Muhafazakar ailede yetisenler iyi bilir sıcak günlerde don atletle durmaya anne veya babalardan tepki gelebiliyor.
Siz evinizde giyim konusunda rahat mısınız?

Muhafazakar ailede yetisenler iyi bilir sıcak günlerde don atletle durmaya anne veya babalardan tepki gelebiliyor.
Siz evinizde giyim konusunda rahat mısınız?
Soruda çelişki var. Rahatım, çünkü gerektiği gibi giyiniyorum. Atlet veya şortla aile bireylerinin karşısına çıkmak beni rahatsız eder. Muhafazakar da değiliz. Medeni gibi giyiniyoruz, hayvandan farkımız olsun (ki aynı medeniyet onları bile giydirmeye başlamışken). Sorduğun rahatlık hangisi bilemedim. Benim rahat anlayışım, bakışları üzerime çekmeyen tutumdur. Giydiklerim beni rahatsız etmiyor ki :S
Bizde herkes don atletle dolaşır. Hiç birimizin de umrunda değil. Niye umursamayalım ki. Saygıyı başka şekillerde gösteririz. Muhafaza dedikleri bir kültür ve anlayışa sahip değiliz, bizi ilgilendirmiyor.
Herkes dikkat etmeli. Bence ayrımcılık oldumu daha kötü oluyor vay efendim bu erkek diye neden bu kadar rahat falan filan kargaşa alır başını gider
Vesselam
Karışan bir ailem yok fazla.. Belli sınırlar vardır onlara dikkat eder kendimi taşımayı da bilirim.. Beni tanır bana güveniler.. Keyifli geceler..
Cevap
21Cevap
İstediğim gibi giyiniyorum öyle saçma kurallarımız yok
Abim ve annem ile yaşıyorum
Abim işe gittiğinde perdeler örtük olduğu surece hiç etmem annemden çekinmem sonucta
Ama evde abim varsa eşofman tişört olurum mutlaka
Şort etek vs giymem
Ama abimde evde boxerla gezemez mesela
O da eşofman tişört takılır
Çok dindar ya da muhafazakarlıktan değil de ben öyle alıştık
Öyle uygun buluyoruz
Size danisabilir miyim
Tabi buyrun
Buradan olmasa
Anamlarda kaldım dün. Dizimde şort ve tshırt var üstümde.
Onlar bana gelırse dıkkat ederler , giydirmem evimde şort falan 😂 şamarı asıldımı şırıltısı yeri göğü alır heee 😂😂
Evet yazın çok sıcak mesela tişört giyemiyorum akşam odama çekilince giyip uyurum sabak kalkınca tekrar değiş🙄aslında evde kimse de yok babam birkaç defa kolsuz giyiniyorum diye surat yapınca ben de giymedim. Dikkatliyim daha doğrusu biraz baskı sonucunda oluşan bir dikkat😅
Anne tarafında kimse bişey demez diyemez istediğimi giyerim saygısızlık veya ayıp giyimle ölçülen bişey değil kıyafetiniz karakterimizi belirlemiyo çok sıcak olabilir mini bi şortta giyerim öyle babamın yanına da giderim yani kızar mı evet ama umrumda olmaz açıkçası giyimin kendi bedenim istediğimi giyerim cevabını da veririm herkesin kendi fikri 🧚🏼♀️💖
İnsan rahatlığı kendi evinde bulamayacaksa kendi evi gibi hissedemeyecekse o cocuk neden dunyaya getirilir? Bunun medeniyetle hicbir ilgisi olduğunu dusunmuyorum. Olmasi gereken isteyen istedigini giyinir kimse de kotu gozle bakıp yadirgamaz, yadirgamamali, kisitlamamali. Çıplaklık veya camasirla gezme konusu haricinde.
maalesef ki rahat olamıyoruz aile evinde ben hiç rahat değilim şahsen annem hele
Muhafazakar ailede yetişmedim ama yine giyimime dikkat ederim. Atlet ile gezerim ama dona benzer kıyafetler giymem. Aile büyüklerine saygısızlık olur bu durum
Dikkat etmemi gerektirecek bir giyim tsrzım olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda daha önce de bir uyarı almadım
Nerede nasıl giyinilmesini gerektiğini bildiğim için ailemden evde veya dışarıdaki giyimim için böyle bi uyarı almadım.
Evde de kısa kollu tshirt ve eşofman/pijama giyerim. Evde tayt da giyerim.
Sınırı bilmeli.
Evde bayan varsa misafir vs uzun eşofman giyerim kız kardeşi olanlar beni iyi anlar ben rahat edemiyorum ama mecburen alıştım özellikle yaz aylarında.
Hele bi etmeyelim, iki erkek kardeşim bi de babam var :D laf dalaşına girmeyi gözüm kesmiyor
ailem karışmaz bana çıplak dolaşmadığım sürece :D
Ben zaten yalnız yaşıyorum. Bazen evde bunalır kız kardeşim gelir bende kalmaya. Yani rahatız ikimiz de. Kimse kimseye karışmaz
Çıplaklıkta keramet yok
Ben tek başıma yaşarken bile donla dolaşmıyorum evde.
Aile evinde hiç dolaşmam
Tekim o yüzden kıyafetsiz bile duruyor bide bu sıcakta hiç giymem ama kıyafetsiz de çok sıkıntı çarpıp duruyor kalkıyor sürekli
Evet dikkat ediyorum. Basma etek ve bol tişört giyerim
Dikkat etmeme gerek yok çünkü erkeğim erkeğin dikkat çekici bir tarafı yok
Ediyorum tabi, yurtta donla uyunurdu ama evde olmuyo. :D
Giyimime nerde ne şekilde olması gerekse öyle giyiniyorum.
yoo gayet rahatım şu an mesela mini şort ve askılıyla oturuyorum bacak bacak üzerinde 😀
Sürekli giyimime özen gösteririm. <3
Henüz şort bile giymiş değilim ben..
Etek giyeyim diz alti kizarlar tayt giyeyim evde yine kizarlar v yaka kare yaka giyeyim evde kizarlaar sifir kol giyeyim evde kizarlar.
Fazla müstehcen veya aşırı dikkat çekmemek şartı ile; şort atlet giymek problem değil bence…
Tişört kapri benim için uygun
şort ve tişort giyer geçerim
her yerde giyinmeme dikkat ederim
Her zaman rahattım
tabiki
Ederim
Hayır dikkat etmem
Bikiniyle bile duruyorum yazliktayiz çünkü
Gayet rahat oldum her zaman
Rahatlıktan kastın ne
aile yanında dikkat edilmeli zaten bence
tek yaşadığım için problem yok..
Donla geziyorum. 😂
😀😀
Benim gibi rahat olan eş isterim kendime. Kendi evinde müsaitken donla gezecek biri 😂 bir şey demiyorlar ama ne yapim 😂
evet dikkat ediyorum
Malasef çok dikkat etmeme rağmen taciz etildim
Kısmen
Rahatım
Istediğim gibi giyiyorum
Hayır
Guzel soru
Mecburen dikkat ediyoruz yani
Muhafazakar dediklerinin alayi o.
Dikkat ederim
Fazlasıyla
Rahatım.