Güncellemeler
+1 yıl
Yaa bu ne sıcak böyle , ben böyle sıcağı ne Fransa'da ne Almanya'da ne de Belçika'da görmedim çünkü daha önce
oralara hiç gitmedim 😂😂
Laa iyi ki sevgilim filan yok bu sıcakta kim buluşmaya gidip vakit geçirecekti... kendimi teselli ederken ben 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
oralara hiç gitmedim 😂😂
Laa iyi ki sevgilim filan yok bu sıcakta kim buluşmaya gidip vakit geçirecekti... kendimi teselli ederken ben 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sevgilim olsun da ben yanmaya razıyım.
Yooo demiyorum pozitif kadın.
Akşam 8 ve sonrası görüşüyoruz. Mekanlar klimalı , arabada da klima var tamam işte
Eyvallah reisss 😂 boş ver sen beni düşünme 😂 ben böyle tek tabanca takılıyorum 😂 oyuzden bize sıcak koymuyor 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Kaç para laynnnn bir klima 😂😂 valla bu sıcaklarda erimezsem başka zaman erimem 😂 çok tatlıyım ya o bakımdan 😂
Olsun yaa cehennemde bile buluşmaya razıyım yeterki olsun ama yok
Niye yok biliyormusun genç adsm
Niye
Çünkü parayı değil miktarını konuştuğunuz için 🤣🤣
Çocukluğundan kurtulmuş birlikte yol yürünecek birini bulamadığım için güzellik o kadar denemem oldu ki aklın almaz hele bir tanesi arkadaşlarla selvi çekinirken ordan geçen bayan yüzünden bitti
Selfi””
Valla olsun da ben giderim sıcaklık önemli değil yeterki olsun ama bil bakalım ne eksik 😌
Tabiki sevgili 😂 hemen birbirimizi teselli etmeliyiz 😂
Aynenn öyle gel sarılalım ya 😃
tamam pikiii 😊 sarılalım
🤗🤗🤗🤗
Kendimizi böyle teselli ediyoruz işte aynen😅🤣
Valla ya kendimi teselli ederken ben 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Yazık be yaa öff kimse sevmedimi seni erkek milleti mal yemin ediyorum😆ama sizde de kabahat var😅
Hı hııı 😂
Bende ne kabahat var 😂 peki
Bilmem orasını vardır bir kabayatın😅
hatasız kul olmaz hatasız kul olmaz, hatamla sev beni
dermansız dert olmaz, dermana sal beni
kaybettim kendimi, ne olur bul beni
yoruldum halim yok, sen gel de al beni.😂😂
Sevgili olmadan olur mu yaa, akşam iyi geceler sabah günaydın msjları bir araya gelirsin el ele tutuşur başbaşa kalırsın. İnsanın sevilmesi sevmeso çok güzel bir duygu...
Biri olsa da buluşmam, gitmem ki banane, buluşacak başkasını bulsun. 😀 Ben ona kiralayayım hatta, onla buluşsun benle evlensin. Uğraşamam dışarıyla mışarıyla şimdi. 😀
Yok ben demem , buluşurum 😍
Öyle deme... Sevgili hem ateşler, hem de serinletir. Yok öyle hava civa sebeplerle randevudan kaçmak. Ponçikler kaçmaz, sen de kaçma...
Sevgilim olsunda buluşmaya giderim can neden gitmicekmişim Helede senin gibi güzel bir sevgilim olsa koşarak giderim 😍😍
Sevgili buldukta kışı bekliyeceğiz.
Sonbahar da olur hava biraz serinler
Basit is sicak falan gidilmesi gerekene her turlu gidilir...
dün öyle demiyodun dün uzaktan jet gecse s400 füzesiyle vurup indirecek kıvamdaydın :)
Ben demem bulusurum. hic sevgili bekletilirmi keser çüçunü demedi deme bekletmem
Buluşmak falan sıkıntı değil de sevgilim olmadığı için ne üzgünüm ne mutluyum. Nötr yani.
Olsun da cehenneme bile yalınayak koşarım der mişim 😂😂😂😂
Yok keşke olsa da beraber serin yerlerin hesabını yapsak
Sevgili fedakarlık ister yani ben bu sıcakta da giderim kışın ortasında da giderim yeter ki olsun
Bu sıcakta evde çıplak oturacaksın. Ha manitayla oturulur mu, sanmam. Daha sıcak basabilir...
Sadece sıcak değil gerekçem, aynı zamandan sevgiliyle uğraşamam zaten
Sevgili değilde havuza gidilirdi
Aynen gidilirfi de çalışıyoruz nereye gidicez Allah aşkına 😂 zalimsin hayat 😂
Pazarda mi calisiyorsun zalimin kızı kendine bir iyilik yap pazar günü 1 günde olsa tatil yap hatta ben pazar günü çalışıyorum akşam üstü gidecem...
Yok ya çok şükür hafta sonu evdeyim ama denize daha gitmedim kısmet olmadı diyelim bu ayın sonunda izne çıkınca kısmet olursa gideriz
Bayramda tatile gidemedik demiyelim de Güngörenden ayrılmaya gönlüm el vermedi diyelim 😂😂
Bağcılar Güngören den mi 🙂🙂
Evet
Yakinmisiz bayaa
Öylemi sen nerde oturuyorsun
Başakşehir 🙂
Evet yakınmış
Demiştim yakinmisiz baya
Aslında daha da yakın insanlar var burada tanıdığım bir kaç kişi birisi gungorende oturuyormus diğeri bahçelievler birisi parselller birisi Çamlı kahve ama şahsen tanusmiyoruz ama. Ben onlara komşu çocuğu diyorum 😂😂 o şekilde hitap ediyorum
İyiymiş komşu kızı istersen tanitayim kendimi
Yaptıgım esprilerle soguturum seni gel :D
Ben şimdiden soğudum bile 😂
ferahlatan bi etkim var
Kesinlikle 😂😂 insan o serinliği hemen hissediyor 😂
Olsaydı da gitseydim diyenler beğensin
Yok beee öyle denirmi hiç
keşke sevgilim olsa diyenlerdenim
Olsaydı iyiydi
Mekanlar klimalı giderdim
Koşa koşa giderdim :)
Tek derdiniz bu olsun🤭