annem öldü. babam eve gelmiyor.15 bin emekli parasi aliyor 2000 lira yemek parasi gonderiyor kardesımle. ev boktan gidiyor. haliyi yikatcam para yok diyolar, merdiven istiyorum hortum istiyorum para yok diyolar. hepsini halam gile goturmusler getirmiyolar. yeniaini de almiyolar.30 yasindayim annem hastaydi isten ayrildim ekime kadar ise giremem. calismak zorunda da degilim. halalarim nasil calismayip bizee kufredip babamin parasini zaptediyolarsa benim hakkim daha cok. sinavlarim var ev isı mi goreyim yemek mi yapayim sinava mi calisayim 2 kurus para icin kavga cikarip depresyona mi gireyim hicbisey bilemiyorum. tüm ýük bende. bunun adli yolu var mi? babam eve bakmiyor napabilirim bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
nolur Allah rizasi için bosey diyin bu işin adli yolu var mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 yaşındasın?
Ne okuması, ne çalışması?
Bul kendine bi koca, unut baba evini.
dalga gecme valla bak kotu konusurum. koca yok. kimse beni almiyo. kpss calisiyorum. babam evde kalmis halama yengeme para yedirmek zorunda degil
Dalga geçmek mi? Ben ciddiyim.
Babandan kurtulmanın tek yolu koca bulmak.
denedim olmadi. halalarim bana evde kalmossin babanin basina bela olmissun diyolar. oyle ssesiz sakindim. bela olmam babamin parasini yemekmis. sevgili 1 tane buldum. annem ölende beni terketti. kimse beni almiyo anlamiyomusunnn. sessiz efendiyim diye skıcıymisim
Sen yanlış yerde arıyorsun.
Kendini sal cidden her yerde bulabilirsin.
Hedefin koca evinde huzura ermek değil, evlenip babandan ve onun bok çukuru ailesinden kurtulmak.
babam bana bakmak zorunda. heronume gelenle evlenemem. amacim evlenmek değil
30 yaşındasın, kusura bakma ama hiçte zorunda değil sana bakmak filan.
Sen reşitsin. Baban bir birey, 30 yaşına gelmiş kızına bakmak zorunda değil?
ama maasi bana kalcak bu bir. ikincidi ise evde kalmis halalarimada bakmak zorunda değil
1. si yeter, yetmez bu onun parası. Ömrü boyunca çalışmış ve emekli maaşı.
2. si bu onun tercihi.
cocuga bakmiycaksan getirmiyceksi dunyaya. es. sek gibi bakmak zorunda. o parayi halalarima tikacam
30 yaşındasın diyorum sana, çocukluğun mu kaldı senin?
para yok ekmek yok nolcak
Para desteğinde bulunabilirim
benim senin parana ihtiyacim yok. babamdan alirim onu soyle. sikayet edeersem sonuc alirmiyim
Alamazsın bir neden yok şikayetin çok zor
niye zor olsun
Bilmiyorum ben o zaman
Çalışma imkanın var mı
kafami kaşiycak vakyim yok sen ne diyosun. evde kalmis halam gitsin cal8ssin babam bana bakmak zoeunda. o kadar para nereye gidiyo
Ee o zaman başına bela ol git al paranı alabiliyorsan
nasil yaparim. akil ver
Ee sen şimdi onun kızı değil misin şikayet falan edebilirsin hatta tehdit et onu
tehdit ediuorum diye 2000 gonderiyo. sikayet etsem sonuc alirmiyim?
Alırsın tabiki de senin baban sonuçta sana bakmak zorunda
30 yasindayim ama
Ciddi misin ee sen 18i geçmişsen ssns sen kendin başının çaresine bakarsın derler yani şikayet etsen de boş
ama kızım. devlet iş mi veriyor. bu ne saçmalık yaa
Kendin iş bul derler
kpss calisiyoz heraldee
Ee yapacak bir şey yok
Babana ulas konus
kufrettim en son. ne konusacam eskiden yengeme halalrima yediriyodu simdi daha cokk azdii.
Bir aile büyüğü ile konus
babamin tarafi hepsi oroapu cocugu. onlarla konusamam. zaten onlar babami dolduriyo para vermesin diye
Sebebi nedir ama
sebep yok. babam ise gectiginden beri m. al gibi kullaniyolar. okumamizi istemiyolardi. hic iyiligimizi istemediler. babannemin tek derdi babamin parasini halalarima amcalarima yedirmeai oldu. kucukken bi silgi bi corap isterdik. babama alma diyolardi. biz istemeden hicbisey alinmadi. babmda hep gonulsuz alirdi burnumuzdan getirirdi
amcalarima yapamiyolar ama
Kral nereden emekli baban 15 bin alıyor
karayollari.15 bine yakın işte. en az 9000 aliyor. bi tane evde kirada
Kral ben ilk defa böyle bir şey duydum general emeklisi o kada almıyor 😅😂
ogretmen 11-12 aliyo ama. sende amma cahilsin. bi arastir. bunu gec. bana akil ver
Kral hangi emekli öğretmen 11-12 alıyor? Daha temmuza kadar maksimum 12 k alıyordu öğretmenler ki bu dediğim 1/1 olanlar
Ne ekonomiden anlıyorsun ne çalışmaya niyetin var. Soru soruyorsun cevap veriyoruz mal olduğun ortaya çıkınca kızıyorsun
yav bi sus. emekli demiyorum. beni ugrastirma. sus yeter. zaten sinir olmiaim. cahilsin kabul et
Aynen kral 30 yaşında işsiz olan Türkçe bile konuşamayan sen cahil değilsin. Psikolog olan ben cahilim.
Düşük IQ ürünü.
ma. l sensin senin gibi boş degilim. basimi kasiycak vaktim yok cahil
Ahahahah gtmle gülüyorum devam et kral
eş. sek de diploma aliyo artik. o da seen
edepsizlik etme defol yüzsüz pez. ecvenk pPıskolog. kufrumu algiliyosan onemli degil hangi dilde konustugum şem. panze
gtunu sksinler😂i. bnee