimi kaybettim diyebilirim. Hiç düzgün insan kalmadı ortada. karşıma düzgün biri çıkarsa evlilik düşünürüm zaten
Aynen öyle ümidim kalmadı benimde
:/
Yani mesala beni rahatsiz eden sey herkesin birbirinden beklentisi çok yüksek oluyor yani paragöz gibi geliyor bazıları. Evlilikte erkek olarak benim sorumluluklarım olacak tabii ki ama cogu herseyi erkekten bekliyor ve acgozlu bundan dolayı istemiyorum gibi
Evet beklentiler yüksek olunca insan soğuyor bazı şeylerden. Ayrıca kimse de doğru düzgün karakter yok. Herkesin aklı fikri cinsellikte benden bundan dolayı istemiyorum
Çünkü ciddi düşünen kimse yok sorumluluk almak istemiyor. cinsellik ön planda ve bunun nedeni de bazı kızlardan dolayı ilk bulusmadan birseyler yasiyorlar
Birde güçlü bağ kuramıyorlar yani birine sadık kalınmak istenmiyor bu olmazsa nasılsa başkası var mantigiyla hareket ediliyor bundan dolayıda ayrılıklar cok kolay oluyor
Aynen öyle. Bu yüzden herkesle sevgili de olunmuyor. Ve artık çoğu kişi birbiriyle yatıp kalkıyor.
Kesinlikle boyle :/
:/
Evde kaldık desenee 😃
Yani aslında öyle düşünmedim ama bazen de istiyorum 😂 yaşım 25
Yok ya şakasına diyorum😂
Ben de 21
Oo senin daha erken evde kaldım demen icin 😂
24 gibi falan evlenirsin
Yok ben şimdiden düşünüyorum evlenmeyi😂
Oo bune hız 😂😂
Sıkıldım bekarliktan😂
Vay vay 😂
Evlilikten beklentilerin nedir peki
Saygı sevgi sadakat ilk bakacağım şeyler bunlar.
Bunlar zaten olmazsa olmazı
Öyle tabi ki bunlar yoksa olmaz
Başka ne beklentiler varr
Eşimle birlikte her anı dolu dolu yaşamak. Bol bol gezmek, yeni yerler keşfetmek, kafa dengi olup herseyi birlikte yapmak. Vs vs mutlu bir evlilik iste ya
Oo gezme hayali güzelmiş mesala eşle birlikte yeni yerler keşfetmek çok hoş olurdu
Öyle tabi kii. Sevdiğim adam yanımda olsun onunla yaptığım hersey güzel gelir bana😌
Her yaz tatile gidilir 😂
Dimii ne güzel olur 😂
Ekonomik beklentiler ve cocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerin?
Tabii güzel kış tatilide güzel oluyor ama uludağ kar tepe gibi 😀
Açıkçası evlendigim kişinin ekonomisine de bakarım ama şöyle zengin olsun şunları şunları olsun vs diye şart koşmam
Çocuk açısından da en az 2,3 yıl düşünmem
Tabii güzel kış tatilide güzel oluyor ama uludağ kar tepe gibi 😀
Kış tatilini sevmiyorum pek
Düşüncelerin çok iyi gerçekten, kafa dengi birisin 🙂
Teşekkür ederim:)
Sen peki bu konular hakkında ne düşünüyorsun
Benimde tercihim yaz tatilinden yana aslında güneş havuz deniz gibi ama kışında olabilir benim icin bir kaç günlüğüne ama. Yazin ama en az 10 gün😂
Dimi bencedee. Deniz kum güneş havuz vs olsun yeter😂
Çocuk konusunda peki?
Benimde düşüncelerim aynı bu yönde herseyi eşimle yapmak isterim beraber tatillere gitmek arabamizla gezmek gibi
Evet öyle kesinliklee
Çocuk konusunda da 3-5 sene falan düşünmüyorum ve bir tane düşünüyorum
Hmmm
Sen kac cocugun olmasını isterdin birde illa cocugum olsun diye şartın var mı olmasada olur gibi mi düşünüyorsun
Bende en fazla 2 çocuk düşünüyorum. Bi kaç sene arayla
Olmasa da Oluru 2. Çocuk için diyebilirim ama bir tane çocuğum olsun isterim. Yani annelik duygusunu tatmak isterdim
Max 2 iyidir 😀
Düşüncelerin cok iyi gerçekten 👍🏽
Teşekkür ederim:)
Evet 2. Çocuk icin boyle düşünmek çok mantıklı bencede çünkü evladina iyi imkanlar sunmak gerekiyor güzel bakmak gerekiyor iyi yetiştirmek çok önemli sadece çocuğum olsun diye yapılmaz 1. Si bi sağlıkla doğsun 2. Yi sonra düşünürüm gibi düşünmek mantıklı
Aynen öyle kesinlikle. Zaten maddi manevi bakabilecegimize inanirsam 2. Çocuk olur. Zaten 1. Yi yaptıysam da bu konuda kendime ve eşime güvenerek yapmisimdir.
Kesinlikle cok haklı düşünüyorsun çok mantıklı bir insansın bravo 😀🙂
🙂🙂
Kariyer ve işle ilgili düşüncelerin neee
şu an da çalışmıyorum. Tekrar uni sınavına giricem 2 yıllık saglik okumayı düşünüyorum
Sonra da atanirsam çalışırım zaten
Sen peki ne düşünüyorsun bu konu hakkinda
Sağlık çok güzel bir meslek bir eş için 😀
Benim düşüncem eşimin guzel bir meslegi hoş olurdu tabii ki
Tabi olursa..
Peki eşininde çalışmasını ister miydin?
Anladım
İstemem esimin calismasini normalde ama kirada olursak rahat gecinmemiz icin calismasi gerekirdi maalesef 😏
Hmmmm
esim çalışıyorsa ve cocuk yapacaksak cocuktan once guzel bir birikim yapıp cocuk olunca en kotu cocuk okula baslayana kadar esim calismazdi
Senin dusuncen ne evlenince calisma konusunda?
Ben mesleğim varsa çalışırdım elbette. Ya da özelde uygun işler bulabilirsem çalışabilirdim.
Zaten hamilelikte ve çocuk olunca çalışamazdim
Evet mantıklı :)
Bencede : )
Peki Şu an ciddi bir iliskiye başlasan ne kadar sure icinde evlenmek istersin uniyi bitirip mesleğin olunca mi istersin
En azından üniyi bitirmek isterdim. Zaten bu süre zarfında da sevgililik süreci felan olurdu diye düşünüyorum. Hemen evlenilmez zaten
Ya senin her düşüncen çok mantıklı gerçekten hemen evlenmek istiyorum diye evlenilmez bence de. Benim düşüncem iliski basladiktan sonra 2-3 icinde evlenmek dugunden 6-8 ay once nişan yazada düğün 😀
Hangi şehirdesin bu arada?
Aynen öyle. Bence de hemen evlenilmez. İki tarafta birbirini güzelce tanımalı
Sivas sen?
İstanbul :(
Keske İstanbul olsaydı
Uzakmisiz bayağı..
Olur
Elbette istiyorum ama öyle biri çıkmadı
Evlilik sıkıcı bence ve gereksiz
Bende bulamadım