Aile & Toplum Bugün bayağı sıcak var, sohbet edecek var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bugün bayağı sıcak var Sohbet edecek kimler var? Güncellemeler+1 yıl Bugün bayağı sıcak var Sohbet edecek var mı ? Bugün bayağı sıcak var, sohbet edecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl çünkü mevsimlerden yaz Temmuz sıcakları Ağustos da böyle geçecek 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İstersen buyur sınırları içerisinde sohbet edelim 0 0 Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. hava sıcak diye mi? soğuk olsa sohbet edilemiyor mu :) 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl beyler bu tipler ikinci cümledeiban veriyorum para at diyen güzel kardeşim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle ama sıcak güzeldir soğuk olmasından çok daha keyifli zaman geçirtir. 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hergün sicak piştik 😑 3 1 Yorumla MekanınSahibı0061 +1 yıl Pişik olursun 😀 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her türlü sohbete varım işim yok zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben Normal insan arıyorum aklıma hangisi yatarsa onunla konuşacağım Yorumla gacar4886 +1 yıl Merak etme bende normal insanım ama edeceğin sohbetin konusu önemli Yorumla Soran +1 yıl Sohbet edelim derken herkes Bela altına düşünüyor başka bir şey düşünmüyor Yorumla gacar4886 +1 yıl Bence zevkli bu konu ama sen bilirsin Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Korkma yüz kişi bulursun burada abaza cok 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Serin sohbet lazım sana ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sıraya gir ve randevu al 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye seninlesohbet edelim, bişi söyle değerlendirelim Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel bahane 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet öyle maalesef 0 0 Yorumla
XXXXİXİXİ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Sohbet ederiz ama sınırları aşmadan 0 1 Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl Var dedik ya Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Gözün doysun 17 kişi yorun yapmış hala sohbet yapıcak biri var mı diye soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Içinizden bir kişi seçeceğim Benim acele etmeye gerek yok Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yarışmacı arkadaşlara başıralar dilerim Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. Nasıl sıcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
çünkü mevsimlerden yaz Temmuz sıcakları Ağustos da böyle geçecek
İstersen buyur sınırları içerisinde sohbet edelim
hava sıcak diye mi? soğuk olsa sohbet edilemiyor mu :)
beyler bu tipler ikinci cümlede
iban veriyorum para at diyen güzel kardeşim
Öyle ama sıcak güzeldir soğuk olmasından çok daha keyifli zaman geçirtir.
Hergün sicak piştik 😑
Pişik olursun 😀
Her türlü sohbete varım işim yok zaten
Ben Normal insan arıyorum aklıma hangisi yatarsa onunla konuşacağım
Merak etme bende normal insanım ama edeceğin sohbetin konusu önemli
Sohbet edelim derken herkes Bela altına düşünüyor başka bir şey düşünmüyor
Bence zevkli bu konu ama sen bilirsin
Korkma yüz kişi bulursun burada abaza cok
Sıcak: ''Ben n'alakaq?"
Klimayı açtım ohh mis 😂😂
Sıcak olmasa etmicen mi sjsj
Serin sohbet lazım sana ama
Sıcakla sohbetin ne alakası var la
Havayla ne alakası var mk
Yandım söndürenim yok diyor şair burada
Sıraya gir ve randevu al
Niye seninlesohbet edelim, bişi söyle değerlendirelim
soğuk şakalar yapma lütfen sıcak havada
Burdaaa.
Güzel bahane
Evet öyle maalesef
Gel edelim
İşteyim çalışıyorum
Çook
benn varım
Sohbet ederiz ama sınırları aşmadan
Var dedik ya
Olur
Olur
Gözün doysun 17 kişi yorun yapmış hala sohbet yapıcak biri var mı diye soruyorsun
Içinizden bir kişi seçeceğim Benim acele etmeye gerek yok
Yarışmacı arkadaşlara başıralar dilerim
Yasin kaç
Kac yasindasin sen
sohbet edebiliriz
Nasıl sıcak
Burdamisin
Ben varim