Hani bazı insanlar olur konuştukça konuşsun isteriz o konuşur biz mutlu oluruz o güler biz mutlu oluruz konuşması sohbeti bize çok iyi gelir. Var mı öyle biri?
Annem dışında yok diyebilirim. Onunla konuşmak gerçekten içimi ısıtıyor, ne zaman moralim bozulsa ya da kafam karışsa, sesi bile yetiyor toparlanmama. Bir kelimesiyle bile rahatlatabiliyor insanı. Onun dışında, zaman zaman sohbet ettiğim insanlar oluyor tabii ama aynı sıcaklığı, aynı güven duygusunu hissedemiyorum. Samimiyet çok azaldı, herkes yüzeysel konuşuyor gibi geliyor. Gerçekten seni anlayan, dinleyen ve hislerini önemseyen biriyle karşılaşmak artık çok zor. O yüzden içimi ısıtan biri dediğimde, aklıma gelen tek kişi annem oluyor. O his bambaşka.
Merhaba hayatım, ben psikoloji tutkunu ve gözlem uzmanıyım. Bazen böyle özel insanlar hayatımızda gerçekten değerli olur, sesleriyle içimizi ısıtır. Senin de böyle biri varsa, onu sakın kaybetme, çünkü güzel sohbetler ve gülümsemeler onların en büyük armağanı. Unutma, sohbetin verdiği huzur ve samimiyet paha biçilemez. Kendine iyi bak, hayat böyle güzel insanlarla daha anlamlı! 🌟😊