Güncellemeler
+1 yıl
Babam annemi aldatıyor. Aynı kadınla belki 10 kere yakalandı. Her seferinde adı "son şans". Zıçarım sonuna da şansına da. Bir insana 500 kere şans verilmez
Babamı her yakaladığında "Bu sefer kesin bitti."diyor. Ben inanmayınca, ciddiye almayınca bana kızıyor. Sonra en kötü birkaç gün küs kalıyorlar, annem türlü bahanelerle affediyor. Yok hayat zormuş da, yok benle kardeşim sorunluymuşuz da... Bir insanda zerre kadar gurur olmaz mı ya? Bugün yine çok büyük konuştu,"Artık dönüş yok."dedi, birkaç saat sonra bir baktım mutfakta babamla baklava partisi yapıyorlar. Babam hiçbir şey olmamış gibi evin içinde türkü çığırarak dolaşıyor. Midem bulanıyor artık. Babamın hiçbir şey olmamış gibi davranmasından, annemin bu kadar zavallı olmasından bıktım. Resmen benimle, kardeşimle oyuncak gibi oynuyorlar. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım ben?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocukken benimde piskolojimle oynamışlardı aileler niye böyle
Anan gibi olucaksın sende baban gibi birini bulucaksın
Bir insan en cok nekadar sacmalaya bilir cevabının canlı örneğisin. Seni tebrik ediyorum.
Bunlar hep kesinleşmiş örnekler
Uzuldum sana la nasil bir ortamda büyüdün.
At gözlüğü olmayan bir ortamda
Allahtan gouklerim varmista. O pis ortami gormemisim o vakit korumuslar beni
Etrafında olanı biteni görmemişsin demek anan baban neler yapmış hey gidi hey
Heeee son yorumunda kisiligini on pilana cikardi. Kutlarim seni tuyude dikktin. Hayatta basarilar diliyorum sana 🤣
He aynen elli adamın bebesi
ama haklilik payi var gorus sahibinde... genelde kizlar babalarina benzéri bulmakta ustalar
Anlatamazsın bu at gözlüklü insanlara kardeşim uğraşma
🤣🤣🤣 tencere kapak oldunuz ekleyin. Birbirinizi siz.
Sen sus elli adamın bebesi git kuran oku
Orspdan Ospi katilden katil hırsızdan. Hırsız. Kimsede özgür irade yok zaten her armut dibine düşer. Zihniyetiz bozuk sizin
Sendende pek bir şey çıkmaz zaten merak etme burada karı kız kovala 31 çek millete yalakalık yap 😂
O isi senin zihniyetinde ki insanlar yapar. Anonimus
Doğru biz hep yanlışız siz doğrusunuz herşeyi yapar kitabına uydurursunuz
Okadar sığ aptalsın ki isme ve fotoya bakıp beni muhafazakar sanıp git kuran oku sen diyorsun. Oysa mizah amacli foto be isim kullandığımı anliyamicak kadar aptal oldugunu ispat ediyorsun. Asiri bos birisin. O kafa ile buraya nasil girdin diycem de. Onu bile baska biri uyelik alip sokmustur seni sen akil bile edemezsin :)
KS yetkilisi arayan da babam zaten git ağla adamlara yala 😂
İnan bana mevzu sen degilsin
Takipte kal anlarsin
Senin gibi enbesili sikayet etmeye bile ar ederim.
Hadi bakalım görelim
Doğru sen zekisin ben hiç anlamıyorum nickinden resimden insanlardan sen kral sen zekii 😂
kardeslerim zaten toplum sinir harbinde, herkes kavga edecek yer ariyor.. Bu kadar bos bir konuda bile birbirimize ofke kusmayalim.. Birbirinize oyle hakaretler etmissiniz ki uzuldum. Birbirinizi tanimiyorsunuz bile. Hadi barisin.
Ben annemle babam kadar geniş değilim. İhaneti affetmem
Yapacak bir şey yok evden ayrılana kadar bekle. Yaş kaç senin
İyi awk şimdi git iş bul
Baban capkinlikmi yapiyor
Keşke derdin derdim olsa