AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
kürt olmak suç değil. suç olan şerefsiz olmak. kürtlerle türklerin bir sorunu yok. ama teröristlerle var
Kürtlerin adı çıkmış yapacak bir şey yok insanlar o yüzden ön yargılı... Lakin doğudaki olaylar da bunu gösteriyor sessiz kalmayı tercih ediyorum
Sen bir insansın. Kürt lerin genel misyonu kötü diye bu seni kötü yapmaz. Boşuna gerilme. Her kürt pkk li değildir. üzme kendini.
Hayır canım kardeşim kürt olmak suç değil. Ama şu gerçek çoğu kürt görgüsüz ama aralarında iyiler de var. Sen de onlardan ol;) ( Ben de önyargılı insanlardanım )
şimdi kürt var kürt var eğer benim canım akrdeşim gibi bir kürtsen utanma ama birde Ay'ın karanlık tarafı var
suç sende değil tabi ki kurtum diyeceksin bunda millet on yargı yapıyorsa bu senin hatan değil o elebaşlarının hatası bazı insanlar kurtluklerini bilmiyor senin başın dik dursun kurt değilim ama seni anlıyorum
Kardeş bak ben akşama kadar karşımda diyarbakırlı kızla çalışıyorum ve samimiyim istanbulluyum. Haberlere ortalığı yakıp yıkana nasıl küfürler etti biliyormusun ben böyle kürtü başımun üstünde tutarım. Ama pkk yı destekleyen kim olursa olsun düşmanın
Kürt olduğundan neden utanıyorsun?
Bari Sen Yapma kendine.
Bir sürü kürt sanatçı, devlet lideri, sanatçı var.
Böyle düşünme lütfen.
o* cocuklari kendileri yahudiye benzeyince modern diyolar memelerini elletince hoş guzel oluyo daracik pantolanla gotlerine bakitirken iyi nsmaz bilmez oruc bilmez kalkmis kurde laf ediyo. sen kimsin de kurde laf ediyon got. boyleleri tam bir kirik sureceksin * ulkesinden. bu isi bu hale getiren medya ve mukemmel sanatcilarimizdir cezalarini bulsun picler
Bu senin suçun değil de kendini kürt olarak topluma lanse edip kürtlüğün arkasından hainlik çevirenlerin suçu ne yazık ki içinizdeki hainleri temizlemeniz gerekiyor bu görev size düşüyor.
Allah seni kürt olarak yaratmış kimsenin bunu değiştirme imkanı yok. Sen takma o insanlıktan nasibini almamış kişileri...
Ben de Kürdüm bunu utanmadan bağıra bağıra söylerim
Kürt olmak değil vatan haini olmak suç. Maalesef bu Kürtlere karşı önyargı o vatan hainleri yüzünden meydana çıktı. Onlardan önce yoktu böyle birşey ( Bir Türk olarak söylüyorum )
Sen bile kendinden benliğinden utanırken çevrendekilerden ne bekliyosun. Evet kürtler bazı şeylere sebep oldu ama kürt var kürt var melekle şeytan gibi düşün. Sen önce benliğini özünü layığıyla yaşat sonra etraftan saygı bekle
Bu ulkede yasamak istemiyorsan buyur gidebilirsin. sorun bu degil bir donup bak kimse sana git demiyor seninkiler ne yapıyor bir bak
Bende kürdüm ve allahın izniyle kürt öleceğim kürdüz Ölene Kadar kürdüz biz allahına kadar
Allahın gelsin la hayırdır?
@honoredgeridöndü ne hayırdır la olm?
İnsanlarımız bir türlü şunu anlamıyorrrrr herkes bir değillllll. Boşver arkadaşım sen kurunun yanında yaş yanması durumu senin ki. Allahım içi temizler gönülleri iyileri hep görür duyar.
bakma sen onlara...
Cevabi ben sana vereyimmi?
Cünkü kürtlerin 90% serefsizdir!!!
Yani Vatan hainligi yaparlar felan iste kürtlerin 90% böyle...
Ama sen onlardan degilse Vatanini seviyorsan TÜRKten bir farkin yok
Bugünkü sokak olaylarından sonra bölücülüğün ve nefret suçunun aslında hangi ırk tarafından kaynaklandığını anladık ve gördük.
Tabikide suç degildir, herkeş aynı kefeye konulamaz...
