AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gayet doğal kardeşim bende kürdüm Kürt kızıyla evlenirim. Biz birbirimizin dilinde en iyi şekilde anlarız çünkü duygularımız birdir.
Herkesin kendi tercihi. Ben de geleneksel bir doğuluyla yapamam sanırım.
Bence tuhaf herkes herkesle yapar gibime geliyor yeterki sevgi olsun
Yani şimdi senınle ben nasıl yapayım örneğin? Atatürkçü birisin bende kürtçüyüm biz nasıl anlaşalım hadi bız anlaştık diyelim aileler cocuklar
Ben seninle evleniyorum ailenle değil ailene karşı bir saygısızlık yapmam bana karşı saygısızlık yapılmadığı sürece
Kürt olan Atatürk’e düşman mı oluyor nasıl bir algı bu
@SonLoveBükücü atatürkü sevmiyorum
Yani saygı duyuyorum ama sevgı yok ıcımde
Atatürk’ü sevmeme sebebin nedir acaba?
Haksızlıklar yaptığını düşünüyorum kürtlere zamanında
Atatürk mü yaptı bunu peki
Şeyh said *** İçindir.
Ama kendin gibi biriyle daha mutlu olmaz mısın senın kafa yapında senin gibi düşünen ne bılım
@SonLoveBükücü sizde biliyorsunuz herşeyi de neyse
Ben aşka inanan biriyim ben karımla siyaset veya eski gündem için evlenmiyorum ben onunla yuva kurup mutlu olmak için evleniyorum ailem olsun diye ama gelipte kahvehane arkaşlarımla yaptığım muhabbeti onunla yapmam
Bende aşka inanıyorum evlilik sadece ihtiyaçları karsılamak ıcın yapılmıyor ben sevdıgım adamla bır konuda uzlasamayacaksam 2 sohbet edemeyeceksek ne anlamı var evliliğin
Ben sohbetimi ederim ama eşimle siyaset konuşmam eğer kendisi konuşmak istiyorsa gitsin kendisine yoldaş bulsun Apo’yu pohpohlasınlar açıkçası Atatürk’ü sevmeyen biriyle de zaten olmaz Bencede
Apoyu pohpohlamak ne ya ne alaka kımseyı sevmek zorunda degılım ben saygı duyuyorum dediğim gibi bırcok arkadasjm var ama düşüncelerimi değiştiremezsin hala onurlu yaşayan insanlar var
Benim bildiğim tek şey bir kadın olarak bana seçme ve seçilme hakkını vermiş olması. Hür bir şekilde yaşayıp hür bir şekilde giyinme hakkı vermiş olması. Belediyecilik, muhtarlık, cumhurbaşkanlık gibi mevkilere aday olma hakkı vermiş olması. Bir kadın olarak bana eğitim hakkı vermiş olması. Yine bir kadın olarak bir başkasının 5. Karısı olmak yerine teklilik esasıyla resmi nikâhı şart kılarak beni insan yerine koymasını biliyorum. Kısacası şu an seninle bile mesajlaşabiliyorsam verdiği bu haklar sayesinde bunu yapabiliyorum. Bu adam çok şey yaptı ama yaptığı hiçbir hata artılarından fazla olmadı.
Onurlu insanlar evet doğru ama biz Türk vatandaşı olarak bu ülke sınırları içerisinde yaşıyoruz bundan gurur duyulması gerek şayet istemiyorsan cebinde kullandığın paranda Atatürk var okula istiklal marşı okundu Türk kimliğin var yani bunlarsız bir hiç oluyorsunuz bunları elinizden alırsak geriye kalacak şey ne olur ne toprağınız kalır nede bir vatanınız iyi düşün ve ülkeni sev özellikle bize bu günleri yaşatan Atatürk’ün nasıl bir komutan olduğunu da araştır
Saygı duyduğumu ifade ettim hanfendi ama başka bir şey beklemeyin. İsterseniz bende birşeyler anlatayım.. Kurtuluş savaşında elin gavuruna karşı beraber mücadele verdiği insanlara ihanet etti, Kimliğimizi , benliğimizi , elimizden aldı. Anadilimizi yasakladı, bizleri elinden geldiğince sürmeye çalıştı, Dersim katliamında suçsuz gunahsız bebeklerin, annelerin üzerine bomba yağdırdı kimyasal zehirler attı. Daha devam edeyim mi yoksa siz mi getirirsiniz? Ders kitaplarında okuduğunuz 3 5 tatlı şey 30 milyon insanı yok etmeye çalışmasıyla kıyaslanamaz. Bu affedilemez.
Yani kültürel farklılıklar sorun yaratabilir bence normal bir istek
Değil. Gelenek, görenek, kültür çakışması olmaz.
Kürt kızları alışmış Kürt erkeklerinin koca y*rraklarına normaldir.
Değil herkesin kendi tercihi kendi zevki kendi seçimi
Hiç de saçma değil. Bu ırkçılık da değil. Kültür çatışması diye bir şey var. Ben de zazayım mesela Zaza birini istiyorum.
Sen nerelisin
Diyarbakır sen?
Kars
Gızlıdrn cıksana yazayım
tamam
Cok doğal bende öyle düşünüyorum
Kürde hiç benzemiyorsun.
Azeri göçmeniyim zaten ama vanlıyım asimile olduk kürt çoğumuz
Tarihçinin dediği gibi, ırklarımız karışık değil, karmakarışık.
Kürt sevgilim vardı çok ta iylydik her türlü
mantikli bende kurmancim 😂
Yoo değil. Sana kürt gider zaten.
Saçma Türk le Dr yaparsın
Saçma
Kürt sevgilim oldu ama böyle düşüncesi yoktu hiç
Bence bu senin kafanda tasarladığın ön yargın
Buda ayrı ırkçılık.
Ayy popom
Sakin
Yaparsın