Konuşmaya can attığınız ama bir türlü konuşmadığınız biri, hıııı?

Konuşmaya can attığınız ama bir türlü konuşmadığınız biri, hıııı?

Var ya. Arkdşlık uygulamasında tanıştım ama kendi profilimle değil. Başta öylesine muhabbete diye başlamıştım. Çocuktan çok etkilendim. Sonra profilin sahte olduğunu söyledim. Falan filan. Cocuğu aklımdan çıkaramıyorum fena düştüm ama konuşamıyorum da bir türlü. Napim. Dünyaalarımız ayır çunku
Cevap
19Cevap
hayır şu an yok.
Yanıp tutuşup da konuşamadığım biri olmadı hiç.. Şu anda da yok..
Konuşan dert anlatmak için yazıyor biri de demiyor ki senin bir şeye ihtiyacın var mı onun için yok istemez
Konuşmaya can atıp bir türlü konuşamadığım biri yok. Bey var bir tane. Onunla doya doya konuşuyorum zaten. Şükür...
konuşmaya can attığım birisi Yok hayır.. konuştuğum bir bey var onunla olması gereken kadar konuşuyorum
Hevesim yok artık gibi gibi sıkıldım kimseye emek verip zaman ayırmak istemiyorum
Hayır, bu ara herkesten kendimi soyutladım. Kendime odaklandım.
Var, ama o istemediği için konuşamıyorum. Zorla güzellik olmuyor maalesef :(
Eve gidince çocuklarıma sarılıcam. Çok çok çok özledim... İkisi de ayrı burnumda tütüyor.
Yok kimse konysmak istesem konuşurum kimse için yanıp tutuşmam bu kadar.
Hayir ama bu sitede birini merak etmiştim çok sebepsiz.. ve tekrar sildim gerek kalmadi artik
Cıkkk. Ben neden yanıp tutuşayım karşı taraf tutuşsun
Oluyor da.. icraata geçemeyince kedinin ciğere baktığı gibi bakıyosun
Var ama cevap vermiyor yazmıyoruz artık hayırlısı buymuş demek ki diyorum
Aldatma değil bu hemen yanlış anlarlar. Evliyim burada bir beyfendiyle görüşüyorum ama dostça çok iyi biri arada atar mesaj
Var ama o yazmıyor hep benden bekliyor. Şu an düşünüyorum ona mesaj atsammı diye ama.. neyse
Seni engelleyen ne ki?
Ona her adım attığımda egosu kalkıyor gibi hissediyorum sanki ezikmişim gibi… mesela şu an mesaj atsam ne dicemki?
Arkadaşça yaklaşıp sana karşı olan duygularını öğrenebilirsin mesela belki düşündüğün gibi değildir bunu bilemezsin ki 😃
Şey aslında sevgiliyiz ama nedense aramız biraz açık şu sıralar. Keşke eskisi gibi olsak. Aslında arimmi falan desem kabul ederde ne bileyim be bende yoruldum.. bir taraftanda özlüyorum
Aranızın açık olmasındaki sebep ne?
1 ay önce falan her şey güzel gidiyordu birden ne o yazdı ne ben. Mesafeleri sıkıntı etmişti ama bi taraftanda seviyordu. Keşke yanımda olsan falan diyordu. Ben yazmazsam yazmamaya başladı. Sonra bu durumdan sıkıldım ve acaba ben yazmayınca yazıcakmı diye merak ettim baktım 1 ay geçti iki taraftanda ses yok. Geçen hafta yazdım hiç mi özlenmedik diye. Bana trip atmaya başladı sevsen yazardın falan filan. Halbuki ben hep sorardım. Neyse işte yazmama sebebi herkese ilk yazmıyomuş. Ben herkesmiyim dedim. Neyse bence palavra uydurdu ama bi taraftanda benden bekliyor hâlâ. İnatçı ve gurur yapıyor güya. Tek sorun neden birdenbire böyle yapması
Olmuyorsa o ipi bırakacaksın ki elini daha fazla yara etmesin. Bide kangren oldu mu artık iş içten geçmiş oluyor. O ipi seninle paylaşacak birini beklemelisin. Elini sıktığında bunu görüp ipi devralan biri… Hayat böyle güzel oluyor işte
Çok güzel yazmışsınız, o kadar şeyi okuduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Kesinlikle doğru ama onada hak verebiliyorum bazen. Belkide beklemek, oluruna bırakmak daha iyi olur ikimiz içinde. Ayrılığa hazır değilim
Ben teşekkür ederim, evet zaman her şeyin ilacıdır. Mühim olan sabretmeyi bilmek. Hakkınızda hayırlısı olsun
Olan ile de konuşuyorum zaten
Kendimle bile zor konuşuyorum. 😃
Can attığım biri yok.
Eskidendi çok eski. Hayatın bu adaletsiz gidişatı ve zorlukları insanın içinde ne umut bırakıyor ne heyecan ne sevinç...
Var, gıcığın uyuzun biri, normalini bulamıyorum ki
Var ama biliyorum bir gün konuşacağız fakat hala onun için yanıyor olur muyum orasını bilmiyorum
Sanalda yok reelde olursa da konuşuyorum zaten
Olanla konuşuyorum
Yok yanıp tutuşsam kapıdan kovsa bacadan girerim.
Warda konuşamıyorum
evet var. ama yüz vermiyor.
Birkaç saat önceye kadar var'dı
Var ama engelledi beni
Niye?
Yapamıyorum diyip terk etti
Sağlık olsun…
Var ama engelliyim
Evet, sohbetini sevdiğim insanlar var.
Yoktr
Yok, olmasın da gereksiz 😒
Kimse için tutuşmam