Mesele pkk danmisin degilmisin bu. Mesele olay cikaranlardan misin sagi solu yikanlardan misin degil misin. mesele bolucumusun degilmisin. Yoksa problem yok. Benim kürt arkadaslarim onlardan degil.
kürt olmak degilde ekmegini yedigin devletin polisine taş atmak askerini öldürmek senin için çabalayan ambulansı yakmak suç molotofla masum insanları yakmak suç
Takma kafana kardeşim milliyetin hiç önemli değil, hepimiz insanız önemli olan bu, sen benim ve benim gibi düşünen insanlar için hiç darklı değilsin, umursama 😊👍
Kürt candır. bu günler geçer elbet. Rahat ol kardeşim
Ben karadenizliyim. Elazığ lı bir kıza yaziliyorum su sıralar. Amacım onu kulllanmak değil. Eğer uyusursak direk evlilik teklif edeceğim. Fakat oda türk olduğum için benden çekiniyor. Ona değer vermicemi düşünüyor. Bakalım hayırlısı. :)
senin ve senin ırkına laf eden yok. Senin bana, benim sana bir üstünlüğüm yok. Utanma!
sizin ırk olarak tek suçunuz haksızlara bölücülere şerefsizlere prim vermeniz. Onları yok etmemeniz. Sizi parçalamaya çalışanlara çok çabuk inanmanız
Hiç aldırma ya ne düşünürlerse düşünsünler. Onlar gercek dost olamaz
Pkklı olmadıktan sonra insansın.
Ben de kürdüm heval :)
katiliyorum bak güzel kardesim ne güzel demis :)
Sizler TÜRKsünüz. Türkiye sizin ona sahip ciktiktan sonra gelin canimi vereyim size
Pkk lı olmayan tüm kürtler kardeşimdir
İte köpeğe yedirmicez he bide sakallı sahte müslümanlara..
TC sınırları içinde yaşıyorsak hepimiz TÜR'üz hevalnolar :)
TÜRK'üz *
türküm türkliüüme gurur duyuyorum kürtsen kurtlüğünle gurur duy kürtlere hizmet götürmeyenler bilgilendirmeyenler utansin
Herkezin aklı var anasının a*** var ırkla alakalı değil. Üç beş piç ortalığı karıştırıyor. Bunlara uyanlara lafım. Yoksa kürt ya da türk olayı değil. Yahudilerin oyunu bu işte. Anlayana.
tabii ki kürt olmak suç değil sadece pkk lı olmak suç pkk en çok size zarar veriyor zaten ama sizde bu olaylara sessiz kaldığıniz için bir nebze de suçlusunuz
Kardes kulliyetiniz zarar ne diyim ki terorle mucadeleye butce % 60 % 90 sosyal yardimlasmadaki pay elektirikk su bedava yurt burs bedava gene isyan esip asker polis vuruyosunuz
Benim en yakin arkadaslarim kurt ama ben bile bugunlerde isidci oldum adamlar resmen ulkeyi karistirsi hainler her tarafi yakip yiktilar gelde iside hakverme
Toplumun her kesimini bir arada yargılayamayız. Çok samimi kürt arkadaşlarım oldu dağdaki kesimle ovadaki kesim arasında çok fark var
Herkes sizin gibi düşünse bu Dünya daha yaşanılır bir hale gelirdi.
Şu bir gerçekki dağda olanı , sağdakine lojistik sağlayanı, provakasyon yapanı ve farklı fikirlere sahip olanı sevmiyorum
Bende sevmiyorum zaten.
Maalesef batıda öyle kurdüm diyemiyorsun halbuki doğuda öylemi.
kürt olmak suc değil. sen ırkın yüzünden değil davranısların yüzünden suclanabilirsin en fazla.
Baydınız. :S
pkk bitinceye kadar doğal olarak bu önyargı olacaktır.
Düne kadar kardeşce yaklaşımda bulunan birisiydim. Artık devir Değişti kahpe çocukları pkk lıların yüzde doksanı soysuz.
Her Kürt bir değil tabi ki ön yargıyla yaklaşılmamalı ve sen kotu biri değilsen utanmana gerek yok.
valla ben kürtlerden değil bölücü kürtlerden iğreniyorum said nursi ye hayranım misal ama kurunun yanında yaşta yanıyor bazan bu tarz bir düşünceye kapıldıgın için çevrende bu tarz yaklaşımlar oldugu için şahsm o dengesizler adına özürdilerim yani
heval bende utanıyorum. aynı şeyleri bende yaşıyorum. kendimi mimlenmiş gibi hissediyorum. özgürce düşüncelerimi söyleyemiyorum. Lakin kürt olmaktanda hiç utanmıyorum bu onurdur benim için
sizin beyinleriniz yanmış.. kardeş ne yapsak çare yok bende karşıyım emin ol sokaktaki çatışmalara
Heval meval ne ayaksiniz l*n siz teroristmisinz
hee ne yapcan geri kafalı hewal arkadaş demek dost demek
sen bu salaklara ne açıklama yapıyorsun. boşver. başa da bende utanıyorum demişsin başı kötü olmamış.
pkk kürtsen utan Ama Vatanını milletini türkiyeyi seviyorum diyen benimsemiş bir kürt isen Bağırarak söyle kardeşim
Laz'da benim, Çerkez'de ben, Kürt'te ben,
Bunlar aza, bunlar el kol, Türk Türk beden,
Ağzı olan konuşmasın bilmeden...
