Islamda İnsan hakki?

Merhaba arkadaşlar burada dini bilgisi olanlar var mı acaba? Şimdi bana eziyet eden , iftira atan , arkamdan konuşan eşimi doldurup neredeyse boşanma derecesine getiren görümcem, hem eşini aldatan telefonla başka adamla konuşan görümcem namaza başlamış kur'an kursuna falan gidiyor. Bunca kötülüklerden sonra hala mutlu yaşıyan eşide nasıl ona hizmet ediyor ama Allahdan bir ceza bulmamış. Şimdi namaz kılıyor tutalım tövbə etmiş Allah onların yaptığını afmi edecek? Peki bana yapılanlar? Hamilə hamile beni annesi ile bir beni boşanıyorlardi hamile zamani ne kadar stres geçirdim eşim bana karşı köpek gibiydi şiddet gösterdiği oldu onalrin dolduruşuna gelib. Kaç gün beynim şu soruyla meşğul. Bazi insanlar için her şey kolay değil mi? Bu kadar haksızlık zülm yap cezanı bulma sonra namaz kil tüm günahların af olsun bu haksızlık değil mi? Kedisi eşini aldatmış ahlaksız yapmış ama mutlu yaşıyor başkalarına ahlak dersi veriyor benim suçum olmadan her eziyeti yaptılar. Ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum bu dünyada o dünyada da çekmelerini istiyorum görümcemin kaynanamin ama onalrin Bunca yataklarına rağmen mutlu yaşadıklarını gördüğümde umudumu kaybediyorum.

Islamda İnsan hakki?