Sırada ki şarkıyı roboskiye armağan ediyorum, foşik tece.!
Şaka bir yana dünyanın hiçbir milletinden olmak suç değildir. Y
sacmalama kardeşim ne sucu peygamber efendimiz ne demiş hir bir ırkın birbirinden üstün yanı yoktur hepsi eşittir önemli kalbinden iyi bir insan zerresi tasıyabilmek
Kürt olmak değil asla pkklı olmak bir utanç.. Etnik kökenler birer renk olmalı utanç değil
Vatanını seviyormusun? Bölünmez bütününe zarar gelmesin istiyormusun? Eğer evetse cevabın gel bu tarafa kardeşim
Kürt olmak değil PKK olmak suç. Kimse ırkından dolayı utanmamalı. Birbirimizi sadece insan olduğumuz için sevmeliyiz..!
sorun kürt olman değil kesinlikle değil hemde bu yaşadığımız ortamla ve olaylarla ilgili birde insanların ön yargılarıyla
Sen temizsen icin temizse kalbin temizse biseyleri bu vatan icin anlamissan sen degil senin kulturunu kirletenler utansin.
Bak kardes kurt iyiside var kotusede var. Sen iyisen tammada kotuysen ben karismam. Pkk p.. c orgutu askerlerimi daglarda sehit ediyor. O.. r. p. c. ne olcak
Kusura bakma ben kürt olsam kürdüm demem çünkü gerçekten kürt diyince aklıma hiç olumlu şeyler gelmiyor siz çok güvenilmez insanlarsınız eğer türk kültürüyle büyümüşsen şanslısın...
Türkler cokmu güvenilir karısı cocugunu kesen tecavüz eden yobaz olan türkler degil dimi
İyi (kötü ayrımını yapmayı öğren cibiliyetsizlik yapma
Cahilce konuşmalarından seninde kürt olduğun çok açık söylediğin şeylerin daha kötüsünü kürtler yapıyor 9 yaşındaki çocuları evlendiriyor siz yakıp yıkan yobaz insanlarsınız kendinixi geliştirmediğiniz için yıllarca cahil kaldınız ve kalacaksınızda malesef hepiniz toplansanız 1 TÜRK etmezsiniz...
Gizli kullanıcı çok cahilsin kusura bakma.
sen oyle dıyorsun dıyarbakırdakıler oyle demıyor? hayırdır
Pkk li degilsen. hain degilsen.
kimseden bir farkin yok bu ulkede yasayan :-)
bende kürdüm iş gereği istediğim kıyafeti giyemiyorum olsaydı şalvar ile giderdim onların giydikleri elbise onların mı avrupa özentileri hiç olmaz ise bu elbiseler bizim öz benliğimize ait
Arabaları yakan evleri yakan senin milletin maalesef
Hepsi bir anadan çıkıp arabaları evleri yakmıyor.
milleti öyle şahsa demiyorum
Kurt olman sorun degil pkkli olma yeter utanman gereken birsey yok rahat ol :)
Sen neden kürt olmaktan gurur duymuyorsun? O zaman Allaha karşı isyan etmiş olmuyormusun?
Sorun kürt olmak değil sorun insan olamamak adam gibi adam olmak icin ırka dine aynı dile ihtiyaç yok insanın içinde olmalı içinde sıkma sen canını
Birde insanların ön yargıları hep cahillikten
Cehalet, kullanıldınız hiç birinizde ne oluyor demeden.. Vatanın suyu elektriğiyle planlar yapıp asker öldrüdünüz, milleti haraç kestiniz, huzur bırakmadınız.. Bilmiyorum, Kürt, o da insandır, ama uzakta olsun
İste senin gibilerden bahsediyorum söyleigin seylerin hic birini yapmadim, ailemden de hic kimse yapmadi ha benim soyum yapti mi yapti evet hala da yapiyor ama benim ve benim durumumda olanlarin sucu ne gercekten de kurunun yaninda yaşta yanarmis.
Atalarım hiçbir zmaan bos söylemez, yanar.. Bunlar olmadan bastayken '' sizin gibiler '' dernek koalisyon bişey kursaydılar, seslerini insanlara anlatsaydılar, aslında bunları yapanın kim olduklarını çıkartsaydılar orytaya, biz de kürtleri değil o insanları dışlasaydık.. ama görünen ki, her sıkışan daga çıkıyor bize zararı dokunuyor... Cahillik, bişey diyemiyorum, hayrlısı olsun
sen kürt olduğun için utanma.. bakış açıları değişenler insan olamadıkları için utansın..
Kürt olmak suç değil onu şiddete dökenlerin yaptığı